• Attendo Mannila - slideshow - Juhola-09
  • Attendo Mannila - slideshow - Juhola-08
  • Attendo Mannila - slideshow - Juhola-07
  • Attendo Mannila - slideshow - Juhola-06
  • Attendo Mannila - slideshow - Juhola-05
  • Attendo Mannila - slideshow - Juhola-04
  • Attendo Mannila - slideshow - Juhola-03
  • Attendo Mannila - slideshow - Juhola-02
  • Attendo Mannila - slideshow - Juhola-01
  • Attendo Mannila - slideshow - Juhola-header-06

Attendo Mannila

Saarijärvi · Ikääntyneet · Kuntoutus

Attendo Mannila on ikääntyneiden asukkaiden hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava palvelukoti, joka toimii osoitteessa Juholantie 10, Saarijärvi. 14 -paikkainen koti sijaitsee viihtyisällä alueella, Saarijärven palveluiden lähietäisyydellä. Hoivakodin asukkaille tarjotaan kodissa ympärivuorokautista sekä myös tehostettua asumispalvelua.

Hoivakodin päällikkö

Sirkka Partala

Puhelin: 040 138 0222

Tavoitettavissa arkisin Klo 8-16

Puhelin: Hoitajat 24/7 p. 040 020 5012

Osoite

Juholantie 10, 43100, Saarijärvi

Lisätietoja

Attendo Mannila

Palvelukodin toiminnan kulmakivenä on kodikkuus. Kodin kaikessa toiminnassa tähdätään rikkaaseen, elämänmakuiseen, kotoisaan ja vaihtelevaan eloon Juholassa. Kodin jokaisella asukkaalla on käytössään oma, noin 20 m² asukashuone, joissa on oma wc ja suihkuhuone. Yhden hengen asukashuoneiden lisäksi kodilla on myös kolme kahden hengen huonetta. Kodin yhteiset tilat ovat viihtyisiä ja avaria, ja niissä vietetäänkin paljon yhteistä aikaa erilaisten toimien parissa. Kodilla saunomismahdollisuus on kaikilla asukkailla, ja pihamaalle tai ulkoterassille  pääsee ulkoilemaan turvallisesti ympäri vuoden.

Kuntouttavaa arkea

Mannilan arjessa kulkee mukana yksilöllinen kuntouttaminen. Kodin jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarina, tarpeet ja toiveet huomioidaan kiinteänä osana kodin arkea. Kuntoutuksen tavoitteena on kannustaa asukkaita mahdollisimman aktiiviseen arkeen ja omatoimiseen tekemiseen, aina asukkaan omien voimavarojensa suomissa rajoissa. Yksilöllisen kuntouttamisen ohella kodin arjessa näkyy vahvasti myös yhteisöllisyys, kodilla tehdään, nähdään ja koetaan paljon yhdessä. Kodissa elo on kiireetöntä ja jokaisen asukkaan omat rutiinit ja tottumukset huomioidaan arjessa.

Virikkeellinen ja aktiivinen koti

Kodilla järjestetään monipuolista ja vaihtelevaa virike- ja harrastetoimintaa, josta jokaiselle asukkaalle löytyy innostavaa tekemistä. Toimintojen suunnittelussa huomioidaan tärkeänä osana asukkaiden esittämät toiveet esimerkiksi taide-, musiikki-, tanssi-, ulkoilu tai vaikkapa keskusteluryhmistä. Kodilla vierailee useasti erilaisia vieraita, kuten esimerkiksi muusikoita, koululaisia sekä vapaa-ehtoisia ja seurakuntalaisia. Asukkaiden kanssa tehdään paljon retkiä museoihin, teattereihin, ostoksille ja kesällä kalastusretkiä läheiselle lohilammelle.  Aktiivinen arki pitää jalattoman vanhuuden poissa! Viriketoimintaa järjestetään yhteistyössä kansalaisopiston ohjaajien kanssa.

Osaavaa hoivaa

Mannilla työskentelee ammattitaitoinen ja välittävä sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaisista koostuva moniammatillinen tiimi. Lisäksi kodissa on oma kokki, joka huolehtii asukkaiden tarpeita ja toiveita vastaavista ruokaluista ja kahvihetkistä joka päivä. Palvelukodilla käy paljon ulkopuolisia vierailijoita ja omaiset ovat tervetulleita milloin tahansa vierailulle. Tarvittaessa myös omaisten yöpyminen järjestyy esim. saattohoito tilanteissa.