• Vaihda kieli

Attendo Tandläkare, Kauppapuistikko

 • Har du en glugg i ditt leende?

  En tand som fattas kan ersättas med ett tandimplantat. Boka ett konsulteringsbesök till vår munkirurg Kari Panula, tel. 06 319 4300.

 • Behöver snabbt tid till tandvård?

  Vi ser till att du en tid på en tidspunkt som lämpar dig. Boka tid via webben eller ring 06 319 4300. Vi betjänar både på svenska och finska.

  Telefon

  Adress

  Handelsesplanaden 20 B, 65100 Vasa

  Öppettider

  Må, on, to 8:00-15:00
  Tu 8:00-16:00
  Fre 8:00-13:00

  På dina villkor

  Kontakta oss om du inte har en personlig tandläkarplan så hjälper vi dig. Du kommer alltid att vara bekant med den tandvårdspersonal du väljer, som känner dina tänder och mun. Vi hjälper dig hitta ditt bästa leende.

  Kontakt Fler telefonnummer till oss

  Yhteystiedot
  Asiakaspalvelu, ajanvaraus   tilkan.ajanvaraus@attendo.fi 030 6343 626
  Työnhaku Johanna Rancken (vastaava hammashoitaja) johanna.rancken@attendo.fi 045 1362723
  Telefon: 06 319 4300

  Adress

  Handelsesplanaden 20 B, 65100 Vasa

  Bekanta oss

  Bekanta oss

  Vi har betjänat patienter på samma centrala läge i 40 år. Hos oss kan du välja ditt eget tandvårdsteam, som lär känna dig, dina tänder och ditt leende! Du kan i lugn och ro diskutera din tandvård och olika vårdalternativ med din tandläkare.

  Vi hjälper dig med alla dina tandvårdsbehov, allt från grundläggande tandvård, estetisk tandvård och krävande kirurgiska åtgärder.

  Den nyaste tandvårdsteknologin och våra kunniga tandvårdsspecialister ser till att behandlingarna förlöper snabbt och behagligt. Vi strävar till att du kan känna dig trygg, avslappnad och delaktig i din vård!

  Efter ett besök till Attendo Tandläkare har du orsak att le!

  Bekanta oss
  Heidi Valtonen

  Heidi Valtonen

  Munhygienist

  Boka tid

  Specialiseringar

  Suuhygienistipalvelut

  Pirkko Eck Poulsen-Vesterinen

  Pirkko Eck Poulsen-Vesterinen

  Tandläkare

  Boka tid

  Specialiseringar

  Estetisk tandvård, Protetik

  Seppo Nyrhilä

  Seppo Nyrhilä

  Tandläkare

  Boka tid

  Specialiseringar

  Bastandvård, Protetik

  Kari Panula

  Kari Panula

  Munkirurg

  Boka tid

  Specialiseringar

  Kirurgia (suu- ja leukakirurgia)

  Mer information om Tjänster

  Annullering och ombokning

  Vi ber att alla annulleringar görs senast 24 timmar i förhand. Meddela om annulleringar alltid genom att ringa 06 319 4300.

  En avgift kan uppbäras för uteblivande och annulleringar som inträffar samma dag.

  Boka specialisttandläkare via telefon

  Webb-bokingen kan användas för bastandvård, så som att reservera tid till tandundersökning, fyllningar, att laga lossade tandflisor eller tandvärk. För att boka tid till en specialisttandläkare eller tandhygienist, vänligen ring vår kundtjänst 06 319 4300.

  Information till nya kunder

  När du anländer till tandvård för första gången, ta FPAs kort med dig. Var beredd på att komma 10 minuter i förtid för att fylla in anamnesblanketten. 

  Betalningsmedel och betalningspraxis

  Som betalningsmedel tar vi emot bankkort och kreditkort. Besök betalas på klinik efter behandling. Vänligen beakta, att vi eventuellt gör en kreditupplysning i samband med att vården börjar.

  Företagstandvård

  Företagstandvård är en skattefri förmån för arbetstagaren och en avdragsgill utgift för arbetsgivaren

  Förmåner som främjar arbetshälsan och välmåendet är en utmärkt sporre i rekryteringen samt i motiveringen av nyckelpersoner. Tandvården är en av de väsentligaste förmånerna inom företagshälsovården.

  Munnen spelar en stor roll i arbetsförmågan och minskar sjukfrånvaro då den vårdas regelbundet. Företagstandvården förstärker dessutom företagets profil som en ansvarsfull och omtänksam arbetsgivare.

  Vi bygger ett tandvårdspaket som passar ditt företag

  Vi erbjuder smidiga tandläkartjänster som är skräddarsydda för ditt företag. Omfattningen och innehållet av tandvården fastläggs alltid noggrant tillsammans med företaget, så att inga överraskningar eller extra utgifter uppstår. Företaget kan själv bestämma vad ingår i paketet och dess maximumvärde.

  Dessutom kan förtaget anhålla om FPAs ersättningar och behålla dem, vilket sänker arbetsgivarens kostnader. Företagstandvården måste enligt bestämmelser gälla hela personalen, kostnaderna skall vara rimliga och ett skriftligt avtal mellan tandläkarstationen och företaget skall utarbetas.

  Serviceavgift 12,90 € i samband med besök

  Serviceavgiften är ett fast tillägg, som debiteras vid varje besök. Den betäcker den del av vården, som inte ingår i avgifterna för själva vården. Till dessa hör bl.a. arrangemangen och preparationerna inför vårdbesöket samt tandvårdsrelaterad rådgivning och information som ges i samband med tidsbokningar. 

  Patientombudsman

  Riitta-Liisa Karhunen, Johanna Toivonen ja Sanna Sarin, tel. 030 633 1655 (ma 12-15, ti 9-12, ke 12-15, to 9-12 ja pe 9-11). potilasasiamies@terveystalo.com