Varaa aika hammastarkastukseen!

Hammastarkastus Helsinki · Hammaslääkäri Helsinki
Säännölliset hammastarkastukset ovat osa hyvää hampaiden huolenpitoa. Varaa aika hammastarkastukseen nyt! Tarjoamme hammastarkastuksen yhteydessä röntgenkuvat pääkaupunkiseudulla veloituksetta. Katso tarjouksen tarkempi sisältö alta.

Näytä yksiköt!

Valitse toiminta
Koko Suomi

Voit soittaa meille: 030 634 2000

Hammastarkastuksen yhteydessä röntgenkuvat veloituksetta

Kun käyt säännöllisesti hammastarkastuksessa, hammashoitosi pysyy edullisena. Usein myös hampaiden ja suun kuvantaminen on oleellinen osa hammastarkastusta. Attendo tarjoaakin nyt marraskuun loppuun asti Hammasröntgenin (EB1AA) ja Bite-Wing kuvauksen hampaiston sivualueelta (EB1SA) hammastarkastuksen yhteydessä veloituksetta. Potilaasta riippuen röntgenkuvia suositellaan otettavaksi 2-5 vuoden välein. Hammaslääkäri tekee aina hammastarkastuksen yhteydessä arvion röntgenkuvien tarpeellisuudesta. Tarjous on voimassa ainoastaan Attendo Hammaslääkärin Helsingin toimipisteissä. Tarjous ei koske OPTG-kuvia eikä erikoishammaslääkärin tekemää tarkastusta.   

Mitä hammastarkastuksessa tehdään?

Hampaiden ja suun perustarkastuksessa hammaslääkärisi käy kanssasi läpi omat toiveesi ja tarpeesi, mahdolliset pelkosi ja kysymykset, jotka sinua askarruttavat. Tarkastuksessa tutkitaan hampaat, niiden kuluneisuus ja esteettisyys. Lisäksi tutkitaan ikenet ja suun limakalvot. Tarpeen vaatiessa otetaan koko leuan alueen röntgenkuvat ja tarkistuskuvat, joista nähdään mahdolliset vanhojen paikkojen alla olevat reiät tai oireettomat juurenpään tulehdukset.

Hammastarkastuksen jälkeen hammaslääkärisi luo sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Hoitosuunnitelma toteutetaan sinulle tutussa hoitotiimissä, toiveitasi kuunnellen.

Tarjous Helsingin Attendo Hammaslääkäreiltä

Ilmainen röntgenkuvaus hammastarkastuksen yhteydessä on saatavilla Helsingin toimipisteistämme:

Itäkeskus

Asiakkaankatu 3 A, 00930 Helsinki

Kamppi

Hietaniemenkatu 6 B, 00100 Helsinki

Malminkartano

Puustellintie 4, 00410 Helsinki

Ogeli

09 720 6200
Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki (Oulunkylä)

Rautatientori

09 687 7770
Kaisaniemenkatu 4 A 00100 Helsinki

Tilkka

030 63 43 626
Mannerheimintie 164 A, 00300 Helsinki (Tilkka)