Kotihoito

 • Kotihoito

  Kotihoidon tavoitteena on, että asukkaat asuvat omassa kodissaan mahdollisimman pitkään turvallisesti ja elävät tyytyväisinä oman näköistä elämää. Kotihoito perustuu yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan, jossa huomioidaan asukkaan omat voimavarat ja läheisten apu. Kotihoito auttaa niissä toimissa, joista asiakas ei itse selviydy.

  Näytä yksiköt!

  Valitse toiminta
  Koko Suomi

  Voit soittaa meille: 030 634 2000

  Näytetään 1/1
  Kuvaus Yhteystiedot  

  Attendo kotihoito Hämeenlinna

  Hämeenlinnan kaupunki on ulkoistanut Kauriala – Myllymäen kotihoitopalvelut. Olemme vastanneet...

  Ikäihmiset, Muistisairaat

  044 494 4943

  Brahenkatu 27, 13130 Hämeenlinna

  044 494 4943

  Brahenkatu 27, 13130 Hämeenlinna

  Här finns lediga platser!
  5

  Kotihoito

  Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Kotihoitokäynti sisältää asiakkaan tarpeen mukaan voinnin seurannan, lääkehoidon, sairaanhoidolliset toimenpiteet, ravitsemuksesta huolehtimisen, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisen, vaatehuollossa ja kodin perussiistimisessä avustamisen sekä tarvittaessa asioinnin. Lääkkeenjako toteutetaan pääsääntöisesti apteekin annospussijakeluna. Kotona otetaan laboratoriokokeita, ellei asiakas pääse terveysasemalle itse tai lähipiirin saattamana. Hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella siten, että asiakkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään.

  Kotihoidon henkilöstöllä on sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tai lähihoitajan koulutus. Säännöllisen kotihoidon asiakkaille nimetään Oma hoitaja. Kotihoidossa toimii lisäksi fysioterapeutti, joka tukee kotihoidon yksilöllistä kuntoutusta ja tarpeen mukaan järjestää ryhmäkuntoutusta.

  Kotihoito toimii läheisessä yhteistyössä asiakkaan läheisten kanssa. Asiakkaan halutessa läheiset voivat osallistua mm. hoito- ja palvelusuunnitelman tekemiseen. Oma hoitaja on säännöllisesti yhteydessä omaiseen sovitun tavan mukaan.