• Clone of Attendo Aihki - slideshow - 20170616_132044

Attendo Kultaharju

Tehostettu palveluasuminen · Lyhytaikainen palveluasuminen · Kevyt palveluasuminen

Attendo Kultaharju on tehostetun palveluasumisen koti, joka tarjoaa jokaiselle asukkaalle turvallisen ja kodinomaisen ympäristön sekä mahdollisuuden yksilölliseen ja omaehtoiseen elämään silloinkin, kun se ei enää ilman ammattitaitoisen hoitajan tukea ole mahdollista. Palvelukotimme sijaitsee Saimaanharjulla noin 9 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta.

Hoivakodin johtaja

Anu Kanerva

Puhelin: 050 372 2962

Hei,olen Anu Kanerva ja vastaan Attendo Kultaharjun toiminnasta.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ryhmäkodit ja sairaanhoitajat p. 044 494 4266

Hoitajat 24/7: p. 044 562 6060
Hoitajat 24/7: p. 044 562 6060

Osoite

Kirjamoinkaari 50, 54915 Saimaanharju

Ruoka

Kultaharjussa syödään hyvin. Oma keittiömme valmistaa ikäihmisille suunnitellut ja sopivat ateriat, erikoisruokavaliot huomioiden. 

Lisätietoja

Kultaharjun toiminta-ajatus

Kultaharjun toiminta-ajatuksen tärkeimpiä lähtökohtia ovat asukkaan itseohjautuvuus ja itsemääräämisoikeus sekä aktivoiva, kuntouttava työote. Lämpimästi, asukaslähtöisesti ja lujalla ammattitaidolla tuemme asukkaan omia voimavaroja niin, että pienistäkin onnistumisen kokemuksista arjessa voidaan yhdessä saada energiaa seuraaviin haasteisiin. Asukkaiden omatoimisuuden sekä sitä myötä elämän virikkeellisyyden, mielekkyyden ja laadun säilyttäminen on Kultaharjun työntekijöille sydämen asia. Tarkka havainnointi sekä avoin kommunikaatio niin hoitajayhteisön sisällä kuin asukkaan ja hänen omaistensakin kanssa takaa jokaiselle asukkaalle paremmat edellytykset kehittää ja pitää yllä mahdollisuuksia yksilölliseen elämään.

Kuntouttava työote

Kultaharjun arki sujuu aina turvallisuuden tunnetta luovan, selkeän päiväohjelman mukaan. Pidämme rutiineja äärimmäisen tärkeinä, mutta päiväohjelman laadinnassa monipuolisuus, vaihtelevuus ja asukkaiden omat mieltymykset ovat kuitenkin ensisijalla. Seurapelit, laulu- ja muisteluhetket, vierailevat tähdet, levyraadit, kesäretket ja erityisesti päivittäiset ulkoilut luovat tuttua rytmiä päiviin, mutta tarjoavat samanaikaisesti monipuolista tekemistä ja virikkeitä niin keholle kuin mielellekin. Toki pidämme myös huolen lepopäivistä ja asukkaan oman ajan sekä yksityisyyden tarpeen täyttymisestä.

Henkilöstö

Henkilökuntaamme kuuluu 1 sairaanhoitaja sekä lähihoitajia - lisäksi teemme yhteistyötä useiden muiden sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten sekä hyvinvointi- ja viihdealan toimijoidenkin kanssa. Palvelukodin monien palvelujen lisäksi, tarjoamme myös lääkärikäyntejä joka toisena viikkona.