Hammashoito nukutuksessa

Hammashoito nukutuksessa, kaikki kuntoon kerralla ja kivuttomasti

Onko hammashoitosi esteenä pelko tai ahdistaako sinua istua hammaslääkärin tuoliin? Haluatko hampaasi kerralla kuntoon? 

Hammashoito nukutuksessa on ratkaisu jos pelko on ylittämätön kynnys, se on myös hyvä ratkaisu työelämän kiireissä. Jos korjattavaa on jo liian moneksi käynniksi ja aika ei riitä, on moni yrittäjä tai matkatyöläinen valinnut nukutushammashoidon. Paljon kuntoon kerralla on ratkaisu kun aikaa ei ole. Hampaat voi saada kuntoon jopa yhdellä käynnillä nukutuksessa.

Anestesiahammashoidossa suun terveys kohentuu kerralla. Hoidon yhteydessä myös mahdollinen ientulehdus hoidetaan ja hammaskivi poistetaan.

 

Miten nukutushoito tehdään?

Nukutushoitoon varataan aikaa yleensä noin neljä tuntia. Laajat hoidot voivat kestää 3 – 5 tuntia, mutta lyhyemmätkin, noin 2 tunnin nukutukset ovat mahdollisia. Hoitoon osallistuu aina tarvittava asiantuntijatiimi: oman hammaslääkärisi ja hammashoitajan lisäksi paikalla on anestesialääkäri sekä sairaanhoitaja jotka valvovat heräämistäsi aina kotiinlähtöön saakka, noin 1-2 tuntia heräämisen jälkeen.

Laajojen operaatioiden yhteydessä kannattaa varautua 2–3 päivän sairaslomaan. Pienemmissäkin toimenpiteissä suosittelemme vuorokauden lepoa ja autoilun välttämistä 24 tuntia toimenpiteen jälkeen.

Tervetuloa keskustelemaan eri vaihtoehdoista.