Attendo Hammaslääkäri, Teljä

 • Suuhygienisti Mari Ylöstalo on aloittanut vastaanoton Teljässä 26.6. alkaen.

  Varaa aika p. 02 630 5400.

 • Erikoishammaslääkäri Jakkula aloittaa Teljässä

  Erikoishammaslääkäri, endodontti Irma Jakkula aloittaa Teljässä 22.9. Hän on erikoistunut juurihoitoihin.

 • Tavoitteena terve ja kaunis hymy

  Iensairauksien ehkäisemiseksi suuhygienistin tekemä hammashoito sisältää suun hoidon tarpeen arviointeja sekä suun puhdistamista hammaskivestä ja värjäytymistä. Varaa aika suuhygienistille p. 02 630 5400.

  Puhelinnumero

  Osoite

  Eteläranta 2, 28100 Pori

  Aukioloajat

  Ma - to 8:00-20:00
  Pe 8:00-14:30

  Olemme

  • Marja-Riitta Aalto

   Perushammashoito

   Marja-Riitta Aalto

  • Terttu Hirvinen

   Perushammashoito

   Terttu Hirvinen valmistui hammaslääkäriksi Turusta vuonna 1984 ja...

  • Kimmo Kero

   Keraamiset CEREC-täytteet ja-kruunut,...

   Kimmo Kero

  • Katja Konsi

   Protetiikka, Purentafysiologia

   Erikoishammaslääkäri Katja Konsi.

  • Pekka Niemi

   Oikomishoito

   Pekka Niemi

  • Ismo Raitakari

   Protetiikka, Purennan kuntoutus, Purentafysiologia

   Ismo Raitakari. Purennan toiminta ja estetiikka ovat Ismon vankkaa...

  • Lauri Vanhakartano

   Perushammashoito

   Lauri Vanhakartano. Erityisosaaminen: CAD/CAM-menetelmällä...

  • Mari Viljanen

   Perushammashoito

   Mari Viljanen

  • Satu Wiljanen

   Lasten hammashoito, Perushammashoito

   Satu Wiljasen menestysresepti on sekoitus tyyneyttä ja...

  • Leena Palomäki

   Suuhygienistipalvelut

   Leena Palomäki. Työssään Leenaa ilahduttaa sympaattiset potilaat ja...

  • Merja Raitanen

   Suuhygienistipalvelut

   Merja Raitanen

  • Mia Viitala (äitiyslomalla)

   Suuhygienistipalvelut

   Mia Viitala

  • Matti Niemi

   Suu- ja leukakirurgia

   Matti Niemi

  • Laura Lindfors

   Keraamiset CEREC-täytteet ja-kruunut,...

   Laura Lindfors. Lauralla on laaja perushammashoidon osaaminen ja...

  • Miikka Lehmijoki

   Implantit, Kirurgia (hammasimplantit ja hampaan...

   Miikka Lehmijoki. Erityisosaamisalue hampaan poistot ja...

  • Kirsi-Maria Kero

   Perushammashoito

   Kirsi-Maria Kero.

  • Tiia Heinonen (äitiyslomalla kevät 2018 asti)

   Perushammashoito

   Tiia Heinonen. Valmistuttuaan hammaslääkäriksi Turusta vuonna 2013...

  • Mari Ylöstalo

   Suuhygienistipalvelut

   Mari Ylöstalo. Aloitin asemavastaavana ja suuhygienistinä Attendo...

  • Irma Jakkula

   Juurihoidot, Perushammashoito

   -

  Yhteystiedot

  Ajanvaraus 
  p.02 630 5400, telja@attendo.fi

  Aukioloajat
  Ma -to 8.00-20.00, Pe 8.00-14.30

  Löydät meidät

  Osoite: Eteläranta 2, 28100 Pori
  Löydät meidät

  Tullaan tutuiksi

  Tullaan tutuiksi

  Teljä tunnetaan huipputekniikasta, korkeatasoisista hoitomenetelmistä ja jatkuvasta kehityksestä. Sydämellä tehty työ näkyy asiakkaille erinomaisena hoidon laatuna, nopeina hoitoaikoina ja joustavuutena. Yhdestä osoitteesta saat kattavasti perushammaslääkäripalvelut, erikoishammaslääkäripalvelut ja hammaslaboratorion tuotteet. Teljä sijaitsee kauniissa rantamaisemissa Porin keskustassa.

  Kaikissa hammashoidon tarpeissasi sinua palvelee oma, tuttu hoitotiimisi. Hammastiimisi huolehtii siitä, että sinun toiveesi ja tarpeesi tulevat kuulluksi hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa.

