Attendo Hammaslääkäri, Urheilupuisto

 • Tavoitteena terve ja kaunis hymy

  Iensairauksien ehkäisemiseksi hammashoito sisältää suun hoidon tarpeen arviointeja sekä suun puhdistamista hammaskivestä ja värjäytymistä. Varaa aika hammastarkastukseen p. 015 761 0100.

  Puhelinnumero

  Osoite

  Mikonkatu 3, 50100 Mikkeli

  Aukioloajat

  ma 8.00-18.30
  ti- to 8.00-16.00
  pe 8.00-15.30

  Olemme

  • Jukka Ikonen

   Keraamiset CEREC-täytteet ja-kruunut,...

     Jukka Ikonen on monen tuntema ja luottama hammaslääkäri, jonka...

  • Leena Tervonen

   Keraamiset CEREC-täytteet ja-kruunut,...

     Leenan Tervosen vastaanotolla saat kokonaisvaltaista, asiakkaaseen...

  • Ritva Kilpeläinen

   Keraamiset CEREC-täytteet ja-kruunut,...

   Ritva Kilpeläinen on toiminut yksityishammaslääkärinä Mikkelissä...

  • Asko Kuusilehto

   Implantit, Kirurgia (hammasimplantit ja hampaan...

   Asko Kuusilehto. Erityisosaaminen: suu- ja leukakirurgia, vaativat...

  • Irma Kivijärvi

   Parodontologia

   Irma Kivijärvi. Erityisosaaminen: iensairauksien hoito  

  • Marika Lehtelä

   Suuhygienistipalvelut

   Marika Lehtelä. Toimin vastaavana suuhygienistinä Mikkelin...

  • Niina Pursiainen

   Suuhygienistipalvelut

   Niina Pursiainen. Erityisosaaminen: hammaskiven ja värjäytymien...

  • Anne Tarhonen

   Suuhygienistipalvelut

   Anne Tarhonen. Olen työskennellyt suun terveydenhoidossa vuodesta...

  Yhteystiedot

  Ajanvaraus

  P. 015 7610 100
  urheilupuisto@attendo.fi

  Aukioloajat
  maanantai 8.00-18.30
  tiistai- torstai 8.00-16.00
  perjantai 8.00-15.30

  Löydät meidät

  Osoite: Mikonkatu 3, 50100 Mikkeli
  Löydät meidät

  Tullaan tutuiksi

  Tullaan tutuiksi

  Hammaslääkäriasemamme on yksityinen ja nykyaikainen hammaslääkäreiden yhteisvastaanotto. Meiltä saat monipuoliset hammashoidon palvelut yksilöllisesti. Ystävällinen palvelu, asiakkaiden toiveiden, niiden sanattomienkin, ymmärtäminen on meille kunnia-asia. Haluamme tarjota viihtyisän ja turvallisen hoitoympäristön sekä ehdottoman korkean asiantuntemuksen.

  Kaikissa hammashoidon tarpeissasi sinua palvelee oma, tuttu hoitotiimisi. Valitset itse kenet haluat vastaavaksi hammaslääkäriksesi ja suuhygienistiksi. Tiimiin kuuluu aina myös osaava hammashoitaja. Hammastiimisi huolehtii siitä, että sinun toiveesi ja tarpeesi tulevat kuulluksi hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa.

  Tullaan tutuiksi
  Jukka Ikonen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

   

  Jukka Ikonen on monen tuntema ja luottama hammaslääkäri, jonka taival Mikkelin Hammaslääkärikeskuksessa alkoi jo 1983. Hän valmistui hammaslääkäriksi Kuopiosta vuotta aiemmin. Jukan työssä tekninen laatu ja kestävyys ovat olennaisen tärkeitä tekijöitä. Jukka onkin kouluttautunut osaavaksi keraamisten CEREC-siltojen, kruunujen ja täytteiden tekijäksi. CEREC-tekniikka mahdollistaa erityisen pitkäikäisten ja tiiviiden hammaspaikkoja valmistamisen. Erityisosaaminen: Keraamiset täytteet CEREC-laitteistolla.

