• Viriketoiminta pitää mielen virkeänä

Attendo Joen hoiva hoivakoti

Ikäihmiset · Muistisairaat · Tehostettu palveluasuminen

Joen hoiva on Joensuussa sijaitseva, kodikas hoivakoti. Palvelutalomme kodit on tarkoitettu päivittäistä apua ja hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoitohenkilökuntamme kannustaa ja tukee asukkaiden omatoimisuutta. Arkiaskareet pyritään hoitamaan kuntouttavaa työotetta käyttäen yksilölliset tarpeet huomioiden. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja.

Hoivakodin johtaja

Tarja Rytkönen

Tarja Rytkönen

Puhelin: 050 385 1171

Hei, olen Tarja Rytkönen ja vastaan Attendo Joen Hoivasta.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

  • Mertakoti puh 050 343 7546,
  • Marikoti puh 050 363 0186,
  • Aaltola(Ruorikoti 5 krs)  puh 050 337 3220
  • Soutula(Ruorikoti 4 krs) puh 050 325 6945
  • Airola(Ruorikoti 3 krs) puh 050 502 1053 
  • Venhola(Ruorikoti 2 krs) puh 050 343 7572
  • Ruorikoti / yöhoito/ Ruorikoti puh 050 362 5089
  • Yöhoito / Mari - ja Mertakoti  puh 050 3437546
  • Keittiönpäällikkö Tiina Karvinen-Kervinen puh 050 337 0815, s-posti emanta(at)jhoiva.fi

 

Osoite

Ruoritie 1, 80160 Joensuu

Ruoka

Attendo Joen Hoivan hoivakodissa on oma keittiö, jossa valmistetaan herkulliset, ikäihmisille sopivat ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

 

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

Tervetuloa Ruoritien Palvelutaloon. Toivomme, että tulette viihtymään uudessa kodissanne täällä palvelutalossamme. Teemme parhaamme, jotta päivittäinen elämänne olisi yksilölliset toiveet huomioivaa sekä perustarpeet täyttävää elämää, johon myös läheisenne voivat osallistua. Tarjoamme ikäihmistä kunnioittavaa ja turvallista hoivaa ja huolenpitoa luotettavasti ja ammattitaidolla. Meille on erityisen tärkeää tarjota asukkaille mahdollisuus osallistua erilaisiin toiminta- ja liikuntaryhmiin.
Palvelutalomme kodit on tarkoitettu päivittäistä apua ja hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoitohenkilökuntamme kannustaa ja tukee asukkaiden omatoimisuutta. Arkiaskareet pyritään hoitamaan kuntouttavaa työotetta käyttäen yksilölliset tarpeet huomioiden. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja.

Palvelemme niin itse maksavia kuin ostopalvelusopimus- tai palveluseteliasiakkaita.

Päivätoimintamme

Tarjoamme asukkaillemme aktiivista, innostavaa ja monipuolista toimintakykyä tukevaa päivätoimintaa, joita ovat muistelu- ja erilaiset toimintatuokiot, liikuntaryhmät, ohjattu ulkoilu sekä käsillä tekeminen ja askartelu.

Tavoitteemme on tuottaa iloa ja kohottaa mielialaa sekä tukea asukkaiden omia voimavaroja . Ulkoiluryhmämme toimivat ympäri vuoden. Järjestämme säännöllisesti kaikille avoimia musiikkitapahtumia, joihin kutsumme esiintyviä vierailijoita. Juhlia järjestämme vuodenaikojen mukaan ja teemme myös retkiä lähialueelle. Yhteistyössä toimivat vapaaehtoiset ovat tärkeä apu osallistuessaan omien mahdollisuuksiensa mukaisesti asukkaiden ulkoiluun ja ystävätoimintaan.

 

Koti Joen Hoivasta

Vuokraamme asunnot tarvittaessa sähkösängyllä varustettuna, mutta muutoin kalustamattomana. Suurin osa kodeista on yksiöitä 27,5 - 37,5 neliötä. Lisäksi on ns. soluasuntoja omalla kylpyhuoneella tai toisen kanssa yhteiselle kylpyhuoneella. Kylpyhuoneissa on huomioitu liikuntarajoitteet. Tutustumiskäynnin yhteydessä kerromme tarkemmin palvelutalomme käytännöistä.

 

Toimipaikalle on myönnetty ISO 9001:2015-standardin mukainen laatusertifikaatti Bureau Veritas Certification Holding SAS - UK Branchin toimesta.