Attendo Hammaslääkäri, Ukkoherrantie

 • Tavoitteena terve ja kaunis hymy

  Iensairauksien ehkäisemiseksi suuhygienistin tekemä hammashoito sisältää suun hoidon tarpeen arviointeja sekä suun puhdistamista hammaskivestä ja värjäytymistä. Varaa aika suuhygienistille p. 016 334 0400.

  Puhelinnumero

  Osoite

  Ukkoherrantie 15, 96100 Rovaniemi

  Aukioloajat

  Ma- to 8:00-18:30
  Pe 8:00-15:00

  Olemme

  • Elina Alakulppi

   Perushammashoito, Protetiikka, Purentafysiologia

   Elina Alakulppi. Rovaniemen Viisaudenhammas on minulle tuttu...

  • Merja Julkunen

   Perushammashoito

   Merja Julkunen

  • Mika Huttunen

   Kirurgia (hammasimplantit ja hampaan poistot,...

   Mika Huttunen. Olen rovaniemeläinen hammaslääkäri  ja...

  • Anne Ukkola

   Suuhygienistipalvelut

   Anne Ukkola on suun terveydenhoitoalan pitkän linjan ammattilainen. ...

  • Pasi Karvonen

   Perushammashoito, Protetiikka

   Pasi Karvonen. Erityisosaaminen: Laajat proteettiset hoidot ja...

  • Aki Tuomanen

   Kirurgia (hammasimplantit ja hampaan poistot,...

   Aki Tuomanen

  • Walter Koskinen

   Röntgen lausunnot

   Walter Koskinen. Valmistuin hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta v...

  • Sanna Kangas

   Perushammashoito, Purentafysiologia

   Sanna Kangas. Sannan tien Rovaniemelle 2015 kesänä toi puolison työ,...

  • Aija Auvinen

   Perushammashoito

   Aija Auvinen

  • Tuula Kortelainen

   Suu- ja leukakirurgia

   Tuula Kortelainen

  • Juhani Kurronen

   Perushammashoito

   Juhani Kurronen

  • Jori Lindroth

   Parodontologia, Parodontologinen hoito,...

   Jori Lindroth Olen Rovaniemeläislähtöinen ja opiskellut...

  Yhteystiedot

  Ajanvaraus

  P. 016 334 0400

  ukkoherrantie@attendo.fi
  Faxi: 016 334 0450
  Hammaslaboratorio p.016 334 0454

  Aukioloajat
  Ma -to 8:00-18:30
  Pe 8:00-15:00

  Löydät meidät

  Osoite: Ukkoherrantie 15, 96100 Rovaniemi
  Löydät meidät

  Tullaan tutuiksi

  Tullaan tutuiksi

  Rovaniemen Attendo Hammaslääkäri on pitkät perinteet omaava kotoisa klinikka Rovaniemen keskustassa. Klinikan hammaslääkäreillä on erinomainen ymmärrys hammaslääkäripelosta kärsivien potilaiden tarpeista ja hoidot voidaan toteuttaa nukutuksessa, ilokaasusedaatiossa tai muussa esilääkityksessä. Hoitohuoneet ovat mukavan, avaria ja valoisia. Asiointimukavuutta lisää tiloissa oleva hammaslaboratorio, jonka kautta kruunut, laminaatit ja muut hammasosat valmistuvat nopeasti ja hammaslääkäriä konsultoiden.

  Tullaan tutuiksi
  Elina Alakulppi

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Elina Alakulppi. Rovaniemen Viisaudenhammas on minulle tuttu työympäristö jo opiskeluajoilta hammashoitajan ja hammaslääkärin tehtävissä. Valmistuin hammaslääkäriksi Oulusta vuonna 2013, minkä jälkeen olen pääsääntöisesti työskennellyt Viisaudenhampaalla, lukuun ottamatta puolen vuoden työskentelyä Etelä-Pohjanmaalla terveyskeskuksessa. Hammaslääkärin työssä parasta on monipuolisuus ja erilaiset työpäivät. Tässä työssä on mahtavaa, että isolla tai pienelläkin korjauksella voi olla vaikuttava muutos potilaan yleiseen hyvinvointiin. Keraamisten paikkojen, kruunujen ja siltojen valmistus Cerec –laitteella eli niin sanotusti ”3D -tulostimella” on hammashoidossa nykypäivänä yleistymässä, ja itsekin olen innostunut aihealueesta suuresti.

