Attendo Hammaslääkäri, Itäkeskus

 • Uusin hammaslääkärimme Noora Sämpi

  Nooran erikoisosaamisen alueita ovat hampaiden ja erityisesti viisaudenhampaiden poistot, hampaan juurihoito ja hampaisiin kohdistuneiden traumojen hoito. Nooran hoidossa ei tarvitse pelätä, moni pelkopotilas on lähtenyt hoitohuoneesta kokemuksesta huojentuneena. Tervetuloa Itäkeskukseen, Noora!

   

 • Tervetuloa uudelle endodontillemme, Jussi Furuholmille!

  Erikoishammaslääkäri Jussi Furuholm on erikoistunut vaativiin juurihoitoihin, varaa aika puhelimitse 09 341 7710

 • Keraamiset CEREC-paikat - fiksu valinta

  Keraamiset paikat ovat erinomaiset lohkeamien ja pahoin reikiintyneiden hampaiden paikkaamiseen. Keraaminen paikka voi kestää jopa vuosikymmeniä. Se on lisäksi luja, hampaasi sävyinen ja muotoinen.

  Valitsemalla kestävän materiaalin säästät aikaa ja rahaa pitkässä juoksussa.

 • Haluatko kauniin hymyn tai tasaiset hampaat?

  Myös aikuisille voidaan tehdä hampaiden oikomishoitoa. Varaa aikasi oikomishoidon erikoishammaslääkäri Elina Järvisen konsultaatioon p. 09 341 7710.

 • Piinaako kuorsaaminen sinua tai puolisoasi?

  Uniapneakisko pitää alaleukaa eteenpäin työntyneenä, jolloin tila kielen takana suurenee ja ilmatiet pysyvät avoimina. Itäkeskuksessa uniapnea kiskoja tekee erikoishammaslääkäri Eine Westman. Varaa aika konsultaatiokäynnille p. 09 341 7710.

  Puhelinnumero

  Osoite

  Asiakkaankatu 3 A, 00930 Helsinki

  Aukioloajat

  Ma − to 8:00-20:00
  Pe 8:00-15:00

  Lisätiedot

  Jos sinulla ei ole vielä omaa henkilökohtaista hammashoitosuunnitelmaa, ota yhteyttä, niin teemme sen sinulle. Voit valita oman hammashoitotiimisi, johon kuuluu hammaslääkärin lisäksi hammashoitaja ja suuhygienisti. Sinua hoitaa aina tuttu itse valitsemasi tiimi, joka tuntee hampaistosi, suusi ja hymysi paremmin kuin kukaan.

  Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

  Yhteystiedot
  Asiakaspalvelu, ajanvaraus   itakeskus@attendo.fi 09 341 7710
  Vastaava suuhygienisti (mm. työnhaku, työterveyshammashoidon sopimukset. Ei ajanvaraukset tai aikojen muutokset) Sanna Vuori sanna.vuori@attendo.fi 050 377 2006
  Puhelin: 09 341 7710
  Sähköposti: itakeskus@attendo.fi

  Osoite

  Asiakkaankatu 3 A, 00930 Helsinki

  Tullaan tutuiksi

  Tullaan tutuiksi

  Attendo Hammaslääkäri Itäkeskus on yksi Helsingin Itäkeskuksen vanhimmista ja monipuolisimmista yksityisistä hammaslääkärikeskuksista. Olemme palvelleet pääkaupunkiseudun asukkaita jo vuodesta 1989 lähtien. Itäkeskuksen Hammaslääkäriltä saat alueen kattavimmat erikoishammaslääkärihoidot, modernin laitteiston ja kokeneen henkilökunnan ammattitaidon käyttöösi.

  Kaikissa hammashoidon tarpeissasi sinua palvelee oma, tuttu hoitotiimisi. Valitset itse kenet haluat vastaavaksi hammaslääkäriksesi ja suuhygienistiksi. Hammastiimisi huolehtii siitä, että sinun toiveesi ja tarpeesi tulevat kuulluksi hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa.

  Tullaan tutuiksi
  Tero Antila

  Tero Antila

  Hammaslääkäri

  Varaa aika

  Erikoisalat

  Keraamiset CEREC-täytteet ja -kruunut, Perushammas...

