Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Ravintola-alan kokenut osaaja Riikka Ahtiainen Attendon ateria- ja puhtauspalvelujen sekä Virekon johtoon 21.9.2022

Attendon ateria- ja puhtauspalvelujen sekä tytäryhtiö Virekon uudeksi johtajaksi on valittu liiketoiminnan kehittäjänä ja ravintola- ja cateringalalla pitkän uran tehnyt Riikka Ahtiainen.   

Riikka Ahtiainen siirtyy Attendolle Kotipizzalta, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2017 lähtien, viimeksi kehitysjohtajana.   

Attendo ja Vireko saavat käyttöönsä Riikan laajan osaamisen, joka koostuu muun muassa liiketoiminnan strategisesta kehityksestä, kasvu- ja muutosjohtamisesta, ketjuohjauksesta, tuotekehityksestä ja brändirakennuksesta. 

Kotipizzan kehitysjohtajana Riikka vastasi kaupallisen tuotevalikoiman kehittämisestä ja johti keittiötoiminnan digitalisointia ja modernisointia sekä uusien, innovatiivisten tuotteiden ja ravintolakonseptien lanseerauksia.  

Sitä ennen Leijona Cateringin liiketoimintajohtajana 2014–17 Riikka vastasi opiskelija- ja henkilöstöravintoloista. Hän on uransa aikana ollut myös rakentamassa useita tuttuja brändejä, kuten Angry Birdsiä, Sokos Hotelsia, Rossoa, Amarilloa ja Memphistä.  

Attendon toimitusjohtajan Virpi Holmqvistin mukaan Riikan tulo Attendolle on erinomainen uutinen.   

 Me olemme todella iloisia saadessamme Riikan johtamaan sekä Attendon ateria- ja puhtauspalveluita että tytäryhtiömme Virekon julkisia ateriapalveluita. Riikan monipuolinen osaaminen liiketoiminnan kehittämisestä ja ketjuohjauksesta ravintola-alalta S-ryhmästä Leijona Cateringiin ja Kotipizzaan on juuri sellaista, mitä muutosmatkamme tässä vaiheessa tarvitsemme, Virpi sanoo.

Riikan työ Attendolla alkaa 3. lokakuuta.  

Mahdolliset median haastattelupyynnöt pyydämme ystävällisesti osoittamaan Attendon viestintään viestinta (at) attendo.fi tai puhelimitse p. 044 407 2011.