Attendolle Lääkäriksi

Lääkärit tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme. Tarjoamme kannustavan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä Suomen johtavassa sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksessä.

Olemme Suomen joustavin ja monipuolisin lääkäreiden työnantaja

 

Arvoisa lääkäri,

 

Tervetuloa Suomen parhaalle lääkäreiden työpaikkasivustolle! Me Attendossa tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä, joka sopii parhaiten juuri Sinulle.

 

Jos haluat työskennellä vakituisissa lääkärintehtävissä perusterveydenhuollon parissa, tarjoamme töitä yli 30:lla Attendo-terveysasemallamme, joilla tuotamme kunnille ja kuntalaisille laadukasta terveydenhuoltoa. Meiltä löydät myös jokaiseen elämäntilanteeseesi sopivia, työskentelyajoiltaan säännöllisiä tai joustavia töitä monissa eri lääkärintehtävissä ympäri Suomea. Ja mikäli akuuttilääketiede ja päivystäminen kiinnostavat Sinua, pystymme tarjoamaan monipuolista päivystystyötä yli 100:n terveyskeskuksen ja sairaalan päivystyspisteessämme.

 

Työterveyslääkärin tehtävistä kiinnostuneille pystymme myös tarjoamaan monipuolisesti töitä ympäri Suomen etenkin omilla Attendo-työterveysasemillamme, joissa työskentelyajat ja -puitteet ovat joustavia. Erikoissairaanhoidossa työtarjontamme kattaa kaikki erikoisalat sekä leikkaussalipalvelut.

 

Lähtökohtamme on, että kuuntelemalla toiveitasi ja tavoitteitasi pystymme räätälöimään juuri Sinulle sopivimman työn. Panostamme joustavuuteen ja sinun mahdollisuuksiisi itse vaikuttaa siihen, millaista työtä teet milloin ja kuinka paljon. 

"Attendolla kuunnellaan lääkäriä"

Veli-Matti Häggmanin pitkä lääkärinura sai uuden suunnan vuosi sitten, kun hän siirtyi Attendo Vantaan työterveyteen.

”Työarki oli ajautunut jotenkin suvantovaiheeseen, mutta siirtyminen Attendolle toi siihen aivan uutta virtaa! Työn sisältö on juuri sitä mitä haluankin; integroitu työterveyshuolto, jossa voin keskittyä täysin muutamaan asiakkaaseen ja asiakastyöhön, sekä osaava, pieni tiimi, jossa yhteistyö sujuu mutkatta ja tehokkaasti. Attendolla todella kuunnellaan lääkäriä - ei vain lomien, työaikojen ja palkan suhteen, vaan myös oman työn kehittämisen suhteen. Jos on hyvä kehitysidea, niin sen saa ketterästi liikkeelle. Hallinto on matala, eikä byrokratia ole esteenä.

Attendossa lääkärille pyritään räätälöimään toiveiden mukainen ja omannäköinen työnkuva. Se motivoi kehittämään omaa osaamista. Itseäni kiinnostaa digitalisaation mahdollisuudet terveydenhuollossa. Esimerkiksi etävastaanoton ja etäsairaanhoidon kehittäminen ja uudet sovellukset, jotka muuttavat lääkärin työtä entistä konsultoivampaan suuntaan.”

Veli-Matti Häggman, Työterveyslääkäri, Attendo Vantaan työterveys

Lue Veli-Matin haastattelu tästä

Urapolku vei yleislääkärin esimieheksi

Yleislääketieteen erikoislääkäri Tiina Leppiaholle ammatti on ollut kutsumus jo yläasteajoista lähtien. Ranualta kotoisin oleva Leppiaho asuu nykyään Rovaniemellä ja toimii Attendon Keminmaan terveyskeskuksen lääkäreiden esimiehenä. Työympäristössä Leppiahoa ilahduttavat edistyksellinen ja positiivinen ilmapiiri ja työn mukanaan tuomat mielenkiintoiset haasteet.

