• Yhdessä on mukavempaa

Attendo Kotipihlaja Palvelukoti

Tehostettu palveluasuminen · Kevyt palveluasuminen · hoivakoti

Attendo Kotipihlaja on Savonlinnaan vuoden 2019 lopussa avautuva 56-paikkainen palvelutalo. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja kevyttä palveluasumista. Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea.

Palvelupäällikkö

Anu Väänänen

Puhelin: 040 752 7666

Hei, olen Anu Väänänen. Soita ja kysy lisää Attendo Kotipihlajan hoivakodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Puhelin: 040 752 7666

Osoite

Pihlajavedentie 6 B, 57170 Savonlinna

Ruoka

Attendo Kotipihlajan hoivakodissa on oma keittiö, jossa valmistetaan herkulliset, ikäihmisille sopivat ateriat. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. 

Lisätietoja

Attendo Kotipihlaja

Olemme ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kotipihlaja sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville senioreille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee keskellä kaupunkia kauniin maiseman keskellä. 

Palvelutalossa on yhteensä 56 asukaspaikkaa kolmessa kerroksessa. Tehostetun palveluasumisen huoneet ovat rakennuksen toisessa kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 20,5 -21 m2. Jokaisessa tehostetun- ja palveluasumisen asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila.

Attendo Kotipihlajassa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Toiminnallinen arki

Attendo Kotipihlajassa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Asukkaaksi Kotipihlajaan pääsee joko kaupungin sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.