  Tullaan tutuiksi
  Marja-Riitta Aalto

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Marja-Riitta Aalto

  Terttu Hirvinen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Terttu Hirvinen valmistui hammaslääkäriksi Turusta vuonna 1984 ja työskenteli 1985-2006 Porin terveyskeskuksessa laaja-alaisesti aikuishoidon, purentafysiologian ja koululaishoidon alueilla. Vuosina 1992-1997 hän työskenteli myös samaan aikaan yksityisvastaanotolla ja  2006 alkaen Terttu on liittynyt mukaan yhdeksi Teljän arvostetuista hammaslääkäreistä. Hän toteaakin, että mieleenpainuvan laadukas hoito ja mukava ilmapiiri ovat yhtälailla henkilökunnan sekä potilaan eduksi.

  Vapaa-ajat Tertulla kuluvat ulkoliikunnassa, puutarhassa näpit mullassa, kirjojakin lueskellen. 

  Kimmo Kero

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Kimmo Kero

  Lauri Vanhakartano

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Lauri Vanhakartano. Erityisosaaminen: CAD/CAM-menetelmällä valmistetut keraamiset kruunut, sillat ja täytteet, protetiikka.

  Olen hammaslääkäri Lauri Vanhakartano, syntynyt Porissa jossa myös asun. Valmistuin Turun yliopistosta 2014 ja Teljän lisäksi olen työskennellyt Kankaanpään terveyskeskuksessa. Teljässä aloitin jo kandina 2013 ja aion jatkaa niin pitkään kuin mahdollista, sillä Teljässä on mahdollista työskennellä potilaslähtöisesti loistoporukassa ja uusimmalla tekniikalla. Harrastan monipuolisesti liikuntaa ja varsinkin talviurheilulajit ovat lähellä sydäntäni. Uutena aluevaltauksena ovat pyöräily ja vähän tönkömmillekin sopiva äijäjooga. Vastapainoa hammaslääkärin arjelle antaa liikunnan lisäksi kotitilan hoito. Olen rauhallinen ja otan potilaan huomioon hoitoa suunniteltaessa. Kiireettömyys ja potilaan toiveiden kuuntelu auttaa luomaan hyvät lähtökohdat hoidolle - sekä potilaalle että henkilökunnalle. Palkitsevinta on kun potilas sitoutuu hoitoon ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen suun ja hampaiston terveyden kannalta. Palava halu ottaa asioista selvää johtaa myös hoidon kannalta parhaaseen lopputulokseen.

  Mari Viljanen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Mari Viljanen

  Satu Wiljanen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Satu Wiljasen menestysresepti on sekoitus tyyneyttä ja määrätietoisuutta. Näillä selvitään pulmasta kuin pulmasta ja potilas voi luottaa ratkaisun aina löytyvän. Monesti potilas toteaa, että tämähän meni nopeasti; ei hammashoito ollutkaan niin iso juttu kuin hän oli ajatellut. Lapsipotilaiden hoito on Sadulle tuttua ja luontevaa hänen ajaltaan Suusairauksien poliklinikalla. Satu kokeekin lapsen hampaiden hoidon palkitsevaksi. Usein huomaa, miten vanhemmat tuntevat helpotusta kun lapsen hampaat saadaan kuntoon. Hoitomuodoista pienkirurgia on erityisesti Sadun mieleen koska se tarjoaa sopivasti haasteellisuutta ja ongelman, jolle voidaan hakea välitön ratkaisu. Sadun erityiskiinnostuksen kohteet ovat pienkirurgia ja etenkin viisaudenhampaan leikkauksellinen poisto, kartiokeilatietokonetomografiakuvaukset ja lasten hammashoito.

  Yksityisen hammashoidon parissa Satu on työskennellyt jo vuodesta 1995 ja Teljän Hammaslääkäriasemalla vuodesta 2008. Kokemusta on karttunut myös kunnalliselta puolelta ja terveyskeskuksista. Satu valmistui hammaslääkäriksi 1989.