– Attendon vastaavana lääkärinä työhöni kuuluvat esimiestyö ja yhteydenpito tilaaja-asiakkaan edustajien kanssa ja Attendon oman hallinto-organisaation kanssa. Tietysti teen aivan tavallista lääkärin vastaanottotyötä ja tiimityötä eri sektoreilla muiden ammattihenkilöiden kanssa, kuten mielenterveysvastaanotolla ja vanhuspalveluissa. Keminmaan toimenkuvan lisäksi toimin työterveyslääkärinä Tervolan kunnassa ja olen mukana myös vanhuspalvelulääkäri-pilotissa Kemissä yhden päivän viikossa, Leppiaho listaa.

Tiina Leppiaho, Yleislääketieteen erikoislääkäri, Keminmaa

Lue Tiinan koko haastattelu tästä

”Itselleni ja työnantajalle tämä on täysosuma”

”Itselleni ja työnantajalle tämä on täysosuma”, sanoo Henna Laaksoharju, 34-vuotias lääketieteen lisensiaatti Pirkkalasta. Henna aloitti varapäivystäjänä Attendolla viimeisen opiskeluvuotensa aikana 2011. Nopeatempoinen ja monipuolinen työ on aina tuntunut hänelle sopivalta.

Henna Laaksoharju, Lääketieteen lisensiaatti, Pirkanmaa

Lue Hennan koko haastattelu tästä

 

 

”Töitä voi tehdä silloin kun itselle sopii – ja hyvällä omallatunnolla.”

Eläkkeelle siirtymisen jälkeen halusin jatkaa töitä elämän-tilanteeseeni sopivammalla tavalla – halusin enemmän aikaa lapsenlapsilleni, puolivuotiaille kaksosille ja 2,5-vuotiaalle pikkumiehelle. Työsidonnaisuus olisi ollut virkalääkärinä jatkamisessa liian suuri.

Pentti Lohela, Ylilääkäri, radiologian erikoislääkäri

Lue Pentti Lohelan koko haastattelu tästä

”Saan tehdä sitä mitä haluan, niin paljon kuin haluan.”

Siirryin Attendolle seitsemän vuotta sitten täysin ammatillisista syistä. Sitä ennen olin toiminut yli 20 vuotta julkisen puolen psykiatrialla. Halusin panostaa pitkäjänteiseen, laadukkaaseen potilastyöhön, enkä käyttää aikaani byrokratiaan ja papereiden pyörittämiseen. 

Liisa Tenhu, Psykiatrian erikoislääkäri

Lue Liisa Tenhun koko haastattelu tästä

 

"Tällainen urakehitys ei olisi ollut muualla mahdollista."

”On todella hienoa, että Attendon kautta olen saanut mahdollisuuden aikamoiseen uraan jo tähän mennessä, olen voinut yhdistää perheen, työuran ja erikoistumispätevöitymiset – se on mahdollista vain modernissa ja joustavassa työsuhteessa.”

Jani Lapin elämä on kuin ’ruuhkavuodet kiihdytyskaistalla’. Kotona Kuopiossa Janin ja hänen lääkärivaimonsa arkea vauhdittavat neljä pientä lasta, 1,5 – 10-vuotiaat. Töitä Jani tekee työterveyshuollon erikoislääkärinä Itä-Suomen 

Jani Lappi, Hallintoylilääkäri ja erikoislääkäri

Lue Jani Lapin koko haastattelu tästä

”Tärkeintä minulle on, että työtä saa tehdä joustavasti.”

Attendon lääkärinä saan rakentaa työnkuvani itseni näköiseksi. Esimerkiksi sektoritöistä voin valita itselleni mieluisat. Palkka on kilpailukykyinen. Tärkeintä minulle on, että työtä saa tehdä joustavasti. Attendolla muutoksia on mahdollista tehdä nopeasti sekä oman työn että työyhteisön kehittämisessä. Vapaa-aikani kuluu lähinnä ratsastustallilla ja golfkentällä. Tällä hetkellä olen ylilääkärinä Orimattilassa ja siellä on erinomaiset puitteet ratsastusharrastukselleni.

Raija Tuononen, 51

Ylilääkäri ja yleislääketieteen erikoislääkäri, Orimattila