Kokit ja keittiövastaavat

Ruoan merkitys hoivakotiemme asukkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin on valtavan merkityksellinen. Meillä kokit ja keittiövastaavat huolehtivat siitä, että asukkaat saavat päivittäin nauttia laadukkaasta ja maukkaasta kotiruoasta. Ruoan on oltava myös ravitsevaa, minkä me varmistamme tekemällä ruoan itse alusta loppuun. Emme käytä keittiöissämme valmista, perunamuusi tehdään perunasta ja itse tehdyn leivän tuoksusta saa nauttia hoivakodeissamme päivittäin.

Tarjoamme keittiöhenkilökunnallemme merkityksellisen työn, työympäristön, jossa saa loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattiosaamista osana intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa porukkaa.

Ruoka on yksi tärkeimpiä keinoja pitää huolta hoivakotiemme asukkaiden hyvinvoinnista, mielialasta ja viihtyvyydestä. Haluamme tarjota heille maukasta ja ravinteikasta ruokaa jokaisena päivänä. Ruoan valmistuksesta vastaavat työntekijämme ovat meillä tärkeässä asemassa.

Kaikkiaan 200 hoivakodissamme on omat keittiöt, joissa valmistamme kaikki ateriat aamiaisesta iltapalaan. Suunnittelemme ateriat siten, että ruokalajit, raaka-aineet, maut, värit ja rakenteet muodostavat houkuttelevan ja maistuvan kokonaisuuden.

Keittiöissämme valmistetaan kotiruokaa pääosin kotimaisista raaka-aineista. Otamme huomioon alueelliset ruokaperinteet, perinneruoat ja juhlapyhät, ja käytämme korkealaatuisia ja huolella valitsemiamme raaka-aineita.

Haluamme kokeiksi ja keittiövastaaviksi oma-aloitteisia ja joustavia ammattilaisia, jotka ovat aidosti kiinnostuneita työskentelystä ikäihmisten ja muiden erityisryhmien parissa. Arvostamme myös hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta asennetta. Ajantasainen tietotekninen osaaminen on meille tärkeää, digitaalisuus ammattikeittiöissä on osa arkeamme.

Tarjoamme töitä viihtyisässä työympäristössä. Keittiömme ovat pienehköjä ja toiminnallisia ja modernisti varusteltuja. Kehitämme jatkuvasti uusia reseptejä ja tuomme valikoimaan uusia tuotteita säännöllisesti.

Kokki ja keittiövastaava tekevät pääsääntöisesti päivätyötä arkisin. Tarjoamme työntekijöillemme reilut työajat ja työehdot, vastuuta omasta tekemisestä sekä mahdollisuuden vaikuttaa. Keittiöhenkilökunnallamme on myös mahdollisuus kehittää erityisesti ikäihmisten ravitsemusosaamista, kuten oppia lisää myös muiden asiakasryhmiemme ravitsemuksen erityispiirteistä.