• Attendo Aihki - slideshow - Aihki-885x590px
  • Attendo Aihki - slideshow - 20170616_131939-1
  • Attendo Aihki - slideshow - 20170616_130927-1
  • Attendo Aihki - slideshow - 20170616_132044
  • Attendo Aihki - slideshow - 20170308_122752-1
  • Attendo Aihki - slideshow - 20170307_144733
  • Attendo Aihki - slideshow - 20161214_162835

Attendo Aihki

hoivakoti · Ikääntyneet · Rovaniemi

Attendo Aihki on välittävä ja lämminhenkinen koti 20:lle ikäihmiselle. Rauhallisella Kolpeneenharjulla sijaitseva kodinomainen ja viihtyisä palvelukoti tarjoaa yksilöllistä ja kuntouttavaa tehostettua, ympärivuorokautista asumis-, hoiva- ja kuntoutuspalvelua. Rovaniemen kaupungin keskustaan on kodilta matkaa noin kolmen kilometrin verran.

Hoivakodin johtaja

Tanja Koskiniemi

Puhelin: 044 7800 552

Tavoitettavissa arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Hoitajat 24/7

puh. 044 7800 553

puh. 044 7800 554

Puhelin: Hoitajat 24/7 p. 044 780 0553

Osoite

Kolpeneentie 69, 96440, Rovaniemi

Lisätietoja

Attendo Aihki on välittävä ja lämminhenkinen koti 20:lle ikäihmiselle. Rauhallisella Kolpeneenharjulla, osoitteessa Kolpeneentie 69 Rovaniemi sijaitseva kodinomainen ja viihtyisä palvelukoti tarjoaa yksilöllistä ja kuntouttavaa tehostettua, ympärivuorokautista asumis-, hoiva- ja kuntoutuspalvelua. Rovaniemen kaupungin keskustaan on kodilta matkaa noin kolmen kilometrin verran.

Attendo Aihki - Oma koti

Aihkissa jokaisella asukkaalla on oma huone, oma koti, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan ja arvostetaan. Asukkaat voivat halutessaan sisustaa ja kalustaa huoneen kotoisaksi ja viihtyisäksi omilla rakkailla esineillään. Kodin yhteiset tilat on suunniteltu asukkaiden yhteiseen ajan viettoon, kuulumisten vaihtoon, rentoutumiseen sekä erilaisiin puuhiin.  Aihkissa asukkaat voivat ulkoilla turvallisesti pihalla vuoden ympäri. Saunakin lämpeää aina kun halukkaita saunojia löytyy kodin väestä.

Yksilöllistä arkea

Aihkissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarina, tarpeet ja toiveet huomioidaan tärkeänä osana arjen oloa ja eloa. Aihkissa asukas, omaiset, henkilökunta ja yhteistyökumppanit toimivat kiinteässä ja luottamukseen perustuvassa yhteistyössä keskenään. Kodin jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen hoiva- ja kuntoutussuunnitelma, jossa huomioidaan asukkaan elämän historia, tavat, tottumukset ja kiinostuksen kohteet. Suunnitelma toimii asukkaan eloa ohjaavana punaisena lankana. Omaohjaaja vastaa suunnitelman toteutumisesta sekä toimii asukkaan lähimpänä tukena ja apuna kodissa.

Sosiokulttuurinen toiminta

Sosiokulttuurinen toiminta ja kuntouttava ote näkyvät Aihkin jokaisessa arkipäivän tilanteessa. Palvelukoti Aihkin toiminnan lähtökohtana ovat asukkaan kuntoutuksen ja fyysisen hyvinvoinnin takaaminen ja kehittäminen sekä monipuolinen ja innostava kulttuuritoiminta, johon kuuluvat muun muassa musiikki, teatteri, tanssi ja kuvataiteet. Kulttuuritoiminnan lisäksi kodissa järjestetään runsaasti erilaisia liikunnallisia ryhmiä lisäksi ulkona piipahdetaan asukkaiden kanssa lähes päivittäin. Asukkaita rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan kodin kattavaan virike- ja kuntoutustoimintaan omien voimavarojen mahdollistamissa rajoissa. Asukkaille annetaan myös aikaa rentoutumiseen sekä ajanviettoon yhdessä muiden asukkaiden ja henkilökunnan kanssa. Aihkissa eletäänkin rikasta ja elämänmakuista arkea ja juhlaa. Aihkissa jalattomuus ei kuulu vanhuuteen ja siksi kodilla eletetään mahdollisimman aktiivista ja kannustavaa arkea.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Palvelukodissa työskentelee ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta, joka on saanut koulutuksensa sosiaali- tai terveysalalle. Sydämellään työskentelevä henkilökunta on paikalla kodissa ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena.  Aihkissa kaiken toiminnan ja työskentelyn tavoitteena on kodin asukkaiden ja henkilökunnan hyvä olo joka päivä!