• Hoitaja ja seniori

Attendo Majakka Ventus

Tehostettu palveluasuminen · Ikäihmiset Muistisairaat

Attendo Majakka Ventus tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Pieni, kodikas ja viihtyisä 15-paikkainen hoivakoti on tarkoitettu erityisesti muistisairaille ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee kaupungin laidalla rauhallisella asuinalueella.

Hoivakodin johtaja

Reetta Ahonen

Puhelin: 044 494 4251

Hei, olen Reetta Ahonen ja vastaan Attendo Majakka Ventuksesta. Soita ja kysy lisää toiminnastamme!

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Hoitajat: 044 794 9944
Hoitajat: 044 794 9944

Osoite

Kärrytie 1 67600 Kokkola

Ruoka

Tarjoamme hoivakodissamme ikäihmisten ravintosuosituksien mukaiset ruuat. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. 

Lisätietoja

Attendo Majakka Ventus

Olemme ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Hoivakotimme sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Ventuksen hoivakoti on profiloitunut erityisesti muistisairaiden ikäihmisten hoivaan. 

Hoivakodissamme on yhteensä 15 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on tilava ja avara wc- ja suihkutila.  Meillä on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa.  Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Toiminnallinen arki

Attendo Majakka Ventuksessa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.