Attendo Hammaslääkäri, Nortamonkatu

 • Tavoitteena terve ja kaunis hymy

  Iensairauksien ehkäisemiseksi hammashoito sisältää suun hoidon tarpeen arviointeja sekä suun puhdistamista hammaskivestä ja värjäytymistä. Varaa aika hammastarkastukseen p. 03 0634 3610.

  Puhelinnumero

  Osoite

  Nortamonkatu 25, 26100 Rauma

  Aukioloajat

  ma − to 8:00-16:00
  Ajanvaraus puhelimitse klo 9-14

  Lisätiedot

  Jos sinulla ei ole vielä omaa henkilökohtaista hammashoitosuunnitelmaa, ota yhteyttä, niin teemme sen sinulle. Voit valita oman hammashoitotiimisi, johon kuuluu hammaslääkärin lisäksi hammashoitaja ja suuhygienisti. Sinua hoitaa aina tuttu itse valitsemasi tiimi, joka tuntee hampaistosi, suusi ja hymysi paremmin kuin kukaan.

  Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

  Yhteystietoja

   

  Asiakaspalvelu, ajanvaraus
  Sähköpostikuvake nortamonkatu@attendo.fi
  03 0634 3610
  044 601 1188

   

  Vastaava hammashoitaja
  (mm. työnhaku, työterveyshammashoidon sopimukset)
  Tiina Lampi
  Sähköpostikuvake tiina.lampi@attendo.fi

  Puhelin: 03 0634 3610
  Sähköposti: nortamonkatu@attendo.fi

  Osoite

  Nortamonkatu 25, 26100 Rauma

  Tullaan tutuiksi

  Tullaan tutuiksi

  Pieni ja ketterä hammaslääkäriasemamme sijaitsee Rauman keskusta-alueella, jäähallin vieressä. Hammashoitajilla on pitkä kokemus Rauman klinikalla työskentelystä; tapaat osaavat ja ystävälliset hammashoidon ammattilaiset hoitoon tullessasi. Rennossa ilmapiirissä on helppo tuntea olonsa kotoisaksi. Pihalla on ilmaisia parkkipaikkoja.

  Tullaan tutuiksi
  Antti Paaso

  Antti Paaso

  Hammaslääkäri

  Varaa aika

  Erikoisalat

  Perushammashoito, Protetiikka

  Lisätietoja

  Tietoa ajanvarauksesta

  Ajan peruutus aina puhelimitse

  Esteen sattuessa, peru aika viimeistään edellisenä arkipäivänä soittamalla numeroon 03 0634 3610. Pidätämme oikeuden periä varatun ajan ajan pituuden mukaisen hinnan peruuttamattomasta poisjäännistä (30 min 75 €, 45 min 100 €, 60 min 150 €). 

  Tietoa uudelle asiakkaalle

  Kun tulet ensimmäistä kertaa hammashoitoon, ota Kela-kortti mukaan. Varaudu saapumaan 10 minuuttia etuajassa esitietolomakkeen täyttämiseksi. 

  Maksuvälineet

  Maksuvälineinä käyvät pankkikortti, luottokortti ja rahoitusluotto. Maksu käteisellä tai pankkisiirrolla (laskulla) eivät ole mahdollisia. Käynti maksetaan klinikalla toimenpiteen jälkeen. Huomioithan, että saatamme tarkistaa luottotietosi hoitojen alkaessa.

  Pieni ja ketterä Attendo Hammaslääkäri Raumalla

  Lisää maksuaikaa hammashoidollesi

  Toteuta hammasremontti lisärahoituksella, esimerkiksi alle 60 päivän luotto on täysin koroton ja kuluton!

  Tutustu Resurs Bankin maksuaikaan, jonka avulla voit maksaa hammashoidon useassa pienemmässä osassa »

  Työterveyshammashoito

  Työterveyshammashoito on veroton etu työntekijöille ja vähennyskelpoinen meno työnantajalle. Räätälöimme toiveittesi mukaan yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin. Lisää työterveyshammashoidosta »

  Palvelumaksu 12,90 € käynnin yhteydessä

  Palvelumaksu on hoidosta perittävä kiinteä korvausosa, joka veloitetaan jokaisesta käynnistä. Se kattaa ne hoidon osa-alueet, joita ei kateta toimenpidekohtaisilla maksuilla. Niitä ovat hammashoitokäynnin järjestämiseen ja valmisteluun tehty työ sekä asiakkaan ajanvarauksen yhteydessä saama suun terveyden neuvonta ja ohjaus.

  Potilasasiamies
  Riitta-Liisa Karhunen, Johanna Toivonen ja Sanna Sarin. Puh. 030 633 1655 (ma 12-15, ti 9-12, ke 12-15, to 9-12 ja pe 9-11), potilasasiamies@terveystalo.com