• Seniori

Attendo Kuopion Portti Seniorikoti

Asunto seniorille · Senioriasuminen Seniorikoti

Attendo Kuopion Portti on Kuopioon vuoden 2019 lopussa avautuva 66-paikkainen palvelukoti. Tarjoamme senioriasumista ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran kevyeiden palveluiden tarvetta.

Aluejohtaja

Tuija Haatainen

Puhelin: 044 4456157

Hei, olen Tuija Haatainen. Soita ja kysy lisää Attendo Kuopion Portin palvelukodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Puhelin: 044 4456157

Osoite

Puutarhakatu, 70300 Kuopio

Ruoka

Attendo Kuopio Portin palvelukodissa on oma keittiö, jossa valmistetaan herkulliset, ikäihmisille sopivat ateriat. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. 

Lisätietoja

Attendo Kuopion Portti

Palvelukodissa on yhteensä 66 asukaspaikkaa neljässä kerroksessa. Asunnot ovat pääasiassa kooltaan 21,5 m2. Talossa on yhdeksän asuntoa, jotka ovat kooltaan 30-49,5 m2 kokoisia. Nämä asunnot sopivat kodiksi myös pariskunnille. Jokaisessa  asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. 35 asunnossa on myös oma keittiö. 

Attendo Kuopion Portissa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaat voivat viettää yhteistä aikaa.

Tarvitsemasi palvleut suoraan kotiin

Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- ja hoivapalveluita. Valittavana on 3 eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveys- ja sosiaalialan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja