Sairaanhoitajan ja lähihoitajan työpaikat

Lähihoitaja ja sairaanhoitaja, tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin! Kun haluat tehdä arvostettua työtä joustavilla ja reiluilla työehdoilla, tule Attendolle. Hoito- ja hoivatyöntekijät ovat tiimimme kantavia voimavaroja, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Siksi haluamme sinun viihtyvän ja kokevan olevasi juuri oikeassa paikassa, tekemässä työtä, jolla on merkitys. Sinulla on vapaus valita, haluatko pitkäjännitteistä työtä vakiintuneelle asiakaskunnalle tai joustavaa, monipuolista työtä erilaisissa työympäristöissä.

Jätä tästä avoin työhakemus lähihoitajaksi
Jätä tästä avoin työhakemus sairaanhoitajaksi
Jätä tästä avoin työhakemus hoiva-avustajaksi

Katso myös muita vastaavia työpaikkoja

Attendolla työskenteleviä lähihoitajia ja sairaanhoitajia yhdistää vankka ammattitaito, korkea ammattietiikka ja innostunut, sitoutunut asenne työhön. Meillä pääset hyödyntämään kaikkia koulutuksessasi saamiasi tietoja ja taitoja, opit uutta ja saat tukea ammatilliselle kehitykselle. 

Hoivakotimme, Mummolat, ovat antoisia työpaikkoja hoiva-alan ammattilaisille, jotka ovat aidosti kiinnostuneita vanhustyöstä. Mummoloissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja, sosionomeja, geronomeja ja hoiva-avustajia. Henkilöstömme yhteinen tavoite on tarjota vanhuksille turvallinen koti ja laadukasta palvelua koko elämän ajaksi.

Hoitotyö terveyskeskuksissa on merkityksellistä ja vaikuttavaa. Se kattaa laajasti koko väestön tarpeet vauvasta vaariin ja tarjoaa hoitajille monipuolisia toimenkuvia.

Kotihoidon työ tarjoaa itsenäisen ja palkitsevan työn, jonka lähtökohtana on asiakkaan kuunteleminen ja joustavat, yksilölliset käytännöt. Attendon kotihoitajana viet asiakkaillesi elämänlaatua kotiin toimitettuna.

Työterveyshuollossa tehdään monipuolista ja kiinnostavaa työtä moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu työterveyteen erikoistuneita terveydenhoitajia, fysioterapeutteja, psykologeja ja lääkäreitä.

Leikkaussalihoitaja tekee nopeatempoista ja vaativaa työtä leikkaussalitiimissä joko vakituisesti tai lyhyemmissä jaksoissa. Työskentely on joustavaa ja monipuolista ryhmätyötä, jossa tilanteet ja työnsuorituspaikat voivat vaihdella.

Mielenterveyskuntoutujien palvelukodeissa ja tukikodeilla työllistämme sairaanhoitajia, sosionomeja ja lähihoitajia. Työskentelemme yksilövastuisella kuntouttavalla työotteella.