Attendo Herajärvi

Tehostettu palveluasuminen Vanhuspalvelut · Vanhusten palveluasuminen · Vanhuspalvelut · Hoivakoti Saarijärvi · Vanhainkoti Saarijärvi

Attendo Herajärvi on avattu Saarijärvelle elokuussa 2019. Attendo Herajärvi on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Herajärvi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee kauniilla sivulanpellon alueella ja lähietäisyydellä ovat kaikki palvelut.

Hoivakodin johtaja

Sirkka Partala

Puhelin: p. 040 138 0222

Hei, olen Sirkka Partala. Soita ja kysy lisää Attendo Herajärven hoivakodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

 
   

Osoite

Mittarinpolku 5, 43100 Saarijärvi

Ruoka

Attendo Herajärvessä on oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat. Kiinteistöön valmistuu myös pieni ravintolatila, jossa voivat asioida muutkin kuin talossa asuvat henkilöt.

Herajärvessä tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat. 

Lisätietoja

Yleiset tilat ja asukashuoneet

Attendo Herajärvessä asukashuoneita on 59. Rakennus on kaksikerroksinen. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee 9 palveluasumisen asuntoa, jotka ovat kooltaan30m2. Tehostetun palveluasumisen asuntoja on 15, ne ovat kooltaan 20,5m2. Toisessa kerroksessa on 10 palveluasuntoa, ne ovat kooltaan 30m2 ja tehostetun palveluasumisen asuntoja on 25 ja niiden huonekoko on 20m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi.

Attendo Herajärven molemmissa kerroksissa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue, jossa kaksi pergolaa.

Viriketoiminta

  • Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden.

  • Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

  • Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.