Kampanja: Keraamiset kruunut nyt 450 € (norm. 539 €)

Keraamiset paikat - fiksu valinta

Kun haluat laadukkaan, kestävän ja täysin omaa, luonnollista hammastasi vastaavan lopputuloksen, suosittelemme vastaanotolla tehtyä keraamista paikkaa. Keraamnen paikka tunnetaan myös posliinipaikkana. 3D-tekniikalla tehty keraaminen kruunu tai hammas näyttää ja tuntuu samalta kuin oma hammas. Keraaminen paikka, kruunu tai pinta valmistetaan tietokoneohjatulla laitteistolla täysin yksilöllisesti vastaamaan oman hampaasi värisävyä ja muotoa. Korjattua hammasta ei erota aidosta hampaasta ja se myös tuntuu omalta, sillä keraaminen materiaali muistuttaa eniten hampaan luonnollista kiillettä. Keraaminen materiaali ei myöskään kellastu ajan myötä eikä se allergisoi.

Keraaminen paikka, joka valmistetaan vastaanotolla

Vastaanotolla valmistetun keraamisen paikan tai kruunun etuja laboratioriossa valmistettuihin keraamisiin paikkoihin on useita. Yksi tärkeistä eduista on nopeus - keraaminen paikka tai kruunu saadaan valmiiksi saman päivän aikana. Et joudu käymään hammaslääkärillä useamman kerran, sillä mittaus, keraamisen materiaalin muotoilu ja viimeistely sekä kiinnitys onnistuvat jopa kahdessa tunnissa. Koko prosessi on lisäksi kivuton. Tarvittavat hionnat tehdään puudutuksessa ja hampaistosi kuvataan 3D-kameralla. Tietokoneohjelma suunnittelee optisen kuvan pohjalta kolmiulotteisen mallin, joka jyrsitään vastaanotolla täsmälleen oikean muotoiseksi paikaksi ja kiinnitetään hampaaseesi. Samalla tavalla valmistetaan myös yksilöllinen keraaminen kruunu, joka kiinnitetään implanttiin sekä keraaminen hampaan pinta eli laminaatti.

Vastaanotolla valmistettu keraaminen paikka tai -kruunu on usein edullisempi kuin hammaslaboratoriossa valmistettu perinteinen keraaminen paikka tai kruunu.

Kenelle keraaminen kruunu sopii?

Keraaminen paikkamateriaali on erittäin kestävää, joten se soveltuu erinomaisesti mm. taka-hampaiden laajoihin, useiden hammaspintojen korjaukseen. Keraaminen kruunu kestää hyvin pururasitusta, pysyy paikallaan tiiviisti eikä ei kellastu, joten se on huoleton jopa vuosikymmeniksi eteenpäin.
 
Hymyn alueella keraaminen kruunu on esteettinen ja luonnollisen näköinen, ja sillä voidaan korjata mm. lohkeamia hampaissa, hampaiden virheasentoja, pahoin reikiintyneitä hampaita ja pinttyneitä värjäytymiä. Aivan pienimpien reikien paikkaukseen keraaminen paikka ei välttämättä sovellu. 

Tarjous: Vastaanotolla valmistettu keraaminen kruunu nyt 450 € (norm. 539 €)

Säästä 89 € keraamisen kruunun hinnasta varaamalla ajan ennen 16.2.2018. Jos olet epävarma sopiiko keraaminen kruunu sinulle, ole yhteydessä niin järjestämme sinulle lyhyen 5-10 minuutin konsultaation.

Varaa aika: 030 634 3626

Tarjous on voimassa toimipisteessämme:

Attendo Hammaslääkäri Tilkka
Mannerheimintie 164 A
00300 Helsinki
p. 030 634 3626

Kartta: Attendo Hammaslääkäri Tilkka Ruskeasuolla