• Attendo Eevakoti - slideshow - Eevakoti-03
  • Attendo Eevakoti - slideshow - Eevakoti-02
  • Attendo Eevakoti - slideshow - Eevakoti-01

Attendo Eevakoti

hoivakoti · Kinnula · Ikäihmiset · vanhustenhoito · Tehostettu palveluasuminen

Attendo Eevakoti 15-paikkanen asumis-, hoiva- ja kuntoutuspalvelua ikääntyneille asukkaille tarjoava palvelukoti Kinnulassa.

Hoivakodin päällikkö

Saara Urpilainen

Puhelin: 044 2958 836

Arkisin 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ohjaajat puh. 044 2783 652 Tavoitettavissa ympäri vuorokauden

Hoitajat 24/7: 044 278 3652
Hoitajat 24/7: 044 278 3652

Osoite

Keskustie 3 B, 43900, Kinnula

Lisätietoja

Attendo Eevakoti 15-paikkanen asumis-, hoiva- ja kuntoutuspalvelua ikääntyneille asukkaille tarjoava palvelukoti Kinnulassa. Eevakoti tarjoaa muistisairaille ja dementoituneille asukkaille viihtyisän, lämminhenkisen ja turvallisen kodin, jossa on hyvä olla.

Eevakodin tilat

Attendo Eevakoti sijaitsee viihtyisällä alueella lähellä Kinnulan monipuolisia palveluita. Eevakodissa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka asukas saa halutessaan sisustaa kodikkaaksi ja mieleiseksi. Kodissa on myös 2 kpl kahden hengen huoneita, jotka ovat tarkoitettu esimerkiksi pariskunnille tai sisaruksille. Lisäksi osassa kodin huoneista on omat wc- ja suihkutilat. Eevakoti on sisustettu ja kalustettu siten, että kodissa vallitsee kodinomainen ja lämmin tunnelma. Koti on suunniteltu selkeäksi ja turvalliseksi ikääntyneiden tarpeita silmällä pitäen. Kodin tila- ja sisustusratkaisut mahdollistavat asukaiden omatoimisen tekemisen ja sosiaalisen kanssakäymisen.

Viihtyisää arkea

Viihtyisät ja tilavat yhteiset oleskelutilat kutsuvat asukkaita rentoon ja kiireettömään ajanviettoon sekä puuhien ja puhteiden tekemiseen. Kodin keittiössä valmistuu herkullista ja terveellistä kotiruokaa sekä herkkuja arjen kahvihetkiin ja juhliin. Eevakodin pihalla asukkaat voivat ulkoilla turvallisesti ja nauttia virkistävästä luonnosta puutarhassa ja katetulla terassilla. Asukkaiden suosiossa oleva sauna lämpiää aina kun löytyy innokkaita saunojia.

Eevakoti kunnioittaa elämäntarinoita

Eevakodissa mahdollistetaan asukkaalle mielekäs hyvä ja elämänmakuinen arki yhdessä muiden asukkaiden ja henkilökunnan kanssa tai yksin, asukkaan toiveiden mukaisesti. Kodissa kunnioitetaan jokaisen asukkaan yksiköllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta mutta samalla asukkaita kannustetaan ja rohkaistaan osallistumaan arjen toimintoihin. Kuntouttava työote on läsnä Eevakodin arjen joka tilanteessa ja tuokiossa.

Viriketoiminta toimintakyvyn ylläpitäjänä

Eevakodissa eletään monipuolista virikkeellistä arkea, johon sisältyy muun muassa yhteisiä retkiä, viriketoimintaa, vierailijoita palvelukodissa sekä rentoa yhdessä oloa erilaisten puuhien muodossa. Päivittäinen viriketoiminta tähtää asukkaiden fyysisen-, psyykkisen- ja sosiaalisen kunnon tai toimintakyvyn kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Erilaiset jumppa-, taide-, musiikki ja keskusteluryhmät pitävät asukkaat pirteinä ja elämäniloisina sekä tarjoavat vaihtelua kodin arkeen.

Yksilöllistä kuntoutusta

Asukkaiden läheiset ja muu verkostot ovat aina tervetulleita osallistumaan kodin arkeen ja juhlaan. Jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarina huomioidaan tärkeänä osana asukkaan asumista ja kuntoutusta Eevakodissa. Yksilöllisesti laadittu hoiva- ja kuntoutussuunnitelma ohjaa asumista kodissa. Sydämellään työtään tekevä ja ammattitaitoinen henkilökunta vastaa asukkaiden Hyvästä Olosta Eevakodissa. Henkilökunta on saanut koulutuksen sosiaali- ja / tai terveysalalle ja heidän osaamisestaan pidetään huolta säännöllisien lisä- ja täydennyskoulutusten avulla.