• Seniori

Attendo Koski Seniorikoti

kevyt palvleuasuminen · senioriasuminen · koti seniorille

Attendo Koski on Imatralle vuoden 2020 alussa avautuva 82-paikkainen palvelutalo. Talostamme löytyy 22 senioriasuntoa ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran palveluiden tarvetta.

Palvelupäällikkö

Anu Väänänen

Puhelin: 040 752 7666

Hei, olen Anu Väänänen. Soita ja kysy lisää Attendo Kosken hoivakodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Puhelin: 040 752 7666

Osoite

Volttikuja 2, Imatra

Ruoka

Attendo Koskessa on oma keittiö, jossa valmistetaan herkulliset, ikäihmisille sopivat ateriat. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. 

Lisätietoja

Seniorikoti Attendo Koskesta

Olemme ikäihmisten palvelutalo, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Attendo Koski sijaitsee keskellä kaupunkia kauniin maiseman keskellä. Palvelutalossa on yhteensä 22 senioriasuntoa. Senioriasunnot sijaitsevat palvelutalon 1. ja 4. kerroksessa.  Asunnot ovat kooltaan 32,4-36,8 m2.  Jokaisessa asunnossa on tilava ja avara wc- ja suihkutila sekä oma keittiö.  Attendo Koskessa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, sekä kaksi saunaosastoa talon 2. ja 4. kerroksessa. 

Tarvitsemasi palvelut suoraan kotiin

Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- ja hoivapalveluita. Valittavana on 3 eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveys- ja sosiaalialan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja