Attendon Mummolat

Mummoloissa on kotoisaa ja turvallista

Attendon uusissa Mummoloissa on iän karttuessa hyvä olla. Mummoloista löytyy sopiva koti niin kevyttä palveluasumista kuin ympärivuorokautista tukea kaipaaville. Yksilöllinen hoiva moniammatillisen henkilökunnan tukemana suo turvallisen vanhuuden. Elämä on yksinkertaisempaa ilman huolta.  

Turvalliset tilat ja omannäköinen ympäristö

Ympäri Suomea sijaitsevat Mummolat ovat 60-paikkaisia tai 30- tai 15-paikkaisia hoivakoteja, jotka on jaoteltu pienempiin ryhmäkoteihin. Ryhmäkodin sydän on tilava ja helppokulkuinen olohuone-keittiö. Siellä nautitaan oman keittiöhenkilökunnan loihtimat ateriat, joita toteutetaan asukkaiden toiveiden ja ravintosuositusten mukaan.

Yhteisissä tiloissa riittää kaiteita ja levähdyspaikkoja ja värimaailma on harmoninen.
Oman kookkaan huoneen jokainen kalustaa mieleiseksi. Kaikissa yksityisissä tiloissa on invalidimitoitettu wc- ja suihkutila.

Uusiin Mummoloihin on rakennettu sauna, jonne pääsevät myös vuodepotilaat. Rakennuksissa on asukkaiden erityistarpeiden lisäksi toteutettu korkeatasoiset talotekniset ratkaisut.

Mummoloissa pidetään asukkaista huolta elämänkaaren loppuun asti.

Mielekästä arkea

Keskeisiä periaatteitamme ovat: omatoimisuuden tukeminen, yksilöllisen elämäntavan kunnioittaminen ja aito välittäminen.

Kodinomaisesta elinympäristöstä nauttivat sekä virkeämmät vanhukset että muistisairaat. Arkiaskareet ovat monelle tuttuja ja tärkeitä ja niitä tehdään oman kunnon mukaan. Mummoloissa on monenlaista toimintaa ystävyyssuhteista jumppiin, omalla pihalla ulkoiluun, musiikkiin ja kädentaitoihin.

Katso Mummola-esite tästä

Valitse sopivin vaihtoehto

Oman kotiseudun Mummolaan pääsee asukkaaksi kuntien maksusitoumuksella tai omakustanteisesti. Vaihtoehtoja on kevyemmästä asumisesta tehostettuun asumiseen ja tilapäishoitoon. Tutustu vaihtoehtoihin ja hintaesimerkkeihin sekä yksityisasiakkaille tarjottaviin tukiin. Yksityisasiakkaat voivat hakea Kelan hoito- ja asumistukea sekä kotitalousvähennystä. Hoito- ja asumistukea hakiessa ota yhteys paikallisen Kelan toimistoon ja kotitalousvähennysasiassa verotoimistoon.

Lisätietoa tuista: