Attendo Jokirinne

kuntouttava asumispalvelu · mielenterveys- ja päihdetyö

Palvelukoti Jokirinne on Muhoksen Jokirinteellä kahden palvelukodin kokonaisuus mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Yhteystiedot

  • Kielokodin päällikkö Eija Lakkapää

    Puhelin: 040 038 5785

    Tavoitettavissa Arkisin Klo 8-16

  • Kotipolun johtaja Merja Pitkälä

    Puhelin: 040 848 7041, Tavoitettavissa Arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Kotipolku ohjaajat: 0400 405 137
Kielokoti ohjaajat: 044 780 0313
Kotipolku ohjaajat: 0400 405 137
Kielokoti ohjaajat: 044 780 0313

Osoite

Sairaalantie 29, 91410 Jokirinne, Muhos

Lisätietoja

Palvelukoti Jokirinne on Muhoksen Jokirinteellä toimiva palvelukoti, joka tarjoaa asumis- ja hoivapalveluita mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille asukkaille. Luonnon kauniissa ympäristössä sijatsevalla Palvelukoti Jokirinteelläon kaksi palvelukotia mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Palvelukoti Jokirinne - parempaa arkea

Palvelukodissa eletään normaalia ja elämänmakuista arkea, johon kuuluu muun muassa työ- ja päivätoimintaa, harrastuksia, retkiä, asioidenhoitoa sekä yhdessä oloa ja rentotumista. Jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena ja merkityksellisenä yksilönä, jonka elämäntarinaa, tarpeita ja toiveita kunnioitetaan. Asukkaita autetaan ja tuetaan kodin arjessa ohjaamalla, avustamalla ja rohkaisemalla heitä osallistumaan kodin monipuoliseen ja virikkeelliseen arkeen, yksilöllisten tarpeiden ja toimintakyvyn mukaan. Kodin arjessa opetellaan ja vahvistetaan erilaisia arjen- ja itsestä huolehtimisen taitoja sekä sosiaalisten tilanteiden osaamista ja hallintaa. Asukkaiden kanssa opetellaan luottamusta itseensä sekä omaan elämään.

Monipuolista toimintaa

Jokirinteellä on viihtyisät, isot yhteiset tilat, hulppeat harrastetilat sekä asukkaiden omat, tilavat huoneet. Jokaisella asukkaalla on omaohjaaja, jotka tukee kuntoutus- suunnitelmien teossa, harrastuksiin osallistumisessa sekä asioiden hoidossa. Kodilta kulkuyhteydet kouluun, harrastuksiin ja kodin ulkopuolisiin asiointeihin ovat hyvät. Attendo Jokirinteellä on käytössä 'portaaton kuntoutuksen malli', joka mahdollistaa intervallijaksot, kevyemmän asumisen, päiväkäynnit ja kotiin annettavan tuen.

Tutustu palvelukoteihin:

Palvelukoti Kotipolku ja Kotikolo

(1.krs) Kotipolku on 23 asukaspaikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelukoti, jossa on kaksi eri palvelukokonaisuutta, tehostettu palveluasuminen (Kotipolku) ja palveluasuminen (Kotikolo). 5- portainen kuntoutusmalli mahdollistaa portaittaisen kuntoutumisen aina omaan kotiin asti.

Palvelukoti Kielokoti

(2.krs) 17 paikkainen Kielokoti tarjoaa kuntouttavaa, kodinomaista ja turvallista asumispalvelua pitkäaikaista mielenterveystukea tarvitseville asiakkaille. Kodissamme asuu mielenterveys- ja päihdekuntoutujia sekä muistihäiriöisiä asukkaita, joiden turvallisuuden takaamiseksi ovemme ovat lukitut.