Attendo Kaavihoivakoti

Ikäihmiset · Muistisairaat · Mummola · hoivakoti · Hoivakoti Kaavi · Palveluasuminen Kaavi

Attendo Kaavi on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kaavi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Attendo Kaavi sijaitsee rauhallisella, vehreällä alueella, aivan Kaavin keskustan palveluiden ulottuvilla.

Hoivakodin johtaja

Kirsi Kotiluoto

Puhelin: 040 142 9200

Hei, olen Kirsi Kotiluioto ja vastaan Attendo Kaavin hoivakodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Soita, tai lähetä meille viestiä, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ryhmäkoti 1, asunnot 1-14 p. 044 494 4313
Ryhmäkoti 2, asunnot 15-31 p. 044 494 4314
Vastaava hoitaja p. 044 494 4312
Keittiö p. 044 494 4315. 

Wanha Wihtori: 040 553 2166
Wanha Wilhelmiina: 040 175 9199
Wanha Wihtori: 040 553 2166
Wanha Wilhelmiina: 040 175 9199

Osoite

Kalliotie 19 B, 73600 Kaavi

Ruoka

Asukkaiden ateriat tulevat paikallisesta ravintolasta,

jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat.

Kaavissa tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat. 

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

Attendo Kaavi on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kaavi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Kaavi sijaitsee rauhallisella, vehreällä alueella Kaavin keskustan tuntumassa, kiven heiton päässä Kaavin palveluista. Attendo Kaavissa on kaksi ryhmäkotia, Willa Wihtori ja Willa Wilhelmiina. Hoivakodin ensimmäisessä kerroksessa asiakkaita palvelee ryhmäkoti Wanha Wihtori, joka on kahdeksantoista paikkainen yleisgeriatrinen ryhmäkoti iäkkäille ihmisille. Toisessa kerroksessa asiakkaita palvelee ryhmäkoti Wanha Wilhelmiina, joka on kaksitoista paikkainen yleisgeriatrinen erityisesti muistihäiriöistä kärsiville asiakkaille suunnattu ryhmäkoti. Hoivakodissamme on mahdollisuus myös intervallihoitoon.

Oma koti

Asukkaat asuvat omissa huoneissaan ja saavat sisustaa ne omilla tutuilla tavaroillaan. Attendo Kaavissa on  asukashuoneita 27, joista kolme on kahden hengen huoneita. Huonekoko on noin 20-30m2. Attendo Kaavissa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja  turvallinen piha-alue. 

 Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.