   Hoitohuoneessa Jukka haluaa varmistaa, että toimenpiteet tehdään asiakkaan ehdoilla. Tavoitteena on aina, että asiakas saa parhaimman mahdollisen palvelun.

   "Asiakas saa meiltä monipuoliset hammashoidon palvelut ja kattavan erikoishammashoidon. Jokaisen perushammaslääkärin erikoisosaaminen tuo arvokkaan lisän potilaillemme, joilla on käytössä hyvin laaja kokemus eri hoitomuodoista. Tämä antaa erinomaiset edellytykset hyvään suun kokonaishoitoon." 

   

  Leena Tervonen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

   

  Leenan Tervosen vastaanotolla saat kokonaisvaltaista, asiakkaaseen keskittyvää hoitoa ja palvelua usealla eri kielellä. Leenan osaamisalueeseen kuuluvat myös keraamiset CEREC hammaspaikat ja kruunut, jotka ovat kestävä vaihtoehto muovitäytteille. Erityisosaaminen: CEREC-täytteet ja kruunut ja pelkopotilaiden hoito.

  Valmistuttuaan Kuopion yliopistosta 1984, Leena teki pitkän uran eri kuntien terveyskeskuksissa (mm. Kuusankoski, Varpaisjärvi ja viimeisimpänä Lieksa). Hän muutti Mikkeliin vuonna 2005 ja siirtyi samalla hoitamaan hampaita yksityiselle puolelle. Yksityishammashoidon suurimpiin etuihin kuuluu pitkäjännitteinen hammashoito, jossa voidaan ennaltaehkäistä vaikeita tai jopa turhia ongelmia ja antaa potilaalle riittävästi aikaa ja huomiota. Mikkelin Hammaslääkärikeskuksen hyvät digiröntgenlaitteet ja laaja kattaus erikoishammaslääkäreitä nostavat omalta osin hoidon tasoa.

  Leena nauttii aivotyöskentelystä sekä ammatissaan että sen ulkopuolella. Hän pitää mielen virkeänä opiskelemalla ranskan kieltä. Muihin harrastuksiin lukeutuu liikunta ja kuntosalilla käyminen.

  "Autan mielellään ihmisiä, joilla on hammaslääkäripelko. Tärkeintä on, että potilas voi luottaa hammaslääkärin ammattitaitoon. Ensimmäisellä kerralla voidaan joutua turvautumaan esilääkitykseen. Kun potilas saa rauhallisessa ympäristössä kuulla, mitä tuleman pitää voi olla, että jännitys selätetään seuraavalla kerralla pelkällä juttelulla." 

   

  Ritva Kilpeläinen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Ritva Kilpeläinen on toiminut yksityishammaslääkärinä Mikkelissä vuodesta 1987. Pitkä kokemus antaa valmiudet monipuoliseen hammashoitoon. Erityiskiinnostuksen kohteita Ritvalla ovat protetiikka ja Cerec- täytteet ja kruunut. Työssä parasta ovat pitkät, luottamukselliset hoitosuhteet. Tällöin hammaslääkäri ehtii oppia tuntemaan ja huomioimaan jokaisen yksilölliset tarpeet. ”Kaiken toiminnan perustana on asiakaslähtöisyys ja positiivisten kokemusten luominen. Haluamme, että asiakas saa sen, mitä on tullut hakemaan.” Vapaa-ajallaan Ritva liikkuu ja mökkeilee pitääkseen yllä hyvää työvirettä.

