Muut hallinnon työpaikat

Meillä on hallinnossamme haastavia sekä monipuolisia tehtäviä ihmisille, jotka haluavat ottaa vastuuta ja työskennellä itsenäisesti ketterässä organisaatiossa. Meillä pääset mukaan edistämään hyvän ja laadukkaan hoivan toteutumista yksiköissämme.

Työnantajana tarjoamme vastuullisen ja merkityksellisen toimen työympäristössä, jossa voi kehittyä eteenpäin. Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään.

Työnantajana tarjoamme merkityksellistä työtä sekä vastuullisen ja itsenäisen toimen työympäristössä, jossa voi kehittyä ja edetä uralla. Jokaisella työntekijällämme on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin.

Meillä työskenteleviä motivoi halu oppia uutta ja ottaa vastuu omasta työstä. Haluamme mukavaan tiimiimme ihmisiä, jotka välittävät työnsä jäljestä ja ymmärtävät sen tärkeyden asiakkaillemme.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön sekä halua kehittyä itse ja kehittää toimintaamme. Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua haasteisiin.