Lastensuojelu

Lastensuojelu · Lastenkoti · Nuorisokoti · Sijaishuolto

Lastensuojelulaitos, tai lastenkoti, ovat nykypäivänä vain yksi osa monipuolista ja joustavaa lastensuojelun palveluketjua. Attendo tuottaa kuntien kumppanina lastensuojelun koko palveluketjun varhaisen tuen palveluista lastensuojelun sijaishuoltoon. Perhehoitopalvelumme kautta kunnat saavat koko palvelupaketin sisältäen perheiden rekrytoinnin, koulutuksen ja tukipalvelut.

Näytä yksiköt!

Valitse toiminta
Koko Suomi

Voit soittaa meille: 030 634 2000

Näytetään 2/2
Kuvaus Ota yhteyttä Osoite

Attendo Aarnisampo

Attendo Aarnisampo on Nurmijärvellä sijaitseva 7-paikkainen lastensuojelulyksikkö. Aarnisampo...

Lastensuojelu

Paimentie 7 01900, Nurmijärvi

Paimentie 7 01900, Nurmijärvi

Attendo Vilppo

Lastenkoti Attendo Vilppo Ylöjärvellä on ensisijaisesti suunnattu pitkäaikaisesti sijoitetuille...

Lastensuojelu

Vilpontie 12, 34140 Mutala

Vilpontie 12, 34140 Mutala
10

Lastensuojelu

Attendon lastensuojelupalveluissa toteutetaan ja kehitetään dialogista työmallia, jossa nuoren ja hänen perheensä sekä muun verkoston osallisuus kasvaa ja ääni tulee kuulluksi. Uskomme, että dialogisuus lisää osallisuutta, osallisuus lisää vaikuttavuutta ja hyvinvointia.

DIALOGISUUS – OSALLISUUS – VAIKUTTAVUUS – HYVINVOINTI

Erityisosaamistamme on mm. neuropsykiatrinen valmennus, psykiatrinen hoitotyö, perhetyön ja perheterapian osaaminen, toimintaterapia sekä elämyspedagoginen ryhmäohjaaminen. Tarvittaessa käytössämme on myös konsultoivan nuorisopsykiatrin, perheterapeutin ja erityisopettajan palvelut. Työryhmien ammattitaidon ylläpito ja kehittyminen varmistetaan säännöllisin työnohjauksin ja monipuolisin koulutuksin.