Työterveyshuolto Rovaniemi

Yksityisille · Kunnille · Sairaanhoitopiireille

Attendo tuottaa työterveyshuollon palveluita lukuisille yrityksille, kunnille ja sairaanhoitopiireille ympäri Suomen. Laaja kokemuksemme julkisen terveydenhuollon kumppanina toimimisesta on antanut meille työkalut myös työterveyshuollon kehittämiseen ja laadun parantamiseen.

Näytä yksiköt!

Valitse toiminta
Koko Suomi

Voit soittaa meille: 030 634 2000

Näytetään 1/1
Kuvaus Ota yhteyttä Osoite

Attendo Rovaniemi työterveys ja yksityiset lääkäripalvelut

Attendo Rovaniemen työterveyshuolto vastaa kokonaisuudessaan Lapin sairaanhoitopiirin...

Valtakatu 11, 96100 Rovaniemi

Valtakatu 11, 96100 Rovaniemi

Valtakatu 11, 96100 Rovaniemi
5

Työterveyshuolto Rovaniemi

Laadukasta työterveyshuoltoa asiakasta kuunnellen

Tuotamme työterveyshuollon palveluita lukuisille yrityksille, kunnille ja sairaanhoitopiireille ympäri Suomen. Laaja kokemuksemme julkisen terveydenhuollon kumppanina toimimisesta on antanut meille työkalut myös työterveyshuollon kehittämiseen ja laadun parantamiseen. 

Keskitymme työterveyshuollossa kahteen asiaan: palvelujen saatavuuteen ja nopeuteen sekä palvelujen terveyttä edistävään suunnitteluun. Tämä tarkoittaa sitä, että työntekijät pääsevät hoitoon nopeasti, ja että hoidossa keskitytään myös ennaltaehkäisevään työhön. Räätälöimme toimintamallit kunkin asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti. Palveluidemme käyttäjäyhteisöt ja heidän työntekijänsä ovatkin olleet tyytyväisiä palveluidemme toimivuuteen ja hoidon laatuun.

Etsi oman alueesi työterveysyksiköt ylläolevasta valikosta.