Laserporaus

Kivuttomampi hampaan paikkaus hammaslaserilla

Voit valita hampaan paikkauksen hammaslaserilla. Laserpora on niin hellävarainen, että paikallispuudutuksen voi usein jättää pois. Paitsi että hammaslaser sattuu vähemmän, se on tavallista poraa hiljaisempi ja vakaampi. Laitteesta kuuluu korkeataajuisten porausäänten sijaan vaimea surina. Samalla kun laserpora poistaa kariesta hammasluusta, se puhdistaa reiän reuna-alueen bakteereista, ennaltaehkäisten jälkioireiden syntymistä. Laserpora on tarkka, jonka ansiosta sillä saadaan muotoiltua hyvä istuvuus paikka-aineelle. Laserpora ei kuitenkaan sovi ihan kaikentyyppiseen paikkaukseen, kuten vanhojen amalgaamipaikkojen tai posliinipaikkojen poraamiseen.

Hammaslaserilla voidaan myös tehdä muuta kuin paikata hampaita. Hammaslaserilla hoidetaan tehokkaasti tulehtuneita juurikanavia juurihoidon yhteydessä, desinfioidaan tulehtuneita ientaskuja ja poistetaan limakalvolla tapahtuneita muutoksia (huuliherpes, haavaumat ja aftat). Laser tapaa bakteereita ja vähentää tulehdusten uusiutumista, jonka ansiosta haavat paranevat nopeammin.

Kerrothan aikaa varatessasi, että haluat hoidon hammaslaserilla! Varaamme sinulle hoitohuoneen, joka on varusteltu hammaslaserilla.

Muita kivunlievennyskeinoja

Kaikki hampaan paikkaukset tehdään tarvittaessa paikallispuudutuksessa. Potilaan toivomuksesta reiän paikkaaminen voidaan tehdä  nukutuksessa tai kevyessä sedaatiossa.

Hammaslaseria tarjoavat seuraavat yksiköt:

Attendo Hammaslääkäri, Tilkka, Mannerheimintie 164 A, Helsinki

p. 030 6343 626

Attendo Hammaslääkäri, Itäkeskus, Asiakkaankatu 3 A, Helsinki

p. 09 341 7710

Attendo Hammaslääkäri, Kauppiaskatu, Kauppiaskatu 11 E 44, Turku

p. 02 251 7555

Attendo Hammaslääkäri, Olavinkatu, Olavinkatu 53, Savonlinna

p. 015 51160