Attendo Kotirinne palvelukoti

Mielenterveyskuntoutus · Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut · Palveluasuminen · Päihdekuntoutujien tukiasuminen · Päihdekuntoutus Nurmes · Tukiasuminen · Tukiasunnot · Kuntouttava päivätoiminta

Muistisairaiden hoitoon erikoistunut Kotirinne sijaitsee Nurmeksessa. Monipuolinen ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii jokaisen asukkaan ympärivuorokautisesta ja yksilöllisestä hoivasta. 32-paikkainen Kotirinne palvelee päihdemuistisairaita asukkaita, sekä tarjoaa vuorohoito-, arviointi- ja kuntoutusjaksoja.

Palvelukodin johtaja

Sanna Halvarsson

Sanna Halvarsson

Puhelin: 050 3574060

Hei, olen Sanna Halvarsson ja vastaan Attendo Kotirinteen palvelukodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

 

Hoitajat:
044 760 4003
Keittiö:
0505918157
Hoitajat:
044 760 4003
Keittiö:
0505918157

Osoite

Kotiniementie 21, 75530 Nurmes

Ruoka

Keittiöhenkilökunta valmistaa herkulliset ja ravitsevat ateriat mahdollisimman pitkälti lähi- ja luomuraaka-aineista. Myös oman puutarhan ja läheisen Lautiaisjärven antimet hyödynnetään ruoan valmistuksessa.

Lisätietoja

Palvelukoti lyhyesti

  • Tarjoamme asumispalvelua, tukiasumista, periodiasumista ja päivätoimintaa. 
  • Palvelukoti sijaitsee lähellä keskustaa ja terveyspalveluja. Kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelut ovat hyvien liikenneyhteyksien päässä. 
  • Asukkaat osallistuvat kodin toimintaan, elämään ja päätöksentekoon, esim. yhteisten retkien ja juhlien suunnitteluun.

Yleistä Kotirinteestä

Hoitokodeissa on viihtyisä ja kodinomainen ympäristö, jossa muistisairauden tuomat vaatimukset ja asukkaiden turvallisuus on otettu tarkasti huomioon. Erilaiset toimintatuokiot tuovat väriä arkeen joka viikko. Asukkaat osallistuvat voimavarojensa ja kiinnostustensa mukaan arkisiin askareisiin, kuten leivontaan, siistimiseen ja ulkotöihin.

Hoitokotien yhteinen puutarha ja lampaiden hoito tarjoavat kesäisin mukavaa yhteistä tekemistä. Sekä asukkaat, että henkilökunta kalastavat Lautiais-järvellä ja rannassa sijaitsevat grillikatos ja rantasauna ovat tiuhaan asukkaiden käytössä.

Aktiviteetit ja toiminta

Hoitokodit tekevät aktiivisesti yhteistyötä nurmeslaisen Rekulan päiväkodin, Kirkkokadun koulun kummiluokan ja paikallisten seurakuntien kanssa.

Jokaiselle asukkaalle nimetty omahoitaja mahdollistaa asioilla käymisen ja erilaiset virkistysretket, esimerkiksi teatteriin, ravintolaan tai uimahalliin.