Attendolle Lääkäriksi

Lääkärit tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme. Tarjoamme kannustavan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä Suomen johtavassa sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksessä.

Olemme Suomen joustavin ja monipuolisin lääkäreiden työnantaja

 

Arvoisa lääkäri,

Tervetuloa Suomen parhaalle lääkäreiden työpaikkasivustolle. Me Attendossa tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä, joka sopii parhaiten juuri sinun elämääsi.

Jos haluat työskennellä vakituisissa lääkärintehtävissä perusterveydenhuollon parissa, tarjoamme töitä Attendo-terveysasemillamme, joilla tuotamme kunnille ja kuntalaisille laadukasta terveydenhuoltoa. Meiltä löydät myös jokaiseen elämäntilanteeseesi sopivia, työskentelyajoiltaan säännöllisiä tai joustavia töitä monissa eri lääkärintehtävissä ympäri Suomea. Jos akuuttilääketiede tai päivystäminen kiinnostavat sinua, voit tehdä monipuolista päivystystyötä lukuisissa päivystyspisteissämme.

Työterveyslääkärin tehtävistä kiinnostuneille tarjoamme työmahdollisuuksia Attendon omilla työterveysasemilla, joissa työskentelyajat ja -puitteet ovat joustavia. Erikoissairaanhoidossa työtarjontamme kattaa kaikki erikoisalat.

Lähtökohtamme on, että kuuntelemalla toiveitasi ja tavoitteitasi pystymme räätälöimään juuri sinulle sopivimman työn. Panostamme joustavuuteen ja sinun mahdollisuuksiisi itse vaikuttaa siihen, millaista työtä teet milloin ja kuinka paljon. Pyrimme myös tarjoamaan puitteet ammatilliselle kehittymiselle sekä rakentamaan sinun näköisesi urapolun.

Jätä yhteystietosi nettisivujemme kautta.  Olemme yhteydessä sinuun.

 

Tutkimuksen ja lääkärintyön yhdistäminen tuo laatua työelämään

Jarmo Rantosen tutkimustyö työikäisten alaselkävaivoihin liittyen käynnistyi vuosia sitten käytännön ongelmasta. Selkäpotilaat tulivat toistuvasti vastaanotolle, eikä selkävaivojen ennaltaehkäisyyn ollut hänen mielestään vielä tarpeeksi työkaluja.

"Kannustan myös kollegoitani tutkimustyön pariin"

Erikoissairaanhoidossa tehdään paljon tutkimusta, mutta myös perusterveydenhuolto ja työterveyshuolto hyötyvät tutkimustyöstä. Erityisesti kaivattaisiin lisätietoa, jota voidaan hyödyntää jokapäiväisessä käytännön työssä. Väitöskirjaan tähtäävä tutkimustyö on tuonut Jarmon elämään laatua. Kun ajatukset saa välillä irti käytännön työstä, omaa työtään ja sen vaikuttavuutta oppii tarkastelemaan kriittisesti.

"Attendolla tutkimukseeni on suhtauduttu positiivisesti"

Tutkimustyön, Attendo työterveyden ylilääkärin tehtävien ja muiden töiden yhdistäminen vaatii työnantajan hyväksyntää ja tukea, käytännön työaikajärjestelyitä sekä kykyä keskittyä olennaiseen. Attendolla Jarmon tutkimukseen on suhtauduttu positiivisesti ja vastaavanlaiset ratkaisut halutaan mahdollistaa sekä nuorille että kokeneemmillekin lääkäreille.

Tutkimuksesta on ollut jo nyt konkreettista hyötyä. Tutkimuksessa käytetty selän itsehoito-opas on otettu käyttöön Attendo työterveydessä. Jarmo uskoo, että valmistuttuaan tutkimus antaa käytännön työkaluja alaselkäongelmien ehkäisyyn myös muille kollegoille.

 

JARMO RANTONEN
Yleislääketieteen ja työterveyshuollon erikoislääkäri

 

Haluamme kuulla sinusta! Jos työn ja tutkimuksen yhdistäminen tai muut joustavat työmahdollisuudet kiinnostavat, katso avoimet työmahdollisuudet lääkäreille ja erikoislääkäreille tai laita avoin tiedustelu. 

Urapolku vei yleislääkärin esimieheksi

Yleislääketieteen erikoislääkäri Tiina Leppiaholle ammatti on ollut kutsumus jo yläasteajoista lähtien. Ranualta kotoisin oleva Leppiaho asuu nykyään Rovaniemellä ja toimii Attendon Keminmaan terveyskeskuksen lääkäreiden esimiehenä. Työympäristössä Leppiahoa ilahduttavat edistyksellinen ja positiivinen ilmapiiri ja työn mukanaan tuomat mielenkiintoiset haasteet.

– Attendon vastaavana lääkärinä työhöni kuuluvat esimiestyö ja yhteydenpito tilaaja-asiakkaan edustajien kanssa ja Attendon oman hallinto-organisaation kanssa. Tietysti teen aivan tavallista lääkärin vastaanottotyötä ja tiimityötä eri sektoreilla muiden ammattihenkilöiden kanssa, kuten mielenterveysvastaanotolla ja vanhuspalveluissa. Keminmaan toimenkuvan lisäksi toimin työterveyslääkärinä Tervolan kunnassa ja olen mukana myös vanhuspalvelulääkäri-pilotissa Kemissä yhden päivän viikossa, Leppiaho listaa.

Tiina Leppiaho, Yleislääketieteen erikoislääkäri, Keminmaa

Lue Tiinan koko haastattelu tästä

”Itselleni ja työnantajalle tämä on täysosuma”

”Itselleni ja työnantajalle tämä on täysosuma”, sanoo Henna Laaksoharju, 34-vuotias lääketieteen lisensiaatti Pirkkalasta. Henna aloitti varapäivystäjänä Attendolla viimeisen opiskeluvuotensa aikana 2011. Nopeatempoinen ja monipuolinen työ on aina tuntunut hänelle sopivalta.

Henna Laaksoharju, Lääketieteen lisensiaatti, Pirkanmaa

Lue Hennan koko haastattelu tästä

 

 

”Töitä voi tehdä silloin kun itselle sopii – ja hyvällä omallatunnolla.”

Eläkkeelle siirtymisen jälkeen halusin jatkaa töitä elämän-tilanteeseeni sopivammalla tavalla – halusin enemmän aikaa lapsenlapsilleni, puolivuotiaille kaksosille ja 2,5-vuotiaalle pikkumiehelle. Työsidonnaisuus olisi ollut virkalääkärinä jatkamisessa liian suuri.

Pentti Lohela, Ylilääkäri, radiologian erikoislääkäri

Lue Pentti Lohelan koko haastattelu tästä

”Saan tehdä sitä mitä haluan, niin paljon kuin haluan.”

Siirryin Attendolle seitsemän vuotta sitten täysin ammatillisista syistä. Sitä ennen olin toiminut yli 20 vuotta julkisen puolen psykiatrialla. Halusin panostaa pitkäjänteiseen, laadukkaaseen potilastyöhön, enkä käyttää aikaani byrokratiaan ja papereiden pyörittämiseen. 

Liisa Tenhu, Psykiatrian erikoislääkäri

Lue Liisa Tenhun koko haastattelu tästä

 

"Tällainen urakehitys ei olisi ollut muualla mahdollista."

”On todella hienoa, että Attendon kautta olen saanut mahdollisuuden aikamoiseen uraan jo tähän mennessä, olen voinut yhdistää perheen, työuran ja erikoistumispätevöitymiset – se on mahdollista vain modernissa ja joustavassa työsuhteessa.”

Jani Lapin elämä on kuin ’ruuhkavuodet kiihdytyskaistalla’. Kotona Kuopiossa Janin ja hänen lääkärivaimonsa arkea vauhdittavat neljä pientä lasta, 1,5 – 10-vuotiaat. Töitä Jani tekee työterveyshuollon erikoislääkärinä Itä-Suomen 

Jani Lappi, Hallintoylilääkäri ja erikoislääkäri

Lue Jani Lapin koko haastattelu tästä

”Tärkeintä minulle on, että työtä saa tehdä joustavasti.”

Attendon lääkärinä saan rakentaa työnkuvani itseni näköiseksi. Esimerkiksi sektoritöistä voin valita itselleni mieluisat. Palkka on kilpailukykyinen. Tärkeintä minulle on, että työtä saa tehdä joustavasti. Attendolla muutoksia on mahdollista tehdä nopeasti sekä oman työn että työyhteisön kehittämisessä. Vapaa-aikani kuluu lähinnä ratsastustallilla ja golfkentällä. Tällä hetkellä olen ylilääkärinä Orimattilassa ja siellä on erinomaiset puitteet ratsastusharrastukselleni.

Raija Tuononen, 51

Ylilääkäri ja yleislääketieteen erikoislääkäri, Orimattila