  Pyrin tarkkuuteen, perusteellisuuteen ja hellään hoitoon. Pidän tärkeänä, että potilas on aina tilanteen tasalla toimenpiteiden edetessä, mikä on kokemusten perusteella ollut erityisesti pelkopotilaille helpottava asia ja muutenkin auttaa potilasta rentoutumaan.

  Vapaa-aika kuluu eniten liikunnan parissa, erityisesti juoksu, hiihto, rullaluistelu ja kuntosali ovat mieleeni. Pianonsoitto ja leipominen irrottaa ajatukset myös työkuvioista. 

  Merja Julkunen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Merja Julkunen

  Mika Huttunen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Mika Huttunen. Olen rovaniemeläinen hammaslääkäri  ja erityiskiinnostukseni kohteet ovat protetiikka, kirurgia, implantit, nukutushammashoidot. Pidän työstäni paljon, ihmisten parissa on hyvä olla ja olenkin yltiösosiaalinen ihminen. Toivon, että tämä välittyy potilaskontakteissa ja siitä tulee myös potilaalle välitön ja mukava olo. Moni kertoo pelkäävänsä hoitotilannetta  - minun tehtäväni on saada potilas luottamaan siihen mitä teen. 

  Olen työskennellyt sekä julkisella - ja yksityissektorilla, eri puolilla Suomea. Kuitenkin erilainen kokemus oli työskennellä suomalaisessa rauhanturvajoukossa Kosovossa. Siellä hoitovastuullani oli paljon eri kansallisuuksia. Koin sen hyvin mielenkiintoiseksi ja huomasin ihmisten olevan hyvin samanlaisia riippumatta siitä mistä tulivat.

  Täällä työskenteleminen on ollut todella mukavaa. Varsinkin kun takana on erittäin huonot kokemukset toiselta vastaanotolta. Nykyisellä vastaanotolla kaikki on läpinäkyvää ja 100% rehellistä. Potilas voi olla varma meille tullessaan, että kaikki toimenpiteet tehdään hänen parhaakseen, parhailla mahdollisilla välineillä. En ihmettele, että potilaat valitsevat vastaanoton, vaikka lääkäri olisi vaihtunut. Koko henkilökunta on huippuporukkaa! 

  Vapaa-aikanani harrastan monenlaista liikuntaa, lueskelen ja ihailen Suomen vuodenaikoja. Lisäksi vietän aikaani perheeni kanssa. Elän hyvin nautinnollista aikaa elämässäni.

  Pasi Karvonen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Pasi Karvonen. Erityisosaaminen: Laajat proteettiset hoidot ja purennan kuntoutus, esteettinen hoito

  Ihmisen kokonaisvaltainen huomioiminen on johtotähtenä Pasin tekemässä hoitotyössä. Panostus yksilön terveydentilan monisyiseen huomioimiseen näkyy laajana hammashoidon osaamisena kuten myös vaivattomassa tavassa, jolla Pasi kohtaa uuden kuin vanhankin potilaan. Pasi on omiaan ihmistä lähellä olevassa hoitotyössä ja hän iloitsee muiden auttamisesta.

  Pasi on kunnostautunut erityisesti protetiikan ja esteettisen hoidon saralla, nauttien kliinisistä haasteista. Hän valmistui Kuopion yliopistosta vuonna 1998. Rovaniemen Viisaudenhampalla hän aloitti syksyllä 2014 mutta hän on ollut tärkeä osa Attendon suun terveydenhuollon toimintaa jo vuodesta 2004.

