Ilta- ja viikonloppuvastaanoton lääkäri

Tampere

Aloitamme 5.6. Tampereen terveyskeskuksessa Hatanpään lääkäriasemalla ilta- ja viikonlopun kiirevastaanotot. Arkisin vuorossa on kaksi lääkäriä klo 16-20, viikonloppuisin yksi lääkäri klo 10-16. Potilaat tulevat vastaanotolle pääsääntöisesti terveyspalvelujen neuvonnan kautta ajanvarauksella. Lisäksi on järjestetty sairaanhoitajan vastaanotto, minkä kautta hakeutuville potilaille on varattu lääkärin listalla tilaa. Laboratorio on käytettävissä arkisin klo 18 saakka, muuna aikana käytössä pikatestit. Röntgen on avoinna arkisin klo 17.45 saakka, lauantaina klo 8.15-14.45. Tietojärjestelmä on Pegasos.

Hatanpään lääkäriasema sijaitsee sairaalan yhteydessä, hyvien liikenneyhteyksien tai reippaimmille pyörä- ja kävelymatkan päässä keskustasta. 

Täytä hakemus alapuolelta tai kysy lisää!

Osoite: Hatanpäänkatu 24, Tampere

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen – olemme joustava ja kannustava työnantaja. Yli 7500 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä.

Yhteystiedot

Merja Inkinen
Yhteyspäällikkö

040 351 6089
merja.inkinen@attendo.fi

Hae tästä

Liitä CV (ei pakollinen tieto)
(Muodoissa: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB tai vähemmän)
Henkilökohtainen kirje (ei pakollinen tieto)
(Muodoissa: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB tai vähemmän)