• Attendo Mamma Mia - slideshow - Mamma-Mia-885x590px
  • Attendo Mamma Mia - slideshow - Mamma-Mia-1920x550px
  • Attendo Mamma Mia - slideshow - IMG_1378
  • Attendo Mamma Mia - slideshow - IMG_1372
  • Attendo Mamma Mia - slideshow - IMG_1369
  • Attendo Mamma Mia - slideshow - IMG_1368
  • Attendo Mamma Mia - slideshow - IMG_1367
  • Attendo Mamma Mia - slideshow - IMG_1354
  • Attendo Mamma Mia - slideshow - IMG_1353
  • Attendo Mamma Mia - slideshow - IMG_1351

Attendo Mamma Mia

hoivakoti · Kuntoutus · Ikäihmiset

Laitilan keskustassa sijaitseva Attendo Mamma Mia tarjoaa kodinomaisen, lämminhenkisen ja turvallisen kodin ikääntyneille ja muistihäiriöisille asukkaille lyhyt- ja pitkäaikaiseen asumiseen. Hoivakoti Mamma Miassa on tilaa 18 asukkaalle, joista 17 paikkaa on pitkäaikaiseen asumiseen ja yksi paikka lyhytaikaishoitoa eli intervallikuntoutusta varten.

Hoivakodin päällikkö

Oona Trygg

Puhelin: 0400 386 844.

Tavoitettavissa Arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Palvelukodin muut puhelinnumerot:

Hoitajat, puh. 040 7554 368 tavoitettavissa vuorokauden ympäri 

Hoitajat 24/7: 040 7554 368
Hoitajat 24/7: 040 7554 368

Osoite

Moromäentie 3, 23800 Laitila, Suomi

Lisätietoja

 

Attendo Mamma Mia 

Kodin yhteiset tilat koostuvat kolmesta kodinomaisesta olohuoneesta, keittiöstä ja ruokailutilasta sekä kylpyhuoneesta. Mamma Mian kaksikerroksisen omakotitalon kummastakin kerroksesta on pääsy suoraan viihtyisälle pihalle, sillä talo on rakennettu rinteeseen. Pihan puistomaisessa ympäristössä asukkaat voivat ulkoilla turvallisesti. Keittiössä valmistuu kotiruokaa arjen ruokailuihin, kahvitteluihin sekä juhlan hetkiin.

Toiminnan arvot ja tavoitteet

Hoivakoti Mamma Mian toiminnan lähtökohtana ovat asukkaiden tarpeet, toiveet ja odotukset. Arvoina ovat asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, asukkaan omien voimavarojen tukeminen sekä oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen kohtelu. Toiminnan avulla pyritään tukemaan ja edistämään asukkaiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Asukkaiden läheisten tarpeet huomioidaan ja heidän osallistumistaan hoivaan tuetaan. Perhe ja ystävät ovat tärkeä voimavara asukkaille ja he ovatkin aina tervetulleita vierailuille. Vierailuaikoja ei kodissa ole - ollaanhan kotona!

Yksilöllinen hoivasuunnitelma

Jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma yhdessä asukkaan, omaisen ja omahoitajan kanssa. Hoito- ja palvelusuunnitelmassa asiakkaan palveluntarve ja erityistarpeet tarkentuvat, suunnitelman perustaksi kerätään asukkaan elämänkaaritiedot, tiedot kirjataan ja säilytetään asukkaan kansiossa. Hoito- ja palvelusuunnitelma tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa ja aina tarvittaessa.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Hoivakoti Mamma Mian asukkaiden aktiivisesta arjesta, hoiva ja kuntoutuksesta vastaa moniammatillinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Henkilökunta on saanut koulutuksensa sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalalle. Mamma Mian omaohjaaja -menetelmän avulla varmistetaan, että asukkaat kokevat olonsa turvalliseksi ja luottavaiseksi. Omaohjaaja toimii asukkaan lähimpänä tukena ja apuna arjessa ja kuntoutuksessa.

Lyhytaikaishoito

Mamma Mian tarjoama lyhytaikaishoito on tarkoitettu muun muassa omaishoidettaville sekä toipilaille, jotka sairaanhoidon jälkeen tarvitsevat toimintakykyä vahvistavaa lyhytaikaishoitoa onnistuneen kotiutumisen varmistamiseksi. Asiakkaina voivat olla myös kriisihoidon-tyyppistä apua ja turvaa tarvitsevat vanhukset. Lyhytaikaishoidossa on mahdollisuus arvioida hoidettavan toimintakykyä tai dementianastetta. Myös kaikille lyhytaikaishoitoon tuleville asukkaille laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.