Attendo Hammaslääkäri, Valtakatu

 • Tavoitteena terve ja kaunis hymy

  Iensairauksien ehkäisemiseksi suuhygienistin tekemä hammashoito sisältää suun hoidon tarpeen arviointeja sekä suun puhdistamista hammaskivestä ja värjäytymistä. Varaa aika suuhygienistille p. 02 822 1711.

  Puhelinnumero

  Osoite

  Valtakatu 13, 26100 Rauma

  Aukioloajat

  Olemme

  • Harri Jokinen

   Implantit, Keraamiset CEREC-täytteet ja-kruunut,...

   Harri Jokinen. Pidän ammatissani tärkeänä huolellisuutta ja tarkkaa...

  • Henriika Maunula

   Implantit, Keraamiset CEREC-täytteet ja-kruunut,...

   Henriika Maunula. Asun perheeni kanssa Turussa, josta käyn kahdesti...

  • Dan Holmbäck

   Esteettinen hammashoito, Implantit, Keraamiset...

   Dan Holmbäck. Erityisosaamiseni ovat purenta-diagnostiikka, Cerec-...

  • Veera Hälinen

   Suuhygienistipalvelut

   Veera Hälinen. Valmistuin suuhygienistiksi vuonna 2008 Oulun seudun...

  • Asko Kuusilehto

   Implantit, Kirurgia (hammasimplantit ja hampaan...

   Asko Kuusilehto. Erityisosaaminen: suu- ja leukakirurgia, vaativat...

  • Outi Sillvan

   Suuhygienistipalvelut

   Outi Sillvan. Olen suuhygienisti Outi Sillvan, sosiaali- ja...

  • Katja Konsi

   Protetiikka, Purentafysiologia

   Erikoishammaslääkäri Katja Konsi.

  Yhteystiedot

  Ajanvaraus ja tiedustelut: 

  Puhelin 02 8221711

  valtakatu@attendo.fi

   

   

  Vastaanottotilamme sijatisevat toisessa kerroksessa, ja valitettavasti käytössä ei ole hissiä. 

   

  Löydät meidät

  Osoite: Valtakatu 13, 26100 Rauma
  Löydät meidät

  Tullaan tutuiksi

  Tullaan tutuiksi

  Tarjoamme hammaslääkäripalveluja Rauman keskustassa. Olemme yksityinen hammaslääkärivastaanotto osaavalla, reippaalla ja iloisella henkilökunnalla, johon kuuluu myös suukirurgi. Aukiolomme ovat joustavat, tervetuloa varaamaan aikaa!

  Kaikissa hammashoidon tarpeissasi sinua palvelee oma, tuttu hoitotiimisi. Valitset itse kenet haluat vastaavaksi hammaslääkäriksesi ja suuhygienistiksi. Hammastiimisi huolehtii siitä, että sinun toiveesi ja tarpeesi tulevat kuulluksi hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa.

  Tullaan tutuiksi
  Harri Jokinen

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Harri Jokinen. Pidän ammatissani tärkeänä huolellisuutta ja tarkkaa perehtymistä erilaisiin hoitotyössä tuleviin ongelmiin niiden ratkaisemiseksi. Lisäksi rauhallisuus ja palvelualttius ovat minulle tärkeitä. Aloitin hammaslääkäriurani vuonna 1981 Vammalan ( nyk. Sastamala ) terveyskeskuksessa, ja sen jälkeen toimin Kankaanpään sekä Rauman terveyskeskuksissa. Olin perustamassa v.1982 Valtakadun Hammaslääkäriasema Oy:tä, jonka palveluksessa toimin vieläkin, sen siirryttyä v. 2015 Attendon omistukseen. Attendo Valtakadun Hammaslääkäriasema on nykyaikainen ja monipuolista hoitoa tarjoava vastaanotto. Meillä on myös hyvä henki työpaikalla ja kaikki suhtautuvat eteen tuleviin haasteisiin myönteisesti ja ongelmanratkaisu mielessään. Aina pyrimme löytämään aikaa asiakkaiden auttamiseksi. Missäpä olisi mukavampi työskennellä.

  Henriika Maunula

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Henriika Maunula. Asun perheeni kanssa Turussa, josta käyn kahdesti viikossa Raumalla töissä. Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa. Liikunta monissa eri muodoissa on minulle tärkeä osa arkea. Minulle tärkeää on saada hyvä hoitosuhde potilaaseen. Säännölliset tarkastukset ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma antavat lähtökohdat terveelle suulle. Valmistuin hammaslääkäriksi 2012 Turusta. Hammaslääkärin käytännön palvelun jälkeen aloitin työt Valtakadun hammaslääkäriasemalla, jossa olen nyt työskennellyt 2,5 vuotta. Pidän vastaanottoa myös Turussa. Valtakadun hammaslääkäriasema siirtyi Attendon omistukseen vasta syksyllä 2016. Olen pitänyt kovasti Raumalla työskentelystä, vaikka työmatka Turusta tuntuukin välillä pitkältä. Raumalaiset ihmiset ovat rentoja ja mukavia, ja työn teko täällä tuntuu luontevalta.