  Pasi on pohjimmiltaan luontoihminen, asuen kauniin Inarijärven rannalla. Yksin ja perheen kanssa hän harrastaa paljon ulkoilua niin talvella hiihtäen kuin kesäisin kalastellessa ja vaeltaessa. Hän tekee vapaa-ajallaan tilaa myös luistelulle, kaukalopallolle ja maratonjuoksulle. Tämä Madetojan musiikkilukion oppilas on nuoruudessaan lainannut ääntään myös Cantores Minores –kuorolle.

  Olen urani alusta alkaen hoitanut kokonaisvaltaisesti ihmisiä vauvasta vaariin ja tehnyt paljon töitä pelkopotilaiden kanssa. Pitkä kokemus Pohjois-Lapin ihmisistä ja heidän hoidostaan on jäänyt rakkaana mieleen. Nyt haluan antaa täyden osaamiseni Wiisaudenhampaan potilaille.” – Pasi Karvonen

  Sanna Kangas

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Sanna Kangas. Sannan tien Rovaniemelle 2015 kesänä toi puolison työ, ja tähän asti aika täällä Lapissa on kulunut pienen pojan kotiäitinä. Ennen äitiyttä Sanna on työskennellyt sekä yksityissektorilla että julkisella puolella, mm. Oulussa, Vaasassa ja Jyväskylässä. Nyt Sanna palailee pikkuhiljaa työkentille ja suuntaus yksityispuolelle on luonteva yrittäjäperheen tyttärelle. Viisaudenhammas tuntui houkuttelevalta työpaikalta jo entuudestaan tutun Elina-kollegan vuoksi.

  Sannalle ensisijaisen tärkeää työssään on ihmisten auttaminen ja mahdollisimman hellävarainen hoito. Jokaisen potilaan hoito suunnitellaan yksilöllisesti hammaslääketieteen tietoa ja hoitokeinoja noudattaen. Sannan mielestä on todella tärkeää kertoa potilaalle, mitä työvaiheita on menossa ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Silloin potilas pystyy rakentamaan luottamuksen hammaslääkäriin.
  Työn suola Sannalle on potilaiden kiitollisuus saamastaan avustaan ja hoitopelkojen voittaminen.

  "Minulle tärkeää on tehdä rauhallisesti huolellista työtä antaen mahdollisimman hyvän hoidon potilaalle. Hoitopelon voittanut potilas on paras palkinto työlle." - Sanna Kangas

  Aija Auvinen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Aija Auvinen

  Juhani Kurronen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Juhani Kurronen

  Jori Lindroth

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Jori Lindroth Olen Rovaniemeläislähtöinen ja opiskellut hammaslääkäriksi Oulun yliopistossa. Kokemusta minulla on työskentelystä hammaslääkärinä terveyskeskuksessa Kolarissa ja Rovaniemellä sekä yksityissektorilta. Ukkoherrantiellä aloitin, koska siellä tuntuu olevan kaikki kohdallaan.

  Minulle on työssä tärkeää kuunnella potilasta ja hänen toiveitaan, sekä pyrkiä löytämään ne hoitolinjat joilla pystytään edistämään ihmisen terveyttä. Hoitojen etukäteen läpikäyminen ja toimenpiteiden työvaiheiden kertominen ovat luonnollinen osa työtäni. Erityiskiinnostuksena minulla ovat iensairaudet ja protetiikka sekä nykyaikaiseen CADCAM-teknologiaan perustuva hampaiden restaurointi keraamisilla materiaaleilla (Cerec).

  Vapaa-aikana urheilu on minulle ehdoton ykkönen rentoutumiseen. Ei sovi myöskään unohtaa mukavia kävelylenkkejä perheen Corgi-herran kanssa. Viihdyn myös luonnossa erityisesti metsästyksen ja kalastuksen parissa.

