Hammaslaminaatit

Hammaslaminaatit hymysi kaunistajina

Jos yksi tai useampi hampaasi on hymyn alueella pahasti värjääntynyt, kulunut, väärän kokoinen tai muuten vioittunut, voi kruunu tai pinnoittaminen olla juuri oikea vaihtoehto sinulle.

Laminaateilla eli hampaiden posliinikuorilla korjaamme monenlaisia esteettisiä ongelmia: hampaiden välissä olevat aukot saadaan piiloon, liian lyhyt tai sisäänpäin kallistunut hammas saadaan näyttämään siltä, että se on suorassa rivissä muiden kanssa. Kokonainen hymyrivistö saa tarvittaessa uuden, hohdokkaamman ja terveemmän näköisen ilmeen laminaateilla. Laadukas ja oikein tehty laminaatti näyttää ja tuntuu aivan omalta, aidolta hampaalta. Voit valita laminaatin valkoisuusasteen mieltymyksesi mukaan ja väri pysyy muuttumattomana jatkossakin. Laminaatit suojaavat hampaita tummumiselta eikä hampaiden valkaisua tarvita jatkossa. Laminaatit kestävät oikein hoidettuina muuttumattomina vuosikausia, jopa lopun eliniän.

 

Hampaan ulkomuodon korjaaminen kruunulla

Kruunu on hyvä vaihtoehto, jos hymysi alueella on pahasti vaurioitunut, väärässä asennossa oleva tai moneen kertaan paikattu hammas. Kruunulla korjaamme hampaan väriä, asentoa ja muotoa ja lopputulos on kestävä ja kaunis. Keraaminen kruunu myös tuntuu suussa aivan omalta hampaalta. Keraamisen kruunun tekeminen on vaivatonta ja nopeaa. 

Lue lisää CEREC-tekniikasta tästä