• Vaihda kieli

Attendo Tandläkare, Åland

 • Toimipiste suljettu 26.4. klo 12 alkaen, avautuu jälleen 2.5. klo 10

  Attendon hammaslääkäriasemat yhdistyvät Terveystaloon 1.5.2019. Yhdistymisen johdosta Attendon hammaslääkäriasemat ovat suljettuina ajalla 26.4. klo 12−2.5.klo 10. Voit varata ajan hammaslääkäriasemalle Terveystalon verkkoajanvarauksesta www.terveystalo.com maanantaista 29.4. alkaen tai puhelimitse aikaisemmista ajanvarausnumeroista jälleen 2.5.

  Jos tarvitset kiireellistä hammashoitoa edellä mainittuna aikana, jolloin olemme suljettuna, voit varata ajan muille Terveystalon hammaslääkäriasemille osoitteesta www.terveystalo.com

   

 • Var och en har rätt till ett personligt leende

  Boka tid för personlig tandvård hos Attendo Hammaslääkäri.

  Telefon

  Adress

  Norragatan 17, 22100 Mariehamn

  Öppettider

  ma-to 8.00-16.00
  pe 8.00-14.00

  Tandläkare i centrala Mariehamn

  Att hitta fram

  Vi är centralt belägna i Mariehamn, i samma byggnad som Nya Apoteket, mittemot K-Supermarket Mathis Hallen. Parkeringsplatser finns på gården samt längsmed gatan. Kontakta oss om du inte har en personlig tandläkarplan så hjälper vi dig. Du kommer alltid att vara bekant med den tandvårdspersonal du väljer, som känner dina tänder och mun. Vi hjälper dig hitta ditt bästa leende.

  Kontakt Fler telefonnummer till oss

  Kontaktuppgifter

   

  Tidsbokning, kundservice
  Sähköpostikuvake aland@attendo.fi
  018 230 63

   

  Enhetsansvarig
  (bla. arbetsansökan, kontrakt för företagstandvård )
  Nina Ekqvist
  Sähköpostikuvake nina.ekqvist@attendo.fi
  044 539 6007

  Telefon: 018 230 63

  Här finns vi

  Norragatan 17, 22100 Mariehamn

  Åland - Personal

  Åland - Personal

  Då du vill ha färre tandläkarbesök

  Vi strävar till att dra ner på ditt behov till tandvård så att ett minimum antal tandläkarbesök räcker. Vi är centralt belägna i Mariehamn, i samma byggnad som Nya Apoteket, mittemot K-Supermarket Mathis Hallen. Parkeringsplatser finns på gården samt längsmed gatanBoka specialisttandläkare via telefon. Vi på Tandläkarna ser till att du alltid har orsak att le!

  Åland - Personal
  Jan Remmer

  Jan Remmer

  Tandläkare

  Boka tid

  Specialiseringar

  Bastandvård, Protetik

  Tom Björkman

  Tom Björkman

  Tandläkare

  Boka tid

  Specialiseringar

  Bastandvård, Implantit, Keramiska fyllningar och k...

  Pontus Josefsson

  Pontus Josefsson

  Tandläkare

  Boka tid

  Specialiseringar

  Bastandvård, Oikomishoito: Invisalign

  Reijo Niittynen

  Reijo Niittynen

  Kirurg

  Boka tid

  Specialiseringar

  Tandimplantat

  Mer information om Tjänster

  Om tidsbeställning

  Annullering och ombokning

  Vi ber att alla annulleringar görs senast 24 timmar i förhand. Meddela om annulleringar alltid genom att ringa 018 23 063.
  En avgift kan uppbäras för uteblivande och annulleringar som inträffar samma dag.

  Boka specialisttandläkare via telefon

  Webb-bokingen kan användas för bastandvård, så som att reservera tid till tandundersökning, fyllningar, att laga lossade tandflisor eller tandvärk. För att boka tid till en specialisttandläkare eller tandhygienist, vänligen ring vår kundtjänst 018 23 063.

  Information till nya kunder

  När du anländer till tandvård för första gången, ta FPAs kort med dig. Var beredd på att komma 10 minuter i förtid för att fylla i anamnesblanketten. 

  Betalningsmedel och betalningspraxis

  Som betalningsmedel tar vi emot bankkort och kreditkort. Besök betalas på klinik efter behandling. Vänligen beakta, att vi eventuellt gör en kreditupplysning i samband med att vården börjar.

  Ändringar i FPAs ersättningsprinciper

  • Tandundersökningar: FPA ersätter tandundersökning endast vartannat år om det inte finns några vägande, hälsorelaterade skäl för årliga undersökningar.
  • Avlägsnande av tandsten: FPA ersätter tandstensborttagning bara mot remiss av en tandläkare.

  Företagstandvård

  Företagstandvård är en skattefri förmån för arbetstagaren och en avdragsgill utgift för arbetsgivaren

  Förmåner som främjar arbetshälsan och välmåendet är en utmärkt sporre i rekryteringen samt i motiveringen av nyckelpersoner. Tandvården är en av de väsentligaste förmånerna inom företagshälsovården.

  Munnen spelar en stor roll i arbetsförmågan och minskar sjukfrånvaro då den vårdas regelbundet. Företagstandvården förstärker dessutom företagets profil som en ansvarsfull och omtänksam arbetsgivare.

  Vi bygger ett tandvårdspaket som passar ditt företag

  Ålands Tandläkarna erbjuder smidiga tandläkartjänster som är skräddarsydda för ditt företag. Omfattningen och innehållet av tandvården fastläggs alltid noggrant tillsammans med företaget, så att inga överraskningar eller extra utgifter uppstår. Företaget kan själv bestämma vad ingår i paketet och dess maximumvärde.

  Dessutom kan förtaget anhålla om FPAs ersättningar och behålla dem, vilket sänker arbetsgivarens kostnader. Företagstandvården måste enligt bestämmelser gälla hela personalen, kostnaderna skall vara rimliga och ett skriftligt avtal mellan tandläkarstationen och företaget skall utarbetas.

  Patientombudsman

  Riitta-Liisa Karhunen, Johanna Toivonen ja Sanna Sarin, tel. 030 633 1655 (ma 12-15, ti 9-12, ke 12-15, to 9-12 ja pe 9-11). potilasasiamies@terveystalo.com