Erikoissairaanhoito

Radiologia · Psykiatria · Päihdelääketiede · Leikkaussalitiimi · Hengityshalvaus · Muut erikoisalat · Muut hoitajapalvelut
Attendo on pitkäaikainen ja monipuolinen erikoissairaanhoidon kumppani. Teemme yhteistyötä kuntien, sairaanhoitopiirien, yliopistosairaaloiden ja yksityisten palveluntuottajien kanssa.

Hae

Voit soittaa meille numeroon: 030 634 2000

Yksiköt

Koko Suomi

Erikoissairaanhoidon kumppani

Attendo on pitkäaikainen ja monipuolinen erikoissairaanhoidon kumppani. Teemme yhteistyötä kuntien, sairaanhoitopiirien, yliopistosairaaloiden ja yksityisten palveluntuottajien kanssa.

Kehitämme ja turvaamme erikoissairaanhoidon palveluita läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Toimintamme kattaa kokonaisulkoistetut palvelut, perusterveydenhuollon kanssa yhteistyössä tehtävän palvelujen kehittämisen sekä lääkäripalvelut. Tuemme ja täydennämme työllämme julkista sektoria ja yksityisiä palveluntuottajia.

Attendon erikoissairaanhoidossa työskentelee noin kolmesataa eri alan erikoislääkäriä. Rakennamme kestävän toimintatavan, jossa henkilöstöpalvelu ei ole pelkästään ”virkatyön vaihtoehto pakkotilanteessa”. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelun on oltava kilpailukykyinen tilaajan oman tuotannon kanssa. Toimitamme oikean työntekijän oikeaan tehtävään. Varmistamme, että osaaminen ja työote vastaavat toimenkuvaa.

Työmahdollisuudet erikoissairaanhoidossa

Erikoissairaanhoidon osaajille tarjoamme monipuolisia työvaihtoehtoja kliinisesti orientoituneille ammattilaisille korvauksella, joka vastaa osaamista ja työnkuvaa. Tavoitteemme on yhdistää perinteisen yksityissektorin ja julkisen sektorin työn hyvät puolet. Tarjoamme kilpailukykyisen korvauksen ja mahdollisuuden työskennellä moniammatillisesti, osana tiimiä ja monipuolisten potilaiden kanssa. Tärkeää on myös, että työaika ja muut järjestelyt sopivat työntekijän elämäntilanteeseen. 

Kartoitamme jokaisen erikoislääkärin henkilökohtaiset toiveet ja osaamisen, jonka perusteella räätälöimme omaan elämäntilanteeseen sopivan työnkuvan oli se sitten kokoaikainen päivätyö tai vaikka keikkatyötä silloin tällöin. Kokeneet yhteyshenkilömme hoitavat kaikki työhön liittyvät käytännön asiat, jotta lääkärit voivat keskittyä olennaiseen, lääkärin työn tekemiseen.