Hammaslääkäripäivystys

Hampaan lohkeama tai hammassärky voi yllättää vapaapäivänä, viikonloppuna tai juhlapyhänä. Apua on saatavissa Tampereen keskustasta; Attendo Hammaslääkäri Posti on auki pyhäpäivisin ja viikoloppuisin. 

Hammaslääkäripäivystys pyhäpäivänä

Päivystämme pyhäpäivinä klo 8-12. Päivystyspuhelimemme on auki mm. seuraavina pyhinä: jouluaatto, joulupäivä, uudenvuodenaatto ja uudenvuodenpäivä.  

Varaa aina aika puhelimitse ennen kuin tulet päivystykseen, niin varmistamme, että joku on ottamassa sinua vastaan! Puh. 030 634 3639

Pyhäpäivisin hammashoidosta peritään korotettu taksa sekä kertakohtainen päivystysmaksu (40 €) hoidon ollessa päivystysluontoinen. Lisätietoja päivystyshinnoista saat soittamalla asiakaspalveluumme, 030 634 3639

Auki viikonloppuna kiireettömään hammashoitoon

Voit tulla viikonloppuisin ja pyhäpäivisin myös tavalliseen, ei-kiireellisen hammashoitoon, esimerkiksi hampaiden tarkastukseen tai paikkaukseen. Kiireettömät toimenpiteet ovat arkiviikonloppuisin normaalihintaisia, joten viikonloppuajat ovat erinomainen mahdollisuus saada hampaat hoidettua kiireisen arjen keskellä. Pyhäpäivisin hammashoidosta peritään korotettu taksa.

Varaa aina aika etukäteen myös viikonloppuajoille. Palvelemme viikonloppuisin pääsääntöisesti klo 8-12, puh. 030 634 3639. Voit varata ajan myös nettiajanvarauksesta. Kaikki ajat eivät välttämättä ole verkkoajanvarauksessa näkyvillä, joten soita jos et löydä sopivaa aikaa!

 

Yhteystiedot:

Attendo Hammaslääkäri Posti
Rautatienkatu 21 A (4.krs)
33000 Tampere
p. 030 634 3639

 

Attendo Hammaslääkäri Posti rautatieaseman vieressä, Tampere (keskusta)