Esteettinen hammashoito

Hampaiden valkaisu on osa esteettistä hammashoitoa

Sinulla on oikeus kauniiseen, yksilölliseen hymyyn. Kun hampaat ovat kauniit ja terveen näköiset, myös hymy on herkemmässä ja mieli korkealla. Hampaiden valkaisu, hammaslaminaatit, hammasimplantti ja myös hammaskorun kiinnitys ovat osa esteettistä hammashoitoa.

Valkoiset, tasaiset ja terveen näköiset hampaat eivät välttämättä ole iso investointi, sillä keinoja on monia. Esteettisen hammashoidon lähtökohtana ovat aina asiakkaan omat toiveet ja tarpeet. Kerro miten haluaisit hymyäsi korjata tai korostaa, meiltä saat turvalliset suositukset ja hoidot. Joskus riittää pelkkä hampaiden värjäytymien poisto tai vanhan, kellastuneen muovipaikan vaihtaminen keraamiseen paikkaan. Hampaiden valkaisu on jo täysin vakiintunut ja monille tuttu esteettinen toimenpide, samoin kuin tehokas soodapuhdistus tai hohkakiveä sisältävällä pastalla tehtävä puhdistus eli pastapuhdistus. Myös oikomishoito voi olla pelkästään esteettinen toimenpide samoin kuin keraamisen kruunun ja laminaattien tekeminen.

Osaava hammaslääkäri ja suuhygienisti tekevät esteettisen hoidon luotettavasti ja hampaittesi terveyden parhaaksi

Suun ja hampaidenhoidon ammattilaisillemme esteettinen lopputulos on aina tärkeä päämäärä, olipa kyseessä lääketieteellinen hammashoito tai varsinainen esteettinen hammashoito. Tavoitteemme on aina terve, kaunis hymy ja tyytyväinen asiakas. Esteettisissä hoidossa pidämme tarkkaan huolen siitä, että hampaittesi, purentasi ja suusi hyvinvointi ei vaarannu. Käytämme vain turvallisia ja laadukkaita hoitotoimenpiteitä ja materiaaleja. Tutkimme tarkkaan hampaittesi yksilölliset ominaisuudet, joiden pohjalta toteutamme toiveittesi mukaiset esteettiset korjaukset.

Tule kertomaan toiveistasi ja keskustelemaan eri vaihtoehdoista.