Esteettinen hammashoito

Hampaiden valkaisu on osa esteettistä hammashoitoa

Kaikilla meillä on oikeus kauniiseen ja yksilölliseen hymyyn. Kun hampaasi ovat kauniit ja terveet, myös hymy on herkemmässä ja mieli korkealla. Hampaiden valkaisu, hampaan asentovirheen korjaus, hammaslaminaatit, hammasimplantti ja myös hammaskorun kiinnitys ovat osa esteettistä hammashoitoa. Meillä on käytettävissäsi kaikki modernit menetelmät ja materiaalit sekä osaavat kädet.

Vaaleat ja luonnolliset hampaat eivät välttämättä ole iso investointi, sillä keinoja on useita. Esteettisen hammashoidon lähtökohtana ovat aina asiakkaan omat toiveet ja tarpeet. Kerro meille miten haluaisit hymyäsi korjata tai korostaa ja saat meiltä turvalliset suositukset ja hoidot. Joskus riittää pelkkä hampaiden värjäytymien poisto tai vanhan, kellastuneen muovipaikan vaihtaminen keraamiseen täytteeseen. Hampaiden valkaisu on jo täysin vakiintunut ja monille tuttu esteettinen toimenpide, samoin kuin tehokas soodapuhdistus tai hohkakiveä sisältävällä pastalla tehtävä puhdistus eli pastapuhdistus. Myös oikomishoito voi olla osana esteettistä hoitoa.

Osaava hammaslääkäri ja suuhygienisti tekevät esteettisen hoidon luotettavasti ja hampaittesi terveyden parhaaksi

Suun hoidon ammattilaisillemme esteettinen lopputulos on aina tärkeää. Tavoitteenamme on terve, kaunis hymy ja tyytyväinen asiakas. Esteettisissä hoidoissa pidämme tarkkaan huolen siitä, että hampaittesi, purentasi tai suusi hyvinvointi ei vaarannu. Tiedostamme tarkkaan hampaittesi yksilölliset ominaisuudet, joiden pohjalta toteutamme toiveittesi mukaiset esteettiset korjaukset.

Tervetuloa kertomaan toiveistasi ja keskustelemaan eri hoito vaihtoehdoista.