  Dan Holmbäck

  Kielet:

  Varaa aika

  Hammaslääkäri

  Dan Holmbäck. Erityisosaamiseni ovat purenta-diagnostiikka, Cerec-keraamiset täytteet, esteettinen hammashoito ja implanttiprotetiikka.

   

  Veera Hälinen

  Kielet:

  Varaa aika

  Suuhygienisti

  Veera Hälinen. Valmistuin suuhygienistiksi vuonna 2008 Oulun seudun ammattikorkeakoulusta. Työskentelin ensin hetken terveyskeskuksessa ja lokakuusta 2008 saakka olen ollut töissä täällä Raumalla Valtakadun hammaslääkäriasemalla.  Ensin tein suuhygienistin töitä osa-aikaisesti luokanopettaja-opintojeni ohessa, ja keväästä 2013 alkaen olen ollut kokoaikaisena työntekijänä tehden suuhygienistin työn lisäksi myös hammashoitajan töitä.

  Asun Köyliössä, mutta pidän kovasti työstäni ja työpaikastani täällä Raumalla, joten sen ansiosta jaksan ajella päivittäin pitkän työmatkan. Vastaanotollamme on tiivis, mukava ja iloinen työporukka sekä viihtyisä työilmapiiri. Vakiintunut asiakaskunta takaa sen, että myös asiakkaat ovat suurimmaksi osaksi tuttuja, ja työnsä tuloksia voi seurata pitkällä aikavälillä. Työssäni pyrin aina olemaan tarkka ja huolellinen, ja lisäksi pyrin tekemään vastaanottokäynnistä asiakkaalle mahdollisimman rennon ja miellyttävän.

  Outi Sillvan

  Kielet:

  Varaa aika

  Suuhygienisti

  Outi Sillvan. Olen suuhygienisti Outi Sillvan, sosiaali- ja terveysalan lupa ja valvontaviraston 2008 laillistama ja hyväksymä ammattihenkilö. Lisäkoulutus: Rajattu lääkkeenmääräämisoikeus ja terveyden edistämisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto v.2013. Yli 20 vuoden kokemus ja asiantuntemus suun terveydenhoitoalalta. Suuhygienistin työ on suun terveydenedistämistä ja ylläpitoa, suusairauksien ehkäisyä, hoitoa ja kuntoutusta. 

  Asko Kuusilehto

  Kielet:

  Varaa aika

  Suu- ja leukakirurgi

  Asko Kuusilehto. Erityisosaaminen: suu- ja leukakirurgia, vaativat hammasimplantit ja hampaiden poistoleikkaukset, hammastraumat

   

  Katja Konsi

  Kielet:

  Varaa aika

  Erikoishammaslääkäri

  Erikoishammaslääkäri Katja Konsi.

  Asko Kuusilehto

  Kielet:

  Varaa aika

  Suu- ja leukakirurgi

  Asko Kuusilehto. Erityisosaaminen: suu- ja leukakirurgia, vaativat hammasimplantit ja hampaiden poistoleikkaukset, hammastraumat

   

  Lisätietoja-

  Tietoa ajanvarauksesta

  Ajan peruutus aina puhelimitse

  Esteen sattuessa, peru aika viimeistään edellisenä arkipäivänä soittamalla numeroon 02 822 1711. Pidätämme oikeuden periä varatun ajan ajan pituuden mukaisen hinnan peruuttamattomasta poisjäännistä (30 min 75 €, 45 min 100 €, 60 min 150 €). 

  Tietoa uudelle asiakkaalle

  Kun tulet ensimmäistä kertaa hammashoitoon, ota Kela-kortti mukaan. Varaudu saapumaan 10 minuuttia etuajassa esitietolomakkeen täyttämiseksi. 

  Maksuvälineet

  Maksuvälineinä käyvät pankkikortti, luottokortti ja rahoitusluotto. Maksu käteisellä tai pankkisiirrolla (laskulla) eivät ole mahdollisia. Käynti maksetaan klinikalla toimenpiteen jälkeen.

  Muut palvelut

  Lisää maksuaikaa hammashoidollesi

  Toteuta hammasremontti lisärahoituksella, esimerkiksi alle 60 päivän luotto on täysin koroton ja kuluton!

  Tutustu Resurs Bankin maksuaikaan, jonka avulla voit maksaa hammashoidon useassa pienemmässä osassa »

  Työterveyshammashoito

  Työterveyshammashoito on veroton etu työntekijöille ja vähennyskelpoinen meno työnantajalle. Räätälöimme toiveittesi mukaan yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin. Lisää työterveyshammashoidosta »

   

  Potilasasiamies

  Tiina Andersén, TtM
  PL 750 (Porkkalankatu 22 A), 00181 Helsinki
  potilasasiamies@attendo.fi
  p. 044 494 2410, ark. 10:00-15:00