• Yhdessä on mukavempaa

Attendo Majakka Kuusimäki

Tehostettu palveluasuminen · Ikäihmiset Muistisairaat

Attendo Majakka Kuusimäen hoivakoti, sijaitsee Kokkolassa Kuusimäen asuinalueen läheisyydessä. Hoivakoti on 26-paikkainen yksikkö, joka tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.

Hoivakodin johtaja

Riikka Peltola

Puhelin: 044 990 2711

Hei, olen Riikka Peltola ja vastaan Majakka Kuusimäen hoivakodista. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Sairaanhoitajat: 044 763 2266
Hoitajat: 040 022 5625
Sairaanhoitajat: 044 763 2266
Hoitajat: 040 022 5625

Osoite

Metsämäentie 62, 67700 Kokkola

Ruoka

Tarjoamme hoivakodissamme ikäihmisten ravintosuosituksien mukaiset ruuat. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. 

Lisätietoja

Attendo Majakka Kuusimäki

Olemme ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Hoivakotimme sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee Kokkolassa Kuusimäen asuinalueen läheisyydessä.

Hoivakodissamme on yhteensä 26 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on tilava ja avara wc- ja suihkutila.  Meillä on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa.  Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Toiminnallinen arki

Attendo Majakka Kuusimäen hoivakodissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.