Tandblekning och estetik

Ett ljusstarkt leende med estetisk tandvård

Leendet är ytterst viktig för människan. Därför är det naturligt, att tändernas utseende uppfattas som viktig. Hymy on ihmiselle tärkeä. Estetiska åtgärder blir allt vardagligare men det finns stora skillander i teknik och kvalitet. En högkvalitativ, modern estetik tandvård med modern utrustning kräver ett kunnigt team.

Alternativ och medel

Det behövs inte nödvändigtvis stora ingrepp för att få ett vackrare leende. Behoven och tillvägagänggssätten är diverse: blekning av tänderna, tandkronor för att konstuera delar som fattas, nya fyllningar i poslin eller keramik i samma färg och form som de egna tänderna eller en skalfasad som gömmer glugg och ojämnheter.

 

 

 

Vitare tänder med tandblekning

Tandblekningar på mottagningen tar ungefär 45-60 minuter tid och vi använder kemiska preparat som är skonsamma för tandemaljen och tandköttet. Efter en tandblekning ser tänderna renare och ljusare ut, de blir i genomsnitt en grad vitare än utgångsfärgen. En klar skillnad i färg märks efter en andra omgång tandblekning.

Utöver tandblekning utför på mottagningen finns också tandblekningspaket för hemmablekning. Tandblekningen hemma fördjupar resultatet av redan gjord blekning.