  “Monipuolinen hoito sekä edistykselliset ja ajantasaiset laitteet ovat antaneet Teljälle ainutlaatuisen hyvän maineen. Muutkin hammasklinikat suosittelevat meitä potilaille, jotka tarvitsevat erityisen vaativaa hoitoa.” - Satu Wiljanen

  Laura Lindfors

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Laura Lindfors. Lauralla on laaja perushammashoidon osaaminen ja intoa jatkaa syventymistään, mm. kirurgiaan ja hammasimplantteihin. Erityiskiinnostuksen kohteina on hammaskirurgiassa etenkin viisaudenhampaan leikkauksellinen poisto,CAD/CAM -menetelmällä valmistetut keraamiset kruunut ja täytteet sekä protetiikka. Kiinnostus limakalvosairauksien hoitoon syttyi jo opiskeluaikoina. Lauran tavoite onkin, että potilasta autetaan niin perusteellisesti kuin vain pystytään, jotta hän saisi avun nopeasti ja pääsisi jatkamaan arkeaan. Lauran vastaanotolle on mukava tulla, sillä potilaalle kerrotaan mitä suusta löytyi ja missä vaiheessa hoidossa mennään. Myös potilaan jännitys, pelko tai epävarmuus huomioidaan lempeästi. Jotta vähempi määrä käyntejä riittäisi, Lauralta saa selkeät tavoitteet ja ohjeet kotona tehtävän hammashuollon tehostamiseksi.

  Laura valmistui hammaslääkäriksi Oulusta vuonna 2009 ja aloitti vastaanoton Teljän Hammaslääkäriasemalla vuonna 2010. Lauraan voit törmätä Teljän lisäksi Satakunnan keskussairaalan suupoliklinikalla.

  Akkuja ladataan vapaa-ajalla mm. lukemalla ja käymällä teatterissa. Terveydestä huolehtiakseen Laura harrastaa astangajoogaa ja lenkkeilyä.

  "On kunnia-asia tehdä homma kunnolla. Laadusta ja tarkkuudesta ei tingitä ja täällä Teljällä onkin hyvät materiaalit, nykyaikaiset menetelmät ja tutkimusmahdollisuudet parhaiden tuloksien saavuttamiseksi" - Laura Lindfors

  Miikka Lehmijoki

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Miikka Lehmijoki. Erityisosaamisalue hampaan poistot ja poistoleikkaukset sekä implantologia.

  Kirsi-Maria Kero

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Kirsi-Maria Kero.

  Tiia Heinonen (äitiyslomalla kevät 2018 asti)

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Tiia Heinonen. Valmistuttuaan hammaslääkäriksi Turusta vuonna 2013 Tiia löysi nopeasti postitiivisen tunnelman ja työrytmin Teljän Hammaslääkäriasemalla. Potilaat tuntevat Tiian iloisena ja puheliaana hammashoidon ammattilaisena, joka pyrkii voittamaan potilaiden hammaslääkäripelon toiminnallaan. Teljän lisäksi Tiia työskentelee anestesiahammaslääkärinä nukutettujen lasten parissa Porin keskussairaalassa sekä toimii virkahammaslääkärinä Kankaanpään hammashoitolassa.

  Tiian harrastuksiin lukeutuu mm. astangajooga ja golf.

  "Olen aina halunnut hammaslääkäriksi, koska siinä yhdistyvät käsillä tekeminen, uusimpien tekniikoiden ja tutkimustulosten omaksuminen sekä mukava kanssakäyminen ihmisten kanssa" - Tiia Heinonen

  Katja Konsi

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Erikoishammaslääkäri Katja Konsi.

  Pekka Niemi

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Pekka Niemi

  Ismo Raitakari

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Ismo Raitakari. Purennan toiminta ja estetiikka ovat Ismon vankkaa erikoisalaa. Purentaan vaikuttavat monet eri tekijät, jotka on analysoitava jotta potilas voidaan ohjata oikeantyyppiseen hoitoon. Ismon tavoitteena on hahmottaa potilaan etu kaikissa tilanteissa ja tarjota apua nopealla ja tehokkaalla, mutta silti rauhoittavalla ja inhimillisellä tavalla. Ismo valmistui hammaslääkäriksi Turusta vuonna 1997 ja erikoistui protetiikkaan ja pyrentafysiologiaan 2008. Hän on ollut töissä kunnallisella puolella Porissa ja Satakunnan keskussairaalassa. Hän on ollut vakiokasvo Teljän Hammasklinikalla vuodesta 1998 lähtien. Ismo on erikoistunut myös uniapneakiskojen tekemiseen.

  Ismo urheilee monimuotoisesti, sillä se parantaa hänen mielestään  työkykyä, hyvinvointia ja antaa luvan herkutella. Sielunruokaa ja henkistä hyvinvointia Ismo ammentaa toisesta harrastuksestaan, mieslaulusta.

