Attendolainen

Attendolainen-blogissa kerromme attendolaisista ja käsittelemme ajankohtaisia asioita.

Takaisin

Uudet Attendolaiset esittäytyvät

  • Attendo staffing
  • 2 Feb 2017

Olemme saaneet jälleen huippuosaajia Attendolaisten joukkoon. Nyt esittelyvuorossa ovat Emma ja Tuukka. Tervetuloa Attendolle! 

Lääkäri Emma Niemelä

Kuka ja mitä

Olen lääkäri Emma Niemelä, viittä vaille valmis nuorisopsykiatri ja päihdelääkäri. Suoritan parhaillaan myös traumapsykoterapian koulutusta Oulun Yliopistossa. Aloitin Attendon lääkärinä Espoon kaupungin Empussa ja käyn myös Namikan pienryhmäkodissa Lahdessa kerran kuukaudessa. Olen työskennellyt aikaisemmin muun muassa Helsingin kaupungin päihdepuolella sekä tehnyt töitä nuorten kanssa.

Minulla on 6- ja 9-vuotiaat pojat, harrastan jääkiekkoa ja toimin poikani jääkiekkojoukkueen huoltajana. Nämä kaikki ovat loistavaa vastapainoa työlle. Harrastan lisäksi työmatkapyöräilyä kesät talvet, joka herättää tehokkaasti aamuisin ja toisaalta tuulettaa pään töiden jälkeen.

Miksi Attendo

Pidän työskentelystä matalan kynnyksen paikoissa, jonka vuoksi päädyinkin Emppuun. Teen 50 %:n työaikaa Diakonissalaitoksella, ja tarvitsin sen lisäksi toisen osa-aikaisen työn. Sain toivomani tuntimäärän Attendolta. Olen työskennellyt aikaisemminkin Attendolla ja kaikki on toiminut hyvin. Erityisesti mieleeni on jäänyt paras perehdytys ja senioriohjaus, jota olen koskaan saanut. Perehdyttäjänä ja seniorina toimi Attendon päihdelääketieteen vastuulääkäri Harri Seppälä. Sain myös nyt Empussa hyvän perehdytyksen. En ole aikaisemmin työskennellyt Espoon kaupungin pisteissä, ja vaikka työ sinänsä onkin tuttua, pääsen oppimaan uuttaa Espoon alueen käytännöistä ja hoitoketjuista.

Päivystyskoordinaattori Tuukka Ronkainen

Kuka ja mitä

Olen Tuukka Ronkainen ja aloitin työni Attendon päivystyskoordinaattorina viime lokakuussa. Vastaan siis siitä, että potilaat pääsevät lääkärin vastaanotolle vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Olen koulutukseltani terveystieteiden maisteri ja ennen Attendolle tuloani toimin Helsingin yliopistossa Viikin kampuksen liikuntapäällikkönä. Päivystyskoordinaattorin työ on mitä suurimmassa määrin tiimityöskentelyä. Tilanteet voivat muuttua silmänräpäyksessä päälaelleen ja niissä hetkissä kylmät hermot, sinnikkyys ja luovuus palkitaan. Olen kiitollinen, että meillä on loistava yhteishenki ja ilmapiiri, jossa huumori pysyy yllä myös silloin, kun vastatuuli puhaltaa joka suunnasta.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti erilaisten harrastusten parissa ja laji riippuu aina vuodenajasta; talvikuukausina kunto pysyy yllä kuntosalilla jumppailun, lentopalloilun ja kelien salliessa totta kai hiihdon avulla. Kesällä lajit vaihtuvat maastopyöräilyyn, vaellukseen, melontaan ja kuntoiluun lähipuiston telineillä. Olen intohimoinen ulkoliikkuja ja onneksi myös Helsingin lähialueet tarjoavat upeita maastoja kaupunkiretkeilyyn. Tämä kevät tuo tullessaan ison muutoksen, kun saamme vaimoni kanssa esikoisen ihan muutaman päivän sisällä, huh! Jatkossa minut löytää toivottavasti lähipuiston poluilta myös vaunujen kanssa. 

Miksi Attendo

Pitkään liikunta-alalla työskennelleenä on ollut aivan mahtavaa päästä mukaan terveyspalvelujen maailmaan ja seurata alan kehitystä oman työn kautta. Seuraan muutoinkin suurella mielenkiinnolla terveydenhuollon nykytilaa ja Attendo on kyllä aivan mieletön näköalapaikka seurata tulevaisuuden muutosta.