Attendolle hammaslääkäriksi

Hammaslääkärit tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme. Tarjoamme kannustavan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä Suomen johtavassa sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksessä.

Olemme Suomen joustavin ja monipuolisin hammaslääkärityönantaja

Arvoisa hammaslääkäri, 

Tervetuloa Suomen parhaalle hammaslääkäreiden työpaikkasivustolle! Me Attendossa tarjoamme  mahdollisuuden tehdä työtä, joka juuri Sinulle parhaiten sopii.

Jos haluat työskennellä vakituisissa hammaslääkärintehtävissä perusterveydenhuollon parissa, tarjoamme töitä sekä julkisilla että yksityisillä hammaslääkäriasemillamme, joilla tuotamme korkeatasoista suun terveydenhuoltoa suomalaisille. Tarjoamme myös eripituisia työskentelyjaksoja päivätyössä ympäri Suomen. Mikäli päivystäminen kiinnostaa, pystymme tarjoamaan työvuoroja 21:lla kunnallisella hammaslääkäriasemalla. Lähdemme aina siitä, että kuuntelemalla toiveitasi ja tavoitteitasi pystymme räätälöimään juuri Sinulle sopivimman työn. 

Panostamme joustavuuteen ja hammaslääkäreidemme mahdollisuuksiin itse vaikuttaa siihen, mitä työtä tekee, milloin työtä tekee ja kuinka paljon työtä tekee. 

”Työ Attendolla on turvallista seikkailua”

Mieluisin asia Attendolla työskentelyssä on sen monipuolisuus. Siirryttyäni julkiselta sektorilta Attendolle vuonna 2005 olen saanut mahdollisuuden työskennellä eri puolella Suomea, sekä lähellä kotia että mökkiä. Lisäksi tekemieni toimenpiteiden kirjo on huomattavasti laajempi kuin kunnallisessa hammashoidossa. Työn jatkuvuus on minulle tärkeää. Terveyden Tuottajana voin luottaa siihen, että yhden työsopimuksen loppuessa toinen löytyy vaivattomasti tilalle. Vaihtelua tarjoavan työympäristön ja luotettavan turvaverkkonsa ansiosta työ Attendolla onkin kuin pakettimatka – se on turvallista seikkailua.

Mika Hellman, 47

Hammaslääkäri, Espoo