  Leena Hirvelä

  Leena Hirvelä

  Hammaslääkäri

  Varaa aika

  Erikoisalat

  Keraamiset CEREC-täytteet ja -kruunut, Nukutushamm...

  Pertta Laaksonen

  Pertta Laaksonen

  Hammaslääkäri

  Varaa aika

  Erikoisalat

  Laserpaikkaus, Lasten hammashoito, Pelkopotilaan h...

  Eine Westman

  Eine Westman

  Erikoishammaslääkäri

  Varaa aika

  Erikoisalat

  Esteettinen hammashoito, Implantit, Keraamiset CER...

  Harri Vaalas

  Harri Vaalas

  Erikoishammaslääkäri

  Varaa aika

  Erikoisalat

  Kirurgia (suu- ja leukakirurgia)

  Sam Häyry

  Sam Häyry

  Erikoishammaslääkäri

  Varaa aika

  Erikoisalat

  Iensairauksien hoito (parodontologia)

  Lisätietoja

  Tietoa ajanvarauksesta

  Ajan peruutus aina puhelimitse

  Esteen sattuessa, peru aika viimeistään edellisenä arkipäivänä soittamalla numeroon 09 341 7710. Pidätämme oikeuden periä varatun ajan ajan pituuden mukaisen hinnan peruuttamattomasta poisjäännistä (30 min 75 €, 45 min 100 €, 60 min 150 €). 

  Tietoa uudelle asiakkaalle

  Kun tulet ensimmäistä kertaa hammashoitoon, ota Kela-kortti mukaan. Varaudu saapumaan 10 minuuttia etuajassa esitietolomakkeen täyttämiseksi. 

  Maksuvälineet ja maksukäytännöt

  Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, luottokortti ja rahoitusluotto. Käynti maksetaan klinikalla toimenpiteen jälkeen. Huomioithan, että saatamme tarkistaa luottotietosi hoitojen alkaessa. 

  Muuta

  • Suomalaisen työn liitto on myöntänyt yrityksellemme avainlippumerkin. Tarveaineet, laitteet, työvoima ja alihankinta ovat pääosin puhtaasti kotimaista alkuperää.
  • Sijaitsemme lähellä Maamerkin tornitaloa Lyypekinaukion laidalla. 
  • Ilmainen pysäköinti: Sisäänkäyntiä vastapäätä on iso maksuton parkkipaikka. Parkkipaikkoja löytyy myös lyhyen matkan päästä Itäkeskuksen Citymarketin pihalta.

  Muut palvelut

  Meille pääset myös palvelusetelillä

  Jos olet saanut Helsingin kaupungin palvelusetelin hammashoitoon, ota se mukaan hoitoon tullessasi! 

  Huomioithan, että palveluseteli-hinnat ovat aina toimipaikkakohtaisia, jokaisella Attendon klinikalla on oma hinnastonsa. Lue lisää palvelusetelistä »

  Lisää maksuaikaa hammashoidollesi

  Toteuta hammasremontti lisärahoituksella, esimerkiksi alle 60 päivän luotto on täysin koroton ja kuluton!

  Tutustu Resurs Bankin maksuaikaan, jonka avulla voit maksaa hammashoidon useassa pienemmässä osassa »

  Palvelumaksu 12,90 € käynnin yhteydessä

  Palvelumaksu on hoidosta perittävä kiinteä korvausosa, joka veloitetaan jokaisesta käynnistä. Se kattaa ne hoidon osa-alueet, joita ei kateta toimenpidekohtaisilla maksuilla. Niitä ovat hammashoitokäynnin järjestämiseen ja valmisteluun tehty työ sekä asiakkaan ajanvarauksen yhteydessä saama suun terveyden neuvonta ja ohjaus.

  Työterveyshammashoito

  Työterveyshammashoito on veroton etu työntekijöille ja vähennyskelpoinen meno työnantajalle. Räätälöimme toiveittesi mukaan yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin. Lisää työterveyshammashoidosta »

  Potilasasiamies

  Riitta-Liisa Karhunen, Johanna Toivonen ja Sanna Sarin. Puh. 030 633 1655 (ma 12-15, ti 9-12, ke 12-15, to 9-12 ja pe 9-11), potilasasiamies@terveystalo.com