  Anne Ukkola

  Kielet:

  Varaa aika

  Suuhygienisti

  Anne Ukkola on suun terveydenhoitoalan pitkän linjan ammattilainen. Työkokemusta on kertynyt sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta kliinisestä suun hoitotyöstä, esimiestehtäviin sekä terveydenhuoltoalan opetustyöstä. Monessa mukana oleminen on vaatinut myös jatkuvaa osaamisen päivittämistä kouluttautumalla. Ammatinharjoittajana ja yrittäjänä Anne on palkittu Innovatiivisella Yritysideapalkinnolla 2008 sekä valittu Vuoden Suuhygienistiksi 2014.

  Suuhygienistin työssään Anne perehtyy huolella asiakkaan itsehoidon tukemiseen, joka pitää sisällään hampaiden puhdistuksen neuvonnan ja opastuksen sekä suunhoitovälineiden ja –tuotteiden käytönohjauksen. Suositukset ja ohjeet mietitään asiakkaan yleissairaudet, kuivan suun ongelmat ja mahdolliset muut ongelmat huomioiden.

  Mottoni on, että uljaasti ja täysin purjein on elämän merelle uskallettava mennä, sillä kootuin purjein satamassa lepäävä laiva on surullinen sivustakatsoja elämän suuressa seikkailussa.” - Anne Ukkola

  Aki Tuomanen

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Aki Tuomanen

  Walter Koskinen

  Kielet:

  Varaa aika

  Radiologia

  Walter Koskinen. Valmistuin hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta v. 2003. Väittelin hammaslääketieteen tohtoriksi Helsingin yliopistosta v. 2006. Suuradiologian erikoishammaslääkäriksi valmistuin vuonna 2012 Helsingin yliopistosta niin ikään. Vuonna 2013 suoritin Hammaslääkärikouluttajan erityispätevyyden.

  Kiinnostuksen kohteeni ovat kartiokeila-TT kuvantaminen ja annosoptimointi kuvauksissa. Olen myös toiminut auditoijana lääketieteellisen säteilyn käytön kliinisissä auditoinneissa.

  Tuula Kortelainen

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Tuula Kortelainen

  Aki Tuomanen

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Aki Tuomanen

  Tuula Kortelainen

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Tuula Kortelainen

  Lisätietoja-

  Tietoa ajanvarauksesta

  Ajan peruutus aina puhelimitse

  Esteen sattuessa, peru aika viimeistään edellisenä arkipäivänä soittamalla numeroon 016 334 0400. Pidätämme oikeuden periä varatun ajan ajan pituuden mukaisen hinnan peruuttamattomasta poisjäännistä (30 min 75 €, 45 min 100 €, 60 min 150 €). 

  Tietoa uudelle asiakkaalle

  Kun tulet ensimmäistä kertaa hammashoitoon, ota Kela-kortti mukaan. Varaudu saapumaan 10 minuuttia etuajassa esitietolomakkeen täyttämiseksi. 

  Maksuvälineet

  Maksuvälineinä käyvät pankkikortti, luottokortti ja rahoitusluotto. Käynti maksetaan klinikalla toimenpiteen jälkeen.

  Muut palvelut

  Lisää maksuaikaa hammashoidollesi

  Toteuta hammasremontti lisärahoituksella, esimerkiksi alle 60 päivän luotto on täysin koroton ja kuluton!

  Tutustu Resurs Bankin maksuaikaan, jonka avulla voit maksaa hammashoidon useassa pienemmässä osassa »

  Työterveyshammashoito

  Työterveyshammashoito on veroton etu työntekijöille ja vähennyskelpoinen meno työnantajalle. 
  Räätälöimme toiveittesi mukaan yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin. Lisää työterveyshammashoidosta »
   

  Potilasasiamies

  Tiina Andersén, TtM
  PL 750 (Porkkalankatu 22 A), 00181 Helsinki
  potilasasiamies@attendo.fi
  p. 044 494 2410, ark. 10:00-15:00