• Attendo Ainokoti - slideshow - Ainokoti_03
  • Attendo Ainokoti - slideshow - Ainokoti-03
  • Attendo Ainokoti - slideshow - Ainokoti-02
  • Attendo Ainokoti - slideshow - Ainokoti-01
  • Attendo Ainokoti - slideshow - Ainokoti_02
  • Attendo Ainokoti - slideshow - Ainokoti_01
  • Attendo Ainokoti - slideshow - mikeva-header-ainokoti

Attendo Ainokoti

hoivakoti · Ikääntyneet · Muistisairaat · Huittinen

Attendo Ainokoti tarjoaa asumis-, hoiva- ja kuntouspalveluita dementoituneille ja ikääntyneille henkilöille Huittisissa.

Hoivakodin päällikkö

Taina Rajala

Puhelin: 044 7800 317

Tavoitettavissa arkisin Klo 8-16

Puhelin: Hoitajat 24/7 p. 044 780 0480
Sähköposti: taina.rajala@attendo.fi

Osoite

Selvinkatu 3 B, 32700, Huittinen

Lisätietoja

Attendo Ainokoti tarjoaa asumis-, hoiva- ja kuntouspalveluita dementoituneille ja ikääntyneille henkilöille Huittisissa, osoitteessa Selvinkatu 3 b, Huittinen. Kodissa on yhteensä 15 asukaspaikkaa, eri tasoista hoivaa ja kuntoutusta tarvitseville asukkaille.

Palvelukoti Ainokoti - oma koti

Ainokodissa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, oma koti. Kodin tilavissa huoneissa on kaikissa oma wc ja suihku. Asukkat voivat sisustaa huoneensa omilla tavaroillaan ja kalusteillaan kotoisaksi ja viihtyisäksi. Ainokodissa on viihtyisä ja avara olohuone viherkasveineen, joka on asukkaiden yhteisessä käytössä. Kodin keittiössä valmistetaan maittavaa ja terveellistä kotiruokaa sekä kahvihetkien herkkuja. Asukkaat pääsevät ulkoilemaan ja puuhastelemaan aina niin halutessaan kodin aidatulle sisäpihalle, jossa kasvaa mansikoita, omenia, raparperia ja viinimarjoja.

Yksilöllistä arkea

Ainokodilla jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, joka hyväksytään pyynteettömästi. Asukkaan yksilöllinen elämäntarina, tavat ja tarpeet ovat kiinteä osa arjen oloa ja eloa Ainokodissa. Asukkaan tarpeet muodostavat pohjan asukkaan aktiiviselle arjelle. Yksilöllisesti laadittavat hoiva- ja kuntoutussuunnitelmat ohjaavat asukkaiden kuntoutusta ja asumista kodissa. Asukkaille annetaan aikaa, huomiota ja kannustetaan elämänmakuiseen arkeen. Ainokodin toiminnan kulmakivenä on ylläpitävä ja kuntouttava hoitotyö, jonka avulla muun muassa tuetaan asukkaan omatoimisuutta ja aktiivisuutta.

Harrastustoimintaa ja aktiivista eloa

Ainokodilla tarjotaan monipuolista viriketoimintaa, niin liikunta- kuin kulttuuriharrastuten parissa. Asukkaille tarjotaan joka päivä on ohjattua ryhmätoimintaa aamu- ja iltapäivisin. Aamupäivisin viriketoiminnassa keskitytään fyysisempään ja kuntouttavaan tekemiseen, jolloin asukkaat pääsevät esimerkiksi jumppailemaan, ulkoilemaan tai haastamaan itseään tasapainoradalla. Iltapäivisin puolestaan paneudutaan rauhallisempaan, kehittävään ja kuntouttavaan toimintaan vaikkapa muistipelien, askarteluiden tai musiikkituokioiden kautta. Ainokodin asukkaille mahdollistetaan joka päivä onnistumisen kokemuksia, itsensä haastamista ja kehittämistä, jolloin pysyy mielikin virkeänä. Asukkaille annetaan myös aikaa rentoutumiselle, levolle sekä sosiaalisille kanssakäymisille. Jokaisen yksilöllisen voimavarat ja toimintakyky huomioidaan kodin kaikessa tekemisessä ja viriketoiminnassa.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Kodin välittävä ja ammattitaitoinen henkilökunta koostuu sosionomista,sairaanhoitajasta, lähihoitajista, perushoitajasta sekä keittiötyöntekijästä. Heidän osaamisestaan pidetään huolta säännöllisien lisä- ja täydennyskoulutuksien avulla.