Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Kirjoita läheisellesi

Meillä on sinulle pyyntö:

Juuri nyt Attendo-kodeissa ei voi vierailla, ja se aiheuttaa huolta meillä asuvissa, heidän läheisissään sekä henkilökunnassamme. Pääsiäinen lähestyy ja silloinkin kauan odotetut vierailut jäävät nyt poikkeustoimien vuoksi tekemättä.

Kuten tasavallan presidentti Sauli Niinistö upeasti sanoi, että vaikka joudumme nyt hauraimpia suojellaksemme olemaan fyysisesti etäällä, meillä on velvollisuus olla henkisesti entistä lähempänä. Meillä asuville voi soittaa, mutta erityisesti ikäihmiset muistavat vielä ajan, jolloin kaikki suuret tunteet käsiteltiin kirjeissä.

Pyydämmekin sinua kirjoittamaan läheisellesi. Kerro kirjeessä kuulumisistasi. Kerro rakkaudestasi ja askartele vaikka mukaan joku muisto. Lähetä kirje, jossa kerrot, että välität. Kirjeestäsi voi tulla läheisellesi arvokkain aarre, jota hän lukee ilta illan jälkeen. Lähetä kirje postilla.

Jos läheisesi ei itse jaksa lukea kirjettä, me luemme sen hänelle. Kirjeesi pääsee lähelle. Sydämeen asti.

Attendo-kotien yhteystiedot löydät täältä.