Työterveyshuolto Rovaniemi

 • Työterveyshuolto Rovaniemi

  Attendo tuottaa työterveyshuollon palveluita lukuisille yrityksille, kunnille ja sairaanhoitopiireille ympäri Suomen. Laaja kokemuksemme julkisen terveydenhuollon kumppanina toimimisesta on antanut meille työkalut myös työterveyshuollon kehittämiseen ja laadun parantamiseen. 

  Hae

  Voit soittaa meille numeroon: 030 634 2000

  Yksiköt

  Koko Suomi
  Näytetään 1/1
  Kuvaus Yhteystiedot  

  Attendo Rovaniemi työterveys ja yksityiset lääkäripalvelut

  Työterveyshuollon asiakkainamme on alueella toimivia useita yrityksiä ja yrittäjiä. Tarjoamme myös...

  Valtakatu 11, 96100 Rovaniemi

  044 494 3100

  Valtakatu 11, 96100 Rovaniemi

  044 494 3100

  Valtakatu 11, 96100 Rovaniemi

  Här finns lediga platser!
  5

  Laadukasta työterveyshuoltoa asiakasta kuunnellen

  Tuotamme työterveyshuollon palveluita lukuisille yrityksille, kunnille ja sairaanhoitopiireille ympäri Suomen. Laaja kokemuksemme julkisen terveydenhuollon kumppanina toimimisesta on antanut meille työkalut myös työterveyshuollon kehittämiseen ja laadun parantamiseen. 

  Keskitymme työterveyshuollossa kahteen asiaan: palvelujen saatavuuteen ja nopeuteen sekä palvelujen terveyttä edistävään suunnitteluun. Tämä tarkoittaa sitä, että työntekijät pääsevät hoitoon nopeasti, ja että hoidossa keskitytään myös ennaltaehkäisevään työhön. Räätälöimme toimintamallit kunkin asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti. Palveluidemme käyttäjäyhteisöt ja heidän työntekijänsä ovatkin olleet tyytyväisiä palveluidemme toimivuuteen ja hoidon laatuun.

  Etsi oman alueesi työterveysyksiköt ylläolevasta valikosta.