Pelkopotilaat

Hammaslääkäripelko ja kivun poistaminen

Hammaslääkäripelko on aivan tavallista. Moni jättää säännölliset hammastarkastuksetkin väliin pelon takia – me ymmärrämme sen!

Tiedämme, että hammaslääkärin varaaminen ei ole kenellekään suosikkijuttu. Siksi me panostamme siihen, että voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen rennon, mukavan ja sympaattisen tapaamisen, jossa sinua kuunnellaan ja kuullaan.
Otamme täysin huomioon sinun yksilölliset toiveesi ja odotuksesi sekä mahdolliset pelkosi – ehdimme aina keskustella kanssasi luottamuksellisesti ja rauhallisesti. Ensimmäinen käyntisi voidaan käyttää kokonaan hoidon suunnitteluun ja keskusteluun. Joten vaikka edellisestä käynnistäsi olisi pitkäkin aika, älä kanna huolta! Pääasia että tulet käymään.

Kun voit itse vaikuttaa hammaslääkärisi valintaan, koko tiimisi kokoonpanoon, aikatauluihin ja hoitomenetelmiin, sinulla on vähemmän pelättävää ja huolenaiheita. Tärkeintä on, että sinun ja oman hammaslääkärisi suhde on luottamuksellinen ja rento.

Kivuttomampi hammashoito

Oma hammaslääkärisi on luottohenkilösi, joka vastaa siitä että hammashoitosi on kivutonta, nopeaa ja laadukasta. Jokainen klinikkamme lääkäri on sitoutunut käyttämään kaikkia mahdollisia kivunlievitys- ja pelonpoistomenetelmiä, joilla hammashoito voidaan tehdä mahdollisimman mukavaksi sinulle.

Kivuton toimenpide on sinulle ja myös hammaslääkärillesi tärkeintä. Puuduttaminen voidaan tehdä myös niin, että puudutuksen antaminen ei tunnu; kun ien tehdään tunnottomaksi geelillä tai puudutussuihkeella, itse puudutuksen antaminen ei enää tunnu. Kevyt nukutus, eli sedaatio on myös aivan tavallista isommissa operaatioissa tai pelkopotilaiden kohdalla. Ja jos halutaan tehdä kerralla kaikki valmiiksi, nukutus on hyvä vaihtoehto.

Tule keskustelemaan eri vaihtoehdoista.