Attendo Hammaslääkäri, Kamppi

 • Kampissa on avattu Helsingin seudun viikonloppuhammaspäivystys

 • Attendo Kampin hammaslääkärissä implantit 1600 €

  Tervetuloa konsultaatioon!

  Puhelinnumero

  Osoite

  Hietaniemenkatu 6 B, 00100 Helsinki

  Aukioloajat

  Olemme

  • Olga Vabistsevits

   Implantit, Juurihoidot, Perushammashoito,...

   Olga Vabistsevis. Olen helsinkiläinen kahden tyttären äiti. Olen...

  • Denise Boman

   Implantit, Inman Aligner-oikomishoito,...

   Denise Boman. Olen vuonna 1959 syntynyt espoolainen kolmen lapsen...

  • John Liljestrand

   Implantit, Juurihoidot, Perushammashoito,...

   John Liljestrand. Olen valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin...

  • Toivo Saks

   Juurihoidot, Perushammashoito, Protetiikka

   Toivo Saks. Olen neljän lapsen isä kotoisin Virosta. Vapaa-aikani...

  • Tomislav Stojkov

   Juurihoidot, Perushammashoito, Protetiikka

   Tomislav Stojkov. Olen hammaslääketieteen lisensiaatti ja asun...

  • Uula Kitti

   Botox-pistoshoito, Kirurgia (hammasimplantit ja...

   Uula Kitti. Erityisosaaminen: Kirurgia (vaativat hammasimplantit ja...

  • Vesa Huvinen

   Perushammashoito

   Vesa Huvinen on toiminut yksityishammaslääkärinä stadissa vuodesta...

  • Mikko Saloniemi

   Implantit, Juurihoidot, Perushammashoito,...

   Mikko Saloniemi. Olen hammaslääketieteen tohtori ja valmistuin...

  • Antti Viitikko

   Implantit, Kirurgia (hammasimplantit ja hampaan...

   Antti Viitikko. Erityisosaaminen: Suu- ja leukakirurgia, hampaiden...

  • Nina Kananen

   Suuhygienistipalvelut

   Nina Kananen. Hammaskiven ja värjäytymien poisto, valkaisu sekä...

  • Sanna Suominen

   Implantit, Inman Aligner-oikomishoito,...

   Sanna Suominen. Erityisosaaminen: protetiikka, implantit, Inman...

  • Markku Aho

   Perushammashoito

   Markku Aho. Valmistuttuaan Umeån yliopistosta 1990, Markku on...

  Yhteystiedot

  Yhteydenottopyyntö
  Soita, tai jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 
  p. 020 786 2080, kamppi@attendo.fi

  Pääkaupunkiseudun ympäristökuntien julkinen päivystysvastaanottopuhelin
  ma-pe klo 15-21
  la, su, arkipyhien aattoina ja arkipyhinä klo 8-21
  p. 044 494 3198, lue lisää tästä

   

   

   

  Löydät meidät

  Osoite: Hietaniemenkatu 6 B, 00100 Helsinki
  Löydät meidät

  Tullaan tutuiksi

  Tullaan tutuiksi

  Olemme hammaslääkäriasema, jonne on miellyttävä tulla ja jossa hommat hoidetaan vankalla ammattitaidolla. Sen saavuttaminen oli loppujen lopuksi yksinkertaista. Laitoimme vain osaavia ja mukavia ihmisiä työskentelemään viihtyisään ja huippumoderniin paikkaan. Hammashoidoltamme onnistuu kaikki aina perustarkastuksista vaativiin implanttioperaatioihin ja esteettisiin oikomisiin. Me pidämme huolen, että asiakastamme odottaa aina ihana paikka – oli sitten kyseessä palvelu, tunnelma tai lopputulos.

  Tullaan tutuiksi
  Olga Vabistsevits

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Olga Vabistsevis. Olen helsinkiläinen kahden tyttären äiti. Olen valmistunut hammaslääkäriksi Tarton Yliopistosta vuonna 2004 ja Suomessa hammaslääkärinä aloitin terveyskeskuksen hammaslääkärinä vuonna 2008. Hammaspeikossa olen hoitanut potilaita vuodesta 2013 lähtien. Teen monipuolista perushammashoitoa, sekä lasten ja pelkopotilaiden hoitoa, nukutushoitoa, protetiikkaa ja esteettista hammashoitoa.

  Klinikkamme on moderni ja meillä on monipuoliset laitteet laadukkaaseen hammashoitoon. Täällä on mukava henkilökunta ja positiivinen ilmapiiri.

   

  Denise Boman

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Denise Boman. Olen vuonna 1959 syntynyt espoolainen kolmen lapsen äiti ja kahden lapsenlapsen ylpeä isoäiti. Olen valmistunut Helsingin yliopistosta hammaslääketieteen lisensiaatiksi ja perustin valmistumisen jälkeen yksityisen hammaslääkärivastaanoton. Aloitin Hammaspeikossa vuonna 2011. Betjänar dig även på svenska. Äidinkieleni on ruotsi, mutta palvelen luonnollisesti myös suomeksi ja englanniksi.

  Olen empaattinen ihminen, joka huomioi potilaan tarpeita. Haluan että potilas kokee olonsa turvalliseksi ja saa parasta mahdollista hoitoa. Nykyään hammashoitoa ei tarvitse pelätä, sillä eri hoitomuodoille löytyy myös kivuttomia vaihtoehtoja.

  Olen intohimoinen esteetikko ja haluan että potilaat saavat hymyn, josta olla ylpeitä. Olen suorittanut useita esteettisen hammashoidon kursseja, etupäässä SACD:n järjestäminä. Olen myös kouluttautunut purentafysiologiassa maailmankuulussa Dawson Academyssa. Teen myös protetiikkaa, ja minulla on pätevyys Inman Alignerin käytössä. Varmistan, että potilaani hyötyvät uusimmista ja kehittyneimmistä hoitomuodoista osallistumalla aktiivisesti jatkokoulutukseen ja kansainvälisiin seminaareihin.  Muita erityisosaamisiani ovat Clear Smile oikomishoito, T-scan digitaalinen purentaanalyysi, kuluneen purennan rekostruktiot, uniapneakiskot ja purentakiskot

  Vapaa-ajalla olen mieluiten lastenlasteni tai hyvän kirjan parissa. Aamurutiineihini kuuluu meditaatio.

   

     

   

  John Liljestrand

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  John Liljestrand. Olen valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta. Vastaanotollani pyrin huomioimaan potilaan toiveet sekä luomaan kestäviä potilassuhteita ja ilmapiirin, jonne on mukava palata. Vastapainona potilastöille käyn kuntosalilla ja harrastan moottoripyöräilyä.

  Ennen Attendo Hammaspeikolle siirtymistä olen toiminut terveyskeskushammaslääkärinä Espoon kaupungilla. Haluan hoitaa potilaitani viimeisimpien hoitosuositusten mukaan ja osallistun aktiivisesti jatkokoulutuksiin. Lisäksi teen väitöskirjaa hammastulehduksien, iensairauksien ja sydänsairauksien yhteyksistä. Tutkimuksiini voit tutustua osoitteessa: https://www.researchgate.net/profile/John_Liljestrand

  Erityisosaamiseni perushammashoidon (diagnostiikka, paikkaukset, juurihoidot, poistot) lisäksi ovat iensairaudet, kiintoprotetiikka (kruunut, implanttiprotetiikka) ja pienkirurgia. Pelkopotilaita hoidan myös esilääkityksessä ja yleisanestesiassa. Jag betjänar också på svenska!

   Olen ollut Kampin yksikössä töissä jo opiskeluaikoina. Täällä panostetaan hyviin varusteluihin ja moderneihin tiloihin, jotka päivittyvät jatkuvasti. Meillä on energinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka luo viihtyisän työilmapiirin ja hyvät konsultointimahdollisuudet. Hyvä hoitotiimi on kulmakivi hyvälle hoidolle!

  Toivo Saks

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Toivo Saks. Olen neljän lapsen isä kotoisin Virosta. Vapaa-aikani kuluu mehiläisten parissa, koiran kanssa urheillen ja kalastaen. Yksin kotona ollessani tykkään kuunnella raskasta rockia.

  Olen valmistunut Tarton Yliopistosta vuonna 1994 ja viimeiset kuusi vuotta työskennellyt Suomessa. Enimmäkseen olen työskennellyt virossa protetiikan ja kirurgian parissa.

  Tällä hetkellä teen paljon juurihoitoa ja hampaiden poistoja, sekä irtoprotetiikkaa ja hammaskruunuja. Nämä ovat erityisosaamistani.

  Pidin Hammaspeikossa työskentelystä mukavien työkavereiden, sijainnin ja toimivan organisaation vuoksi ja sama on nyt jatkunut Attendossa. 

  Tomislav Stojkov

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Tomislav Stojkov. Olen hammaslääketieteen lisensiaatti ja asun Helsingissä. Harrastan musiikkia, elokuvia ja matkustelua. Valmistuin hammaslääkäriksi v. 2008 Bulgariasta, jossa työskentelin puoli vuotta. Sen jälkeen toimin hammaslääkärinä Makedoniassa 2 vuotta ja nyt Suomessa reilut 5 vuotta Attendon Kampin klinikan lisäksi terveyskeskuksissa.

  Työssäni pyrin aina tekemään parhaani sekä kuuntelemaan ja kunnioittamaan potilaan mielipidettä. Palvelen suomen ja englannin lisäksi makedonian, serbian, kroatian ja bulgarian kielillä. Haluan työskennellä Attendolla, koska työtoveerit ja -ympäristö ovat miellyttäviä ja hoitolaitteet ovat moderneja ja korkeatasoisia.

   

  Vesa Huvinen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Vesa Huvinen on toiminut yksityishammaslääkärinä stadissa vuodesta 1979 lähtien. Aikaisemmin Vesa vastaanotti potilaita Herttoniemessä, mutta siirsi yksityisvastaanottonsa Tilkkaan 2011 alkaen. Nyt Vesa toimii myös Attendon Kampin vastaanotolla. Yksityishammaslääkäritoimintaa kauemmin Vesa on ollut Hifk-fani jo vuodesta 1967!

   

  Mikko Saloniemi

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoistuva kirurgi

  Mikko Saloniemi. Olen hammaslääketieteen tohtori ja valmistuin Helsingin yliopistosta hammaslääkäriksi 2008, väittelin 2010 ja valmistuin lääketieteen lisensiaatiksi alkuvuodesta 2016. Olen toiminut laaja-alaisesti hammaslääkärinä niin kunnallisella kuin yksityissektorilla, suu- ja leukakirurgian erikoistuvana vuodesta 2012 (HUS/HY). Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa ja kulttuuria vaimoni kanssa.

  Teen klinikallamme monipuolista hammaslääkärin työtä painottaen implantologiaa ja suukirurgiaa. Minulla on joustavat työajat, joten voin tarjota myös ilta-aikoja.

   

  Antti Viitikko

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Antti Viitikko. Erityisosaaminen: Suu- ja leukakirurgia, hampaiden leikkaukselliset poistot, implantoinnit, suun limakalvosairaudet, leukanivelvaivat ja muut suukirurgiset toimenpiteet.

   

  Sanna Suominen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Sanna Suominen. Erityisosaaminen: protetiikka, implantit, Inman Aligner -oikomishoito, juurihoidot

  Markku Aho

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Markku Aho. Valmistuttuaan Umeån yliopistosta 1990, Markku on työskennellyt sekä yksityisvastaanotoilla että julkisella puolella Suomessa, Ruotsissa ja Englannissa. Ulkomailla vietettyjen työvuosien ansiosta Markku palvelee sujuvasti myös ruotsin ja englannin kielellä.

  Uula Kitti

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Uula Kitti. Erityisosaaminen: Kirurgia (vaativat hammasimplantit ja hampaan poistot, luun kasvatushoidot), Botox-pistoshoito, Kirurgia (vaativat hammasimplantit ja hampaan poistot, luun kasvatushoidot), Botox-pistoshoito

  Uula Kitti

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Uula Kitti. Erityisosaaminen: Kirurgia (vaativat hammasimplantit ja hampaan poistot, luun kasvatushoidot), Botox-pistoshoito, Kirurgia (vaativat hammasimplantit ja hampaan poistot, luun kasvatushoidot), Botox-pistoshoito

  Nina Kananen

  Kielet:

  Varaa aika

  Suuhygienisti

  Nina Kananen. Hammaskiven ja värjäytymien poisto, valkaisu sekä kotihoidon ohjaus.

  Lisätietoja-

  Tietoa ajanvarauksesta

  Ajan peruutus aina puhelimitse

  Esteen sattuessa, peru aika viimeistään edellisenä arkipäivänä soittamalla numeroon 020 726 2080. Pidätämme oikeuden periä varatun ajan ajan pituuden mukaisen hinnan peruuttamattomasta poisjäännistä (30 min 75 €, 45 min 100 €, 60 min 150 €). 

  Tietoa uudelle asiakkaalle

  Kun tulet ensimmäistä kertaa hammashoitoon, ota Kela-kortti mukaan. Varaudu saapumaan 10 minuuttia etuajassa esitietolomakkeen täyttämiseksi. 

  Maksuvälineet

  Maksuvälineinä käyvät pankkikortti, luottokortti ja Resurs Bankin rahoitusluotto. Maksu käteisellä tai pankkisiirrolla (laskulla) eivät ole mahdollisia. Käynti maksetaan klinikalla toimenpiteen jälkeen.

  Muut palvelut

  Meille pääset myös palvelusetelillä

  Jos olet saanut Helsingin kaupungin palvelusetelin hammashoitoon, ota se mukaan hoitoon tullessasi! 

  Huomioithan, että palveluseteli-hinnat ovat aina toimipaikkakohtaisia, jokaisella Attendon klinikalla on oma hinnastonsa. Lue lisää palvelusetelistä »

  Lisää maksuaikaa hammashoidollesi

  Toteuta hammasremontti lisärahoituksella, esimerkiksi alle 60 päivän luotto on täysin koroton ja kuluton!

  Tutustu Resurs Bankin maksuaikaan, jonka avulla voit maksaa hammashoidon useassa pienemmässä osassa »

  Työterveyshammashoito

  Työterveyshammashoito on veroton etu työntekijöille ja vähennyskelpoinen meno työnantajalle. 
  Räätälöimme toiveittesi mukaan yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin. Lisää työterveyshammashoidosta »
   
  Potilasasiamies

  Tiina Andersén, TtM
  PL 750 (Porkkalankatu 22 A), 00181 Helsinki
  potilasasiamies@attendo.fi
  p. 044 494 2410, ark. 10:00-15:00