  "Ongelmallinen, huonosti toimiva purenta heikentää hyvinvointia konkreettisesti. Siksi purennan hoito on avainasemassa ja niin palkitsevaa - purennan korjaaminen tuo oikeasti suuren helpotuksen kipupotilaalle." - Ismo Raitakari

  Matti Niemi

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Matti Niemi

  Irma Jakkula

  Kielet:

  Varaa aika

  Kariologian ja endodontian erikoishammaslääkäri

  -

  Leena Palomäki

  Kielet:

  Varaa aika

  Suuhygienisti

  Leena Palomäki. Työssään Leenaa ilahduttaa sympaattiset potilaat ja heidän kanssaan rakentuvat, pitkät hoitosuhteet. Hoitosuhde perustuu avoimuuteen ja myös hammashoitoa jännittävät voivat rentoutua, kun hoitoon varataan riittävästi aikaa ja tekijän osaamiseen voidaan luottaa. Potilas hyötyy Leenan mielestä Teljän Hammaslääkäriaseman monipuolisesta tietotaidosta mm. siten, että erikoishammaslääkäriltä voi usein saada mielipiteen nopeasti ilman erillistä ajanvarausta. Voisi kiteyttää, että Teljällä saa hoitoa, jonka on hintansa väärtiä.

  Leena on työskennellyt Teljällä valmistumisestaan lähtien vuodesta 1989. Vauhtia elämään tuovat lasten harrastukset ja hyötypyöräily. Vastapainoa Leena saa kukkapenkin kuokkimisesta, joka tyhjää mukavasti ajatukset.

  "Suuhygienistin työ on hyvin asiakasläheistä ja siksi niin mukavaa. Lähden aina siitä, että potilaan tarpeet huomioidaan ja että tämä tuntee olevansa hoidon keskiössä. Teljällä asiakas saa hyvää hoitoa, se on fakta." - Leena Palomäki

  Merja Raitanen

  Kielet:

  Varaa aika

  Suuhygienisti

  Merja Raitanen

  Mia Viitala (äitiyslomalla)

  Kielet:

  Varaa aika

  Suuhygienisti

  Mia Viitala

  Mari Ylöstalo

  Kielet:

  Varaa aika

  Suuhygienisti

  Mari Ylöstalo. Aloitin asemavastaavana ja suuhygienistinä Attendo Hammaslääkäri Teljässä kesäkuun 2017 lopulla. Valmistuin hammashoitajaksi Helsingistä vuonna 1990 ja suuhygienistiksi vuonna 1995. Minulla on pitkä ja monipuolinen työkokemus suun terveydenhuollossa. Teen hampaiden puhdistuksia, ientulehduksen hoitamista ja omahoidon ohjausta.

  Matti Niemi

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Matti Niemi

  Lisätietoja-

  Tietoa ajanvarauksesta

  Autoilijoille 2 tunnin parkkikiekkopaikat sijaitsevat vastaanottoamme vastapäätä.

  Ajan peruutus aina puhelimitse

  Esteen sattuessa, peru aika viimeistään edellisenä arkipäivänä soittamalla numeroon 02 630 5400. Peruuttamattomasta poisjäännistä pidätämme oikeuden periä 38€/15min.

  Tietoa uudelle asiakkaalle

  Kun tulet ensimmäistä kertaa hammashoitoon, ota Kela-kortti mukaan. Varaudu saapumaan 10 minuuttia etuajassa esitietolomakkeen täyttämiseksi. 

  Maksutavat

  Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi pankki- ja luottokortti. Käynti maksetaan klinikalla toimenpiteen jälkeen.

  Ajankohtaista

  Lue tästä kuinka Porin Ässien puolustaja varautuu kiekkokaukalossa uhkaaviin tälleihin.

  Muut palvelut

  Erikoispalvelut

  •  Suukirurgia (mm. keinojuurileikkaukset ja viisaudenhampaan poisto)
  • T-scan -purennan rekisteröinti esim. hampaitaan narskuttelevien henkilöiden avuksi
  • Kartiokeilatietokonetomografia (KKTT) entistä tarkempaan diagnostiikkaan
  • Protetiikka ja purentafysiologia

  Lisää maksuaikaa hammashoidollesi

  Tutustu Resurs Bankin maksuaikaan, jonka avulla voit maksaa hammashoidon useassa pienemmässä osassa »

  Työterveyshammashoito

  Työterveyshammashoito on veroton etu työntekijöille ja vähennyskelpoinen meno työnantajalle. Räätälöimme toiveittesi mukaan yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin. Lisää työterveyshammashoidosta »
   

  Röntgenlähete

   

  Potilasasiamies

  Tiina Andersén, TtM
  PL 750 (Porkkalankatu 22 A), 00181 Helsinki
  potilasasiamies@attendo.fi
  p. 044 494 2410, ark. 10:00-15:00