Attendo Hammaslääkäri, Rautatientori

 • Kampissa on avattu Helsingin seudun viikonloppuhammaspäivystys

 • Vaivaako purenta? Erikoishammaslääkäri Tuomas Rimaaja on erikoistunut purentafysiologiaan ja protetiikkaan

  Varaa aika erikoishammaslääkärin konsultaatioon!

 • Puuttuuko hymystäsi hammas?

  Hammasproteesilla ja hammasimplantilla korvataan puuttuvat tai vaurioituneet hampaat tai koko hampaisto. Varaa aikasi erikoishammaslääkäri Nina-Li Avellanille p. 09 687 7770.

 • Tavoitteena terve ja kaunis hymy

  Iensairauksien ehkäisemiseksi suuhygienistin tekemä hammashoito sisältää suun hoidon tarpeen arviointeja sekä suun puhdistamista hammaskivestä ja värjäytymistä. Varaa aika suuhygienistille p. 09 687 7770.

  Puhelinnumero

  Osoite

  Kaisaniemenkatu 4 A 00100 Helsinki

  Aukioloajat

  Ma-to 8:00 - 19:00
  Pe 8:00 - 15:00

  Olemme

  • Patrik Saarikoski

   Implantit, Keraamiset CEREC-täytteet ja-kruunut,...

   Patrik Saarikoski valmistui Oulun yliopistosta vuonna 2005, jonka...

  • Otso Salmi

   Implantit, Keraamiset CEREC-täytteet ja-kruunut,...

   Otso Salmi lukeutuu Rautatientorin hammaslääkärikeskuksen...

  • Paula Leppisaari

   Implantit, Keraamiset CEREC-täytteet ja-kruunut,...

   Paula Leppisaari. Valmistuttuaan hammaslääkäriksi Turun yliopistosta...

  • Anu Tarmi

   Kirurgia (hammasimplantit ja hampaan poistot,...

   Olen Anu Tarmi, Turusta valmistunut yleishammaslääkäri. Kotipaikkani...

  • Olli Teronen

   Suu- ja leukakirurgia

   Olli Teronen on ansioitunut harvinaisen monella saralla sekä...

  • Anneli Lehto

   Parodontologinen hoito, Perushammashoito

   Anneli Lehto. Erityisosaaminen: Ienkirurgia, myös esteettiset...

  • Nina-Li Avellán

   Protetiikka, Purennan kuntoutus

   Nina-Li Avellán. Hammaslääketieteen lisensiaatti 1992, Turun...

  • Jenni Varis

   Suuhygienistipalvelut

   Jenni Varis. Tarkkuus ja moitteeton lopputulos ovat tärkeimpiä...

  • Tuomas Rimaaja

   Esteettinen hammashoito, Implantit,...

   Tuomas Rimaaja on erikoistunut protetiikkaan ja purentafysiologiaan ...

  Yhteystiedot

  Ajanvaraus

  Puh. 09 687 7770
  rautatientori@attendo.fi

  Aukioloajat
  Maanantai − torstai 8:00 - 19:00
  Perjantai 8:00 - 15:00

  Löydät meidät

  Osoite: Kaisaniemenkatu 4 A 00100 Helsinki
  Löydät meidät

  Tullaan tutuiksi

  Tullaan tutuiksi

  Attendo Hammaslääkäri Rautatientori tunnetaan erikoishammaslääkäripalveluista, sekä hyvästä, henkilökohtaisesta ja potilaan huomioivasta palvelusta. Oma hammaslääkäri ja tuttu hammashoitaja huolehtivat suun terveydestä kokonaisvaltaisesti. Tiivis ja  luotettava hoitosuhde takaa sen, että potilas on jatkuvasti tietoinen hoidon etenemisestä ja oman suunsa terveydentilasta. Toimivalla, pitkäaikaisella hoitosuhteella hampaat pysyvät terveinä ja kustannukset kurissa. Hammaslääkärimme hakeutuvat aktiivisesti uuden tekniikan ja koulutuksien pariin.

  Tullaan tutuiksi
  Patrik Saarikoski

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Patrik Saarikoski valmistui Oulun yliopistosta vuonna 2005, jonka jälkeen hän on työskennellyt hammaslääkärinä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla pääkaupunkiseudulla sekä Etelä-Pohjanmaalla, josta hän on myös kotoisin.

  Vapaa-aika jakautuu kuntosalin, golfin sekä hyvään ruokaan ja viiniin keskittyvien lomamatkojen välille.

  Otso Salmi

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Otso Salmi lukeutuu Rautatientorin hammaslääkärikeskuksen perustajajäseniin ja monet hänen potilaistaan ovat hoitaneet hampaitaan säännöllisesti Rautiksella jo perustamisvuodesta 1986 lähtien. Toimintaa lähdettiin rakentamaan laatutietoisuuden ja asiakaslähtöisyyden ehdoilla. Mahdollisuus seurata potilaan elämänkaarta ja hampaan kehityskaarta on opettanut ja palkinnut. Esimerkiksi nukutuksen tarve ja hammaslääkäripelko ovat jääneet monilta vakipotilailta pois.

  Hammashoidossa Otso pyrkii jännitteettömään, leppoisaan tapahtumaan, tarkkaan työn jälkeen ja joustavuuteen kiireellisten potilaiden aikojen saamisessa.

  Otso haluaa haastaa itseään, omia tietojaan ja taitojaan myös klinikan ulkopuolella. Ornitologia ja lintubongaus ovat hyvä vastapaino työlle, bonuksena niitä voi harrastaa missä tahansa.

  “ Lukuisat erikoisalojen spesialistit saman katon alla nopeuttavat hoitoprosessia, parantavat hoidon laatua ja potilasturvallisuutta. Myös potilaillamme on luottamus hoidon laatuun ja potilas-lääkärisuhteista muodostuu läheisiä. Mukavia asiakkaitamme on ilo palvella!” - Otso Salmi

  Paula Leppisaari

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Paula Leppisaari. Valmistuttuaan hammaslääkäriksi Turun yliopistosta vuonna 1984, Paula perusti Rautatientorin vastaanoton 1986 yhdessä kahden kollegan, Otso Salmen ja Juha Niskasen, kanssa. Korkealaatuisen ja toimivan hoidon perusperiaatteena on aina ollut hampaiston kokonaisvaltainen huolto ja yksilöllisen hoitosuunnitelman laatiminen. Suunterveyden kokonaistilan tuntemisen lisäksi hammaslääkärin tärkeimmät työvälineet ovat Paulan mielestä hyvä huomiokyky ja huolellinen purennan analyysi.

  Paula rentoutuu lomillaan pelaten golfia mukavassa seurassa, matkustellen ja kokkaillen aasialaista ruokaa. Arkisin viihdettä tarjoavat myös kotikissat.

  Selkärankanamme on aina ollut erinomainen palvelu; otamme potilaan suun terveydestä kokonaisvastuun, vastaamme asiakkaalle 100% varmuudella ja viestimme aktiivisesti potilaalle päin. Pitkät työsuhteet ja viihtyvyys näkyvät asiakkaalle päin sujuvuutena, sillä työpari tuntee toistensa työtavat ja potilaan tarpeet erityisen hyvin.” - Paula Leppisaari

  Anu Tarmi

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Olen Anu Tarmi, Turusta valmistunut yleishammaslääkäri. Kotipaikkani on Espoo. Harrastan mökkeilyä, askartelua, italian kieltä  ja croquis-piirustusta. Minulla on tytär ja kaksi poikaa.

  Aloitin yksityispraktikkona Mikkelissä. Olen toiminut myös Helsingissä vuodesta -02. Minulla on pätevyys ilokaasusedaatiossa annettavaan hammashoitoon. Kivuton hammashoito on tavoitteenani.

  Rautatientorin Hammaslääkärikeskuksessa olen keskeisen sijainnin, nykyaikaisen vastaanoton, kokeneiden kollegoiden ja mukavien potilaiden takia.

  Olli Teronen

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Olli Teronen on ansioitunut harvinaisen monella saralla sekä hammashoidon erikoisosaajana että kliinisenä yliopistotason kouluttajana. Hän valmistui suukirurgiksi 2000, suu- ja leukakirurgian dosentiksi 2001 ja on todettu päteväksi professorin virkaan 2006. Tämän eturivin osaajan viimeisin aluevaltaus ovat pistoshoidot, joissa Olli on ensimmäisiä osaajia Suomessa.

  Hoidon hyvä suunnittelu on Ollin tavaramerkki ja käynti alkaakin tutustumisella ja keskustelulla. Kun osataan varata sopiva määrä aikaa, pitää pausseja sopivin väliajoin ja kertoa toimenpiteestä sopivassa määrin, pystyy potilas rentoutumaan hoidon aikana. Myös Ollin empaattinen, rauhallinen ja tasavertainen lähestymistapa on selättänyt monen pelot hammashoitoa kohtaan.

  Olli tähtää huipulle myös leikkaussalin ulkopuolella - hän pitää hallussaan purjelennon Suomen mestaruutta vuodelta 2014.

  "Erikoishammaslääkärit ja hammaslääkärit toimivat avoimesti ja läheisessä yhteistyössä, joka kehittää ammattitaitoa ja koituu kaikkien toimijoiden eduksi. Pitkäaikaisina kollegoina olemme hioneet yhteistyön sujuvaksi ja tiimin toimivuuden kruunaa tehokkaat, osaavat hoitajamme." - Olli Teronen

  Anneli Lehto

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Anneli Lehto. Erityisosaaminen: Ienkirurgia, myös esteettiset ienleikkaukset kuten ienvetäymien korjaukset

  Anneli valmistui hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta 1985 ja jatkoi opintojaan erikoistumalla parodontologiaan vuonna 2002. Hän on toiminut yksityisvastaanotoilla uransa alusta lähtien, Helsingin lisäksi Tuusulassa, Vantaalla ja Järvenpäässä.

  Anneli arvostaa hammaslääketiedettä tarkkana käsityöammattina. Myös ajanmukaiset hoitomenetelmät ja uusimmat tekniikat ovat oleellisia hyvän lopputuloksen kannalta. Paras onnistumisen tunne syntyy siitä, kun potilaalle voidaan vaikean iensairauden jälkeen palauttaa terve, toimiva hampaisto ja omat hampaat voidaan säilyttää.

  Hoitohuoneen ulkopuolella Anneli hoitaa kahta vilkasta villakoiraa, harrastaa mielellään monenlaista liikuntaa, nauttii musiikin kuuntelusta, välillä matkustelee klassikkokohteissa ja harrastaa kotigastronomiaa.

  Rautatientorin klinikalla potilaan etu ja potilaan huomioiminen tulevat ensin. Täällä on sujuvaa työn tekemisen mukavuutta, sillä samoissa tiloissa työskentelevien erikoishammaslääkärien konsultointi on helppoa ja voimme tarjota asiakkaalle ratkaisut kaikkiin hammaslääketieteellisin ongelmiin." - Anneli Lehto

  Nina-Li Avellán

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Nina-Li Avellán. Hammaslääketieteen lisensiaatti 1992, Turun yliopisto, Hammaslääketieteen tohtori 2008 , Turun yliopisto

  Nina on kliinisen hammaslääketieteen erikoishammaslääkäri (protetiikka ja purentafysiologia) 2011, Helsingin yliopisto Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian protetiikan ja purentafysiologian jaoston hallituksen puheenjohtaja. Hänellä on 10 vuoden opetuskokemus, vuodesta 2010 opettajana Turun yliopiston hammaslääketiteen laitoksella, hammaslääkärikouluttajan erityispätevyys.

  Erityisosaamisena ovat protetiikka, implantologia ja purentafysiologia. Toimii  Rautatientorin hammaslääkärikeskuksen lisäksi erikoishammaslääkärinä Pääkaupunkiseudun Suun Erikoishoidon yksikössä, jossa hoitaa lähetepotilaita.

  Osallistuu säännöllisesti protetiikan, implantologian ja purentafysiologian koulutuksiin Suomessa ja ulkomailla ja pitää itsekin alan kursseja.

  "Attendo Rautatientorin hammaslääkärikeskuksen kollegat ovat sekä huippukliinikoita että äärimmäisen mukavia ihmisiä."

  Tuomas Rimaaja

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Tuomas Rimaaja on erikoistunut protetiikkaan ja purentafysiologiaan Helsingin yliopistossa ja Suun erikoishoidon yksikössä. Hän osallistuu aktiivisesti myös kansainvälisiin jatkokoulutuksiin. Attendossa Tuomas on hoitanut hampaita vuodesta 2005 lähtien. Erityisosaaminen: Esteettinen hammashoito, protetiikka: erityisesti esteettiset keraamiset kruunut, sillat ja implanttiprotetiikka.

  Vapaa-aika kuluu liikunnallisten harrastusten ja kuvataiteiden parissa.

  Olli Teronen

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Olli Teronen on ansioitunut harvinaisen monella saralla sekä hammashoidon erikoisosaajana että kliinisenä yliopistotason kouluttajana. Hän valmistui suukirurgiksi 2000, suu- ja leukakirurgian dosentiksi 2001 ja on todettu päteväksi professorin virkaan 2006. Tämän eturivin osaajan viimeisin aluevaltaus ovat pistoshoidot, joissa Olli on ensimmäisiä osaajia Suomessa.

  Hoidon hyvä suunnittelu on Ollin tavaramerkki ja käynti alkaakin tutustumisella ja keskustelulla. Kun osataan varata sopiva määrä aikaa, pitää pausseja sopivin väliajoin ja kertoa toimenpiteestä sopivassa määrin, pystyy potilas rentoutumaan hoidon aikana. Myös Ollin empaattinen, rauhallinen ja tasavertainen lähestymistapa on selättänyt monen pelot hammashoitoa kohtaan.

  Olli tähtää huipulle myös leikkaussalin ulkopuolella - hän pitää hallussaan purjelennon Suomen mestaruutta vuodelta 2014.

  "Erikoishammaslääkärit ja hammaslääkärit toimivat avoimesti ja läheisessä yhteistyössä, joka kehittää ammattitaitoa ja koituu kaikkien toimijoiden eduksi. Pitkäaikaisina kollegoina olemme hioneet yhteistyön sujuvaksi ja tiimin toimivuuden kruunaa tehokkaat, osaavat hoitajamme." - Olli Teronen

  Jenni Varis

  Kielet:

  Varaa aika

  Suuhygienisti

  Jenni Varis. Tarkkuus ja moitteeton lopputulos ovat tärkeimpiä kriteereitä hampaiden puhdistuksessa. Perusteellisen alkukartoituksen jälkeen Jenni vie hoidon läpi positiivisella ja kannustavalla vireellä, joka tekee hoitotuolissa istumisen helpoksi kokemukseksi. Kauneudesta ja estetiikasta nauttivalle Jennille suuhygienistin työ istuu kuin nakutettu. Hammaskiven poistoa voisikin rinnastaa hampaiden kosmetologikäyntiin – lopputuloksena hammas sekä näyttää että tuntuu puhtaalta. Jenni Varis valmistui suuhygienistiksi Helsingin Stadiasta 2006 ja aloitti Rautatientorin Hammaslääkärikeskuksessa pian tämän jälkeen.

  "Parasta työssäni on palkitsevuus ja välittömyys - näen oman käden jäljen ja asiakkaan ilon heti hoidon jälkeen. Olen innostunut estetiikasta kaikilla tasoilla, jonka vuoksi on todella kiitollista saada toteuttaa asiakkaan haave valkoisista, puhtaista hampaista.” - Jenni Varis

  Lisätietoja-

  Tietoa ajanvarauksesta

  Ajan peruutus aina puhelimitse

  Esteen sattuessa, peru aika viimeistään edellisenä arkipäivänä soittamalla numeroon 09 687 7770. Pidätämme oikeuden periä varatun ajan ajan pituuden mukaisen hinnan peruuttamattomasta poisjäännistä (15 min 38 €, 30 min 76 €, 45 min 112 €, 60 min 144 €). 

  Tietoa uudelle asiakkaalle

  Kun tulet ensimmäistä kertaa hammashoitoon, ota Kela-kortti mukaan. Varaudu saapumaan 10 minuuttia etuajassa esitietolomakkeen täyttämiseksi. 

  Maksuvälineet

  Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti ja luottokortti.

  Meille pääset myös palvelusetelillä

  Jos olet saanut Helsingin kaupungin palvelusetelin hammashoitoon, ota se mukaan hoitoon tullessasi!
  Toimipaikkojen palveluseteli-hinnat löydät osoitteesta: https://parastapalvelua.fi/palveluntuottajat 

  Huomioithan, että palveluseteli-hinnat ovat aina toimipaikkakohtaisia, jokaisella Attendon klinikalla on oma hinnastonsa. 

   

  Muut palvelut

  • Sijaitsemme keskustassa Helsingin yliopiston metroaseman vieressä.

   Erikoispalvelut 

  • Suu- ja leukakirurgia
  • Protetiikka ja purentafysiologia
  • Röntgendiagnostiikka
  • Parodontologia / iensairaudet
  • Botox-injektiot lievittämään liian kovaa purentaa ja purennasta johtuvia kipuja. Myös kasvojen uurteiden Botox-hoidot

  Lisää maksuikaa hammashoidollesi

  Toteuta hammasremontti lisärahoituksella, esimerkiksi alle 60 päivän luotto on täysin koroton ja kuluton!

  Tutustu Resurs Bankin maksuaikaan, jonka avulla voit maksaa hammashoidon useassa pienemmässä osassa »

  Potilasasiamies

  Tiina Andersén, TtM
  PL 750 (Porkkalankatu 22 A), 00181 Helsinki
  potilasasiamies@attendo.fi
  p. 044 494 2410, ark. 10:00-15:00