   

  Asko Kuusilehto

  Kielet:

  Varaa aika

  Suu- ja leukakirurgi

  Asko Kuusilehto. Erityisosaaminen: suu- ja leukakirurgia, vaativat hammasimplantit ja hampaiden poistoleikkaukset, hammastraumat

   

  Irma Kivijärvi

  Kielet:

  Varaa aika

  Parodontologi

  Irma Kivijärvi. Erityisosaaminen: iensairauksien hoito

   

  Asko Kuusilehto

  Kielet:

  Varaa aika

  Suu- ja leukakirurgi

  Asko Kuusilehto. Erityisosaaminen: suu- ja leukakirurgia, vaativat hammasimplantit ja hampaiden poistoleikkaukset, hammastraumat

   

  Marika Lehtelä

  Kielet:

  Varaa aika

  Vastaava suuhygienisti

  Marika Lehtelä. Toimin vastaavana suuhygienistinä Mikkelin hammaslääkärikeskuksessa ja minulla on monipuolinen työkokemus 15 vuoden ajalta hammashuollon eri sektoreilta terveykeskuksesta erikoissairaanhoitoon. Monipuolinen työkokemukseni takaa laadukkaan hoidon ja mutkattoman suhtautumisen erilaisiin asiakkaisiin. Esteettinen hammashoito ja laser-valkaisut ovat erityisosaamistani.

  Nautin työstäni Attendo Mikkeli Urheilupuiston hammaslääkäriaseman viihtyisissä tiloissa, jotka sijaitsevat Mikkelin keskustassa ja jossa meillä on ollut kohta toimintaa 40 vuotta.

   

  Niina Pursiainen

  Kielet:

  Varaa aika

  Suuhygienisti

  Niina Pursiainen. Erityisosaaminen: hammaskiven ja värjäytymien poisto, valkaisu, kotihoidon ohjaus, fluorihoito.

   

  Anne Tarhonen

  Kielet:

  Varaa aika

  Suuhygienisti

  Anne Tarhonen. Olen työskennellyt suun terveydenhoidossa vuodesta 1996 lähtien. Suuhygienistin työt aloitin vuonna 2001. Työhöni kuuluu hammaskiven ja värjäytymien poisto, ien- ja kiinnityskudossairauksien hoito ja ylläpitohoito, fluoraukset, kotihoidon ohjaus ja hampaiden valkaisut. Teen laservalkaisuja ja neuvon kotivalkaisussa. Minulla on paljon kokemusta parodontiitin ja ientaskujen hoidosta. Vastaanotollamme avustan iensairauksien erikoishammaslääkäriä.

   

  Lisätietoja-

  Tietoa ajanvarauksesta

  Ilmainen pysäköinti: 2 tunnin maksuton tienvarsiparkki kiekolla klinikan edessä. Myös Toriparkki on lähellä.

  Ajan peruutus aina puhelimitse

  Esteen sattuessa, peru aika viimeistään edellisenä arkipäivänä soittamalla numeroon 015 761 0100. Pidätämme oikeuden periä varatun ajan ajan pituuden mukaisen hinnan peruuttamattomasta poisjäännistä (30 min 75 €, 45 min 100 €, 60 min 150 €). 

  Tietoa uudelle asiakkaalle

  Kun tulet ensimmäistä kertaa hammashoitoon, ota Kela-kortti mukaan. Varaudu saapumaan 10 minuuttia etuajassa esitietolomakkeen täyttämiseksi. 

  Maksuvälineet

  Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, luottokortti ja rahoitusluotto. Käynti maksetaan klinikalla toimenpiteen jälkeen.

  Muut palvelut

  Lisää maksuaikaa hammashoidollesi

  Toteuta hammasremontti lisärahoituksella, esimerkiksi alle 60 päivän luotto on täysin koroton ja kuluton!

  Tutustu Resurs Bankin maksuaikaan, jonka avulla voit maksaa hammashoidon useassa pienemmässä osassa »

  Työterveyshammashoito

  Työterveyshammashoito on veroton etu työntekijöille ja vähennyskelpoinen meno työnantajalle. 
  Räätälöimme toiveittesi mukaan yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin. Lisää työterveyshammashoidosta »
   

  Potilasasiamies

  Tiina Andersén, TtM
  PL 750 (Porkkalankatu 22 A), 00181 Helsinki
  potilasasiamies@attendo.fi
  p. 044 494 2410, ark